- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Храчки примесени с кръв ?
Здравейте. От снощи забелязах, 4е като плюя хра4ка е премесена с кръв.Можете ли да ми кажете на какво се дължи това ?![]()
П.С. Нямам кашлица или някакви болки където и да е било.
Пушиш ли?Щото и с баща ми така стана.може би (ако пушиш ) е от тютюнджийската кашлица и гърлото ти се е раэдрало.Да се надяваме да е от гърлото де...
[size=7][b][u]fosse cos
НЕ, не пуша . Пак казвам, че нямам никаква кашлица.![]()
Otidi na lekur.. mantu koga sa ti praili zaposledno??
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ооо нямам си напредставаВъв всеки случей в близките 5-6 год не са ми правили .
Защо ? Какво имаш в предвид ?
Първоначално написано от sexita
И аз имам този проблем само че аз не отхрачвам кръв...
На мен ми изследваха
Храчката в специална лаборатория - НИЩО
Направиха ми рентгенова снимка на белте дробове - НИЩО
При положение че не съм пушач......
Аз не мога да разбера тука докторите ли не са добре...Или нещо ги бие сЪчмЪтЪ.
Ще питам госпожата по Биология аз защо храчиш кръв...Само че след празниците :/
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
Иди на лекар.
Преди години една позната храчеше кръв и си мислеше, че ще и мине, докато не започна да повръща кръв. Горката стоя почти месец в болница.
Лекар, колкото е възможно по-скоро. Язви, проблеми по дробовете и т.н...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Възможно е ако си настинал и ти е текло кръв от носа,която е останала.Сутрин да храчиш тази кръв ....Но за всеки случай отиди на лекар!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
туберкулоза ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
И аз тва си помислих.Първоначално написано от kosder
Bring me to life...
Отивай на лекар,докато е време...в най-добрия случай,ще е язва... :/
А може просто някой зъб да ти кърви или нещо с венеца .....
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
вчера и на мене така , ама аз пуших коз, но все пак мина, пък и от носа ми течеше, та цялото ми легло беше в кръв![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
НЕ НЕ можем да ти кажем, поне докато не благоволиш да споделиш с нас поне елементарните базови данни като ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от митакис
човекът едва ли има проблем с Гастро-Интестиналния Тракт, моето момиче.Първоначално написано от kasiopea
освен ако не бъркаш устата с ануса!
понеже "храчки" нито от червата, нито от стомаха се продуцират и реализират per os
благодаряПървоначално написано от Serendipitys
след историята с bungle (ако не греша в ортографията) по принцип виждам и отговарям само на питащия, избягвайки да коментирам компетентността на писалите преди мен.
е,
когато иде реч за въпющо невежество и опасни практики реагирам както едно време - гневно, бурно, че и колегата Хаус би ми завидял
виждам само флагчетата за активност и никога датата, което благодарение на Теб отчитам като грешка!
благодаря!
p.s
автора най-вероятно се е "оправил" ако това е хубав евфемизъм за прехода в един по-тънак свят
mi ako pochetesh malko kvo sa pislai sha vidish che gi e kazalПървоначално написано от batkodoki
а Ти ако почетеш "кво" съм писал - би разбрал, ако би имал органичната възможност за това!Първоначално написано от metalcheto
понеже сам бидейки принудителен полиглот НЕ ползвам кетав Иври примерно е Еллас! - просто ще ме игнорират като Алитерат!
у нас при младите виждам е мода да се ползва латиницата и е явно признак на много висок интелект и изтънчен вкус, когато се ортографира "ch" вместо "просташкто" 4 etc....
dobre mislitely nashПървоначално написано от batkodoki
![]()
лекар.. лекар..
![]()
Mashoo tfa e neshtu ujasnoo..