- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко за развитието
Просто ми е чудно защо не раста.
Може би сега навлизаш в пубертета и все още си ниска, но не се притеснявай. Има време докато станеш на 18 и сигурно до тогава ще си порасла на височина .Първоначално написано от Djesikapp
Ако взимах по 1 лев всеки път ,в който се смеех до сега да съм милиардерка.. : ))
Здравейте .. искам да попитам възможно ли е растежа на бюста да спре заради притискане от сутиена .. или нещо подобно ?
бравооо !!!!
Притискане ? Купи си този,който ти е точен,а не по-малък. Иначе това са пълни глупости,че сутиена спира растежа на гърдите.Първоначално написано от magituyu
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
az sam na 15 g a grudnata mi obikolka e 75sm.drugite mi priqtelki sa dosta po razviti pritesnqvame se dali vaipshte shte se razviq oshte.
weronika12 споко! Имаш още 5 години да се развиваш Има време. Всеки с гените си все пак.
А жените в семейството с какъв бюст са ? Защото по-голяма роля играят гените. Та ,както и да е. Не бива да се сравняваш с приятелките ти. Всеки човек си е СТРОГО ИНДИВИДУАЛЕН.Всеки се развива различно. Спокойно и на теб ще ти пораснат , всичко с времето си.Първоначално написано от weronika12
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Здравейте! На 14 години /момче/ съм и нямам нито косми под мишницата, нито по ръцете и краката, само при тестисит имах, но ги обръснах, защото много топло ми ставаше, а и станаха огромни. Висок съм 1.60 като майка ми е 1.62, а баща ми 1.70. Всички от родата ми са ниски, но дали имам някакъв шанс да порастна като се занимавам с лостове? Другото, което е освен космите по тестисите и спермата нямам други признаци, че съм в пубертета, а направих 14 миналият Декември. Трябва ли да се претиснявам или просто съм с закъснял пубертет?
Браво,доста полезно!
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Здравейте !
Имам един въпрос.... Незнам защо но имам съмнение че преди една година съм получил торзио или нещо подобно.... Симптомите ми са следните(ако може да ги нарека симптоми) левият тестис е малко по надоло от десния и мога почти да го завъртя на 360 градуса след което в рамките на няколко секунди тои заема нормална позиция нямам болка нито оток просто ме притеснява това нещо с вртенето.....!
weronika12: Не се притеснявай. Ти тепърва почваш да се развиваш, така че спокойно. Не се сравнявай с приятелките си. Не сте еднакви с тях, нали? Не бива във всяко едно отношение да се сравняваш с тях и да си създаваш излишни комплекси.
02martoszz: Спокойно. При някои е така. Аз познавам момче, което е на 16 - 17 някъде, но все още не е окосмен. Все едно има бебешка кожа.
Абе аз ли нещо съм сбъркан?За 2 години израстах с може би 20 см на височина и в същото време долу в гащите си се развих напълно нормално.Даже ми се появиха стрии по колената и лактите .За сметка на това пък съм много слаб- 15кг по-малко от нормалното за моите години и ръст
имам малко косъмчета между носа и горната устна (мустак) (момиче съм) мисля че не се виждат и не съм ги махала тия тъпаци от моя клас постоянно се подиграват на другите по-големи (и момичета и момчета) че имат притеснявам се дали и на мен ще почнат да ми се подиграват а не искам да ги махам защото ще станат мн твърди
Напълно естествено е. Забелязва се повече на момичетата с по-тъмни косми и повече окосмение. Не си ги махай все още. Ако имаш някакво смущение пробвай да ги покриваш с базата и ФДТ и пудрата (ако се гримираш). Винаги има безупречен ефект, ако се гримираш правилно (цветово, количествено и технически).
Темата е хубава положил/а си коджа труд ама не всичко е верно на 13 години кура ми беше космат.Тогава за пръв път
е*ах а и еякулацията при мен почна на 12 а не на 14 както пише.Поздрави НИСАН
Нормално ли е да ме боли всичко от разтежа ?
zdraveite az sam na 14 godini i penisa mi okolo 2-3 sm normalno a nadurven e okolo 9 sm a osven tova dosega ne sam izpuskal sperma pls pomosht
Последно редактирано от stefanhristof : 05-03-2015 на 17:46
Браво, хубава тема!
Много полезна информация,само че всеки може да я копне ама да я напише със свой думи не.
При някои хора пубертетът продължава и след 30 година. Това означава че продължават да излизат пъпки.