- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се правят спагети?
Сериозно питам...умирам от глад, а в нас има само пакет макарони, кашкавал, и доматен сос...ама си нямам и на идея колко време се варят тия спагети. как познавате че са готови?
плс хелп че коремчето ми стърже
Слагаш вода в тенджъра на котлона, когато заври пускаш спагетите. Готови са.... нали си виждала сварени спагети. Много бързо стават готови. За около минутка-две.
После, ако искаш си настържи кашкавал или ги залей с доматен сос. Както ти харесва.
то не било далеч от ума, ама нали съм няква заспала кифла...мерси за помощта, спаси ме от гладна смърт
Не обичам спагети и нз как се готвят
Хайде, да ти е сладко
слага се вода да заври и вътре се слага сол и олио, като заври се сипват спагетите и се варят 7-8 минути, но по-добре ги опитай, защото някои им трябва повече
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
спагети, макарони, все е някаква паста...и deus ex machina вече не стои гладна пред монитора
мда вярно за сол и масло(аз масло предпочитам)
После е по личен избор...аз обичам да си сложа кайма(луканка/шунка..нещо на кубчета) в тиган+доматен сос+кисели краставички,подпрвки и всичко,за което се сетя...поизпържвам го това...и го лисвам в/у спагетите и чак тогава кашкавал настърган
за солта и олиото се сетих ама проблема беше само варенето, иначе слагам само домати или доматен сос и кашкавал и е супер \/
Добър апетит!
пП За украса можеш да сложиш едно стръкче попарено мушкато
Ми слагаш вода и като заври слагаш макароните в нея. Когато сменят цвета си и се подуят лекичко значи са почти готови. Някои проверяват дали са готови като ги лепят по плочките. Ако залепнат-готови са. Едни италиянци, познати на нашите, казаха, че тогава вече са били преварени. И накрая като станат готови ги заливаш със соса, настъргваш отгоре кашкавала и вече става за яденеПървоначално написано от Deus ex machina
мушкатото ме гледа лошо..ако го изям после цяла вечер ще си мисля, че ме дере отвътре, няма да мога да спя и ще досаждам на всички в чата..то моите холдъновски истории не са лесна работаПървоначално написано от mid_get
Абе, аз само за украса предложих, а не за по-добър вкусПървоначално написано от Deus ex machina
Бтв, к'во стана с палмата?
haha s makaroni kfi spageti si napravi
Слагаш ги във вряща вода и трябва да поврят около 15 мин.След това ги отцеждаш и ги заливаш със соса.Кашкавала може да се сложи на дъното на чинията или най-отгоре
Да му еба майката, аз ли съм гений, или другите са тъпи? Всяко ядене се познава дали е готово, като се опита!!!!
Зависи страшно много от спагетите, от котлона...могат д се варят и 10, могат и 25 минути.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз така....огладняхПървоначално написано от Jamalska