- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Seks s turci...
Kvo mislite za momichetata deto se ebat s turci ? maika im prosta murshava nali ? kak moje se ebat s nekvi grozni rqzani turci i da praqt melezi maika im starA !
A vqrno che tebe te ebe nekav mirizliv rqzan turchin pffff bahti kak moje da hodish s turchin ve......................
Теб пък кво ти пука кой с кого се ебе? Нали турчин не те е ебал тебе, м?Първоначално написано от Анонимко
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Mi tova sa si nekvi urodi be kak she se ebat s turci.... takiva trqbva gi prashtame v turcia sled nekoq druga godina kato izgonim turcite v tur(*iq maika im rqzana rejat gi da pestqt voda maika im prosta
Подозирам, че той може да е плод на любовта между роднини..Първоначално написано от sexita
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
pamucho kote qvno i tebe sa te ebali mangali(turci) hahah deeeba prostite vi putki deeba kak moje ste takiva prosti da vi ebat turcite mrusni mama vi stara da eba marsh v turciq !!
Не позна - не са Обичам снежно-бялата кожа, все пак съм наполовина полякиня Не бих го направила с турчин, но това не ми дава правото да се меся в на чуждите хора работите между завивкитеПървоначално написано от Анонимко
mi mnogo qsno che nekav rezan mizernik nema mu dadesh te ebe... to trq si mn prost i mn zle i nqkoi ot rodata ti da e mangasarqn che da te ebat turci...
Ае ти много знаеш какво от това това дали правят или не ти кво на етническа основа ли тръгваш сега към всеки какво ще делиш хората ли ей такива като теб най-много ме дразнят всички са равни всеки има равни права всеки има сърце и душа а на теб мога да ти кажа само да го д*хаш.
На мен сексита си ми мяза на напълно нормално момиче с българско потекло. Хипотезата ти издиша.Първоначално написано от Анонимко
HagpycaH qsno che shtom si ot kurjali si turchin mama ti deba prosta bqgai v turciq tvoita mamicata rezak !!!!!!!!!!! TURCITE V TURCIQ CIGANITE NA SAPUN !!!!
Не позна, израза еПървоначално написано от Анонимко
”Циганите на сапун, турците на Веро, а българите на Коколино!”
я си еййй майката боклук секи прави квото си иска къв си ти че ше държиш сметка на <sexita> <pamy4no_kote> и други с кои се ебат и защо ? бати комплексара тука не се избиват комплекси мама ти ДеБа
тиХо Ся
да не ги срам срамят България
подкрепям! а тоя гост дето обижда тука да земе да си ебе майката тъпа и да спре щото мн се дразня от такива идиоти!Първоначално написано от HagpycaH
Първоначално написано от comics
Е БРАВО БРАВО 1 мислещо момче =D> =D>Първоначално написано от kr1s0
ние сме българи които е турчин в турция
ето ги ви турците http://www.vbox7.com/play:d92e0b25
не казвам турците са диваци и да си стоя в турция
тъпкали са ни 500г малка причина ли е
не за турците става въпросПървоначално написано от sexita
Първоначално написано от trt1989
не под нивото ми е да се псувам с некФа отрепка
тиХо Ся
поне съм сложил моя снимка тапак сложи твоя да те видим колко по различен си предполагам имаш също 2 очи , уши ,1 уста или ?
тиХо Ся
изби са хиляди от твоя народ и ти казваш че не са диваци чела ли си записки по българските въстания плаках като четях за зверстата имПървоначално написано от sexita