- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Нормално е . Досега главичката ти е била покрита с кожа и малко се е показвала навън . Сега вече ще е постоянно навън . След 10 дни ще е поносимо , след 30 ще е ок. Освен Реванола , който спомага за спадане на отока , макар и слабо , ползвай и Смрадлика .Първоначално написано от elitfc
Прави бани по два пъти на ден за по 5 минути . На пракетчето има указания за приготвяне - 1 супена лъжица в литър вода , 5 минути варене , , прецеждане , като изстине - топиш в каквото ти е удобно . Разтворът не бива да се използва повече от 24 часа след като е бил сварен . Съхранява се в хладилник .
Носи превръзка , която трябва да е стерилна десетина дена докато се оправи раната и чувствителността . Пази раната от тпопадане на урина .
Къпи се с найлоново пликче , което завързвай с ластик в основата на пениса . тестисите също прибирай в торбичката , за да не се изхлузва при къпане .
Благодаря ти за адекватния отговор георги12!
Имам чувството че тази чувствителност няма да изчезне, просто е непоносимо :X
Ще изчезне, не се притеснявай, просто е нужно време за да свикне главичката с новата среда, но скоро ще установиш, че с всеки изминал ден чувствителността намалява. Слагай по-тесни боксерки и всичко ще е точно
Т'ва вярно ли е? Понеже за 25 дни ми паднаха повечето конци, а отока си ми седи същия. Да взема да се мажа малко с Риванол?Първоначално написано от georgi12
При всеки човек отока спада различно . Спи без бельо , за да може пениса да е свободен а не затиснат.
Днес бе втори ден след операцията и трябваше да отида на преглед. Отидох и хирурга ми каза, че понеделник ще ми маха конците. Видя ми се малко странно след само седмица да ми маха конците ... Попитах го за чувствителноста на главичката ми, която е нетърпима и ми каза че с течение на времето ще мине, което силно се надявам да е така, защото болката при допир е нетърпима. Каза ми да го топя в реванол всяка сутрин и вечер и сега чакам понеделник ... и разбира се чувствителноста да започне да си отива (
Топи го и в Смрадлика . Ако не се лъжа реванол се приготвя от Смрадлика .Интересно този хирург в кой век живее , та използва неразграждащи се конци .Явно болницата му още е в голямата депресия .
Оперирах се във Военна болница. Честно казано хирурга много го хвалят, но аз не съм доволен, защото не обръща необходимото внимание. Така и не получих отговорна въпроса ми за страшната чувствителност ...
И все пак, сигурен ли си, че конците са от неразложимите?
Не съм казал, че са неразложими. Каза ми че тези, които са останали понеделник ще ми ги махне. Имах впредвид това, че ми се вижда много бързо, едва седмица, а ще ми маха тези, които са останали.
Добре. Сега ще те посъветвам нещо. Ако са от разложимите, просто не давай да ти ги махат с ножа. Ужасно е. На мен при първата ми операция ми ги махаха, понеже се бяха пооплели. И това на 14-тия ден. А на 7-мия ден ще са още по-здрави.
А имаше ли чувствителност на главичката и колко време продължи тя? Третира ли я с нещо?
Хора искам да питам какво знаете за лазерното обрязване ... Начи аз съм чувал че при него няма кръв сичко свършва за 1 час някъде и без конци без нищо ... единственото което трябва да правиш после е една седмица да мажеш мястото където вече нямаш кожа с някакъв крем ... Според мен това е супер начин без болка без конци чакане 1 месец да паднат отоци болезнени ерекции и така нататък ... ! Ако греша някъде ме поправете И ако ми кажете и дали знаете къде в България се предлага тая услуга
^Знам, че в Америка го има, но в България не ми е известно да се практикува.
В столицата правят лазерно обрязване провери в Гугъл !
Днес е 3ти ден след операцията. Започнах да ръся прахчето Топоцин върху главичката, за да закърнее може би по - бързо, защото болката е нетърпима при най-елементарно докосване. Тази нощ бе и най тежката ми, будих се през 15 мин, поради причината че се възбуждах и болеше страшно...
Уфф тва е гадно . Аз само една вечер изкарах на кокалче почти цялата но това беше към 10-11 ден . Но поне нямах чувствителност .Даже имаше момент в които си пипах главичката а не чувствах допир или по точно казано съвсем слабо.
Аз имам някаква свръхчувствителност, която имам чувството, че няма да си отиде и не знам кво да права ;(
Аз имам вече само от лявата страна на главата. Дясната ми се трие в превръзката и вече е по-добре. Но никога, никъде не ме е боляло от допир, само от търкане.
Ред.: Забравих да споделя, че ми паднаха всички шевове и аз веднага побързах да лъсна. Още ми е яко подут, но просто вече не се издържаше. Почвах да се дървя и от най-малката голотия по телевизията, като например коремче или баджаче. 27-ми ден.
След операцията главичката трябва да закърнее нали? За да я няма тази ужасна чувствителност
Така значи , преди няколко дни (3) си направих операция - обрязване. Всичко се тръгна от там че имах фимоза , отидох на уролог и той ми препоръча обрязване. Имам малко против турците но обрязването е най-готиното нещо което могат да измислят (дори и да не са го измислили те) Четох само за положителни страни на обрязването че секса бил много по хубав - издържаш повече , шанса да хванеш някакви кофти болести се намалял с няколко хиляди пъти ии било много хигиенично. Супер. Хирурга ме пита дали искам пълно или частично и аз казах пълно естествено, като ще се режа да се режа до край , нали така Иии че всичко си е перфектно ноо забелязах че сега нали след операцията като му правя баните на "пича ми" че кожичката не е напълно махната ами е до половината на главичката (в не еректирало състояние) ... сад.. това какво означава че са ми направили частично или е нормално така от началото след операцията. Защото ако е частично много бой ще ядат копелетата. Ии другия въпрос .. колко попринцип е възстановителния период и през какви "периоди" преминава. Защото след точно 3 седмици съм на лагер със приятелката ми (девствена е) ии искаме да го направим там. Това ми е главното притеснение . От началото единия лекар ми каза 2 седмици и ще мога да си го ползвам , друг ми каза 10 дена ии сега като чета всиччки казват някакви месеци и много се плаша Ако някой проочете написаното от мен и отговори ще съм благодарен Мерси предварително
Здравей !
Ами и при мен в нееректирало състояние кожата ми покрива част от главичката. За възтановителния период при всеки е различно .При мен лично продължи около 23-25 дни ,след тях бях абсолютно възтановен след обрязването.
Иначе за секса да наистина ще държиш повече и определено ще ти хареса ,както и на мацката до теб . Овлажни я добре , можете да ползвате и лубрикант , слагаш капута и ръгаш без да се плашиш ! Докато се усети и вече няма да е девствена
Мерси брат , златен си Вече няма от какво да се притеснявам (whew) Аам само въпросче, с какво ти казаха да се мажеш и по колко пъти защото на мен ми казаха значи сутрин правя баня със Тетра и след това марличка която по нея да има вид лубрикант за да не залепва защото било много болезнено а вечерта трябва да правя марличка със някакво супер странно на вид лекарство "йодацепт". На вид е такова червено точно като кръв лол О.о Иии ми казаха че трябва да нося марли докато не зараснело напълно... тоест трябва още 1 месец да нося марли така ли ? ... -.- Ии вече наистина последно въпросче. Как ПОДЯВОЛИТЕ се справи със шибаните нощни ерекций. Ужасно е ! Лекаря ми каза че по добре да не взимам хапчета нали против шото имали много странични ефекти ... ама незнам ужасно е
Такаммм аз освен прахчето топуцин нищо друго не слагах . Марли слагах само първите 2-3 дни и след това си го оставих приятелчето да се вее из гащите .Никакви бани и нищо друго не съм правил , едиствено го миех само с вода ,хладка без сапун .
А за нощните ерекции ,ми да ставаше ми доста ,щръкваше ми антената ама не ме е боляло особено ,съвсем леко ме дърпаха конците . А за хапчетата за ерекцията ,не ги взимай , радвай се ,че я имаш , щото после има доста смущения при нея ако се взимат такива медикаменти .
И едно предупреждение от мен , не давай на момичето дето е с теб да ти гълта след като се възтановиш , щото има опасност да я удавиш девойчето , ако пък таванът у вас е за пребоядисване значи може да свършиш 2 полезни работи след първата еякулация след операцията .
Ако имаш други въпроси пиши !
хахахаха Е не аз след възтановяването 1-вия ден шси наваксам за целия месец Цял ден няма да излизам , сам ше се сксм И после вече чисто нов "пича" ще е готов за нови подвизи Мерси пак , златен си Ако имам някакви други въпросчета ще питам пак