- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Нашите творения,в полза на потребителите=)
или пък ако мойе да ми намерите произжедението Цветарка плс много ми трябва
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=207541 Цветарка.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%...80%D0%BA%D0%B0
Немски овчарки.
бладодаря ти много Sintya
ХОТА ОМОЛЯВАМ ВИ АМА ВИ МОЛЯ ОТ СЪРЦЕ МОЛЯВИ ЕСЕ НА ТЕМА:
нравствения закон на съвременния човек-есе
ОМОЛЯВАМ ВИ ТРЯБВА МИ ЗА УТРЕ ЩОТ КО НЕ НАМЕРЯ ОТСТААМ НА ИЗПИТ(ПОПРАВИТЕЛЕН) ПЛС ПЛС ПЛС ПОМОГНЕТЕ =D> =D> =D> =D> =D>
темата е ''Мисията 'Прометей' ''(есе по повод на трагедията на Есхил ''Прикованият Прометей'') спешно е
Образът на пътешественика и на водната стихия
(съчинение разсъждение върху произведението на Алеко Константинов Ниагра)
плс за утре ми е мн е важно
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Моля ви да ми помогнете ! Имам да пиша есе на тема "Зъбът на клеветата" Сеедно да отговаря на въпроса " каква роля играе клеветата в живота на хората ?" и горе доло да се опира на " Българският език " от Иван Вазов Ако можете да ми помогнете пишете ! Мерси предварително !
AkY uCkAтE дА сU пUшЕТu Mu Na SkYpE kItI_96 ;] Зъ ПоИчИ кУнТаКтИи... ТъРсЕтЕ рАзКлУнИтЕлИ... xD
''Любовта в живота на съвременния човек'' от творбата ''Неразделни''
Трябва ми информация за Зелена революция в Индия...
Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете!
за или против воденето на диви животни в дома??? (есе) спешно е за днес ми е плс хелп
Мда и на мен ми трябва анализ на "Прииждат, връщат се" на Дебелянов, но нищо ни намирам.. помогнете, моля вии
моля ви да ми помогнете трябва ми съчинение разсъждение на тема " За сърцата що се любят и смъртта не е раздяла " като се опирам на стихотворението Неразделни моля ви спешно е ..
AkY uCkAтE дА сU пUшЕТu Mu Na SkYpE kItI_96 ;] Зъ ПоИчИ кУнТаКтИи... ТъРсЕтЕ рАзКлУнИтЕлИ... xD
моля ви спешно ПОДБОРЕН преразказ на част от главата "Представлението" от Под Игото
частта е - публиката по време на представлението на Многострадална Геновева
моляяя вии във вторник имам класна
Моля ви Моля ви Моля ви! Съчинение на тема " Елин Пелин-майстор на художественото описание." МОЛЯ ВИИИ
трябва ми текст на ЕДНА от темите:
'' Ако имах вълшебната лампа на Аладин... ''
'' Ако баща ми беше президент на Република България... ''
'' Ако имахме свободен час по математика... ''
МОЛЯЯ ВИИИ ! МН СПЕШНООО ! МОЛЯЯ ВИ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕЕ ПЛС ПЛС ПЛС !!!! ;(
трябва ми трансформиращ преразказ на ''По жътва'' от името на Никола пла
С какви средства са изразени любовта и раздялата в "Тавански спомен "? на ЛС моля
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
имам да пиша съчинение по литература на тема нужно ли е да изучаваме българския език иили защо изучаваме българския език .. ако може някой да помогне ...
Shte pomagam vinagi kogato moga !
хелп плс
Shte pomagam vinagi kogato moga !
Теглете безплатно от Pomagalo
Днес изпратих sms на 1922 с текст P2 и си поднових абонамена за период от 1 месец . Ако ви трябва нешо от помагало използваите тази регистрация eminem9876@abv.bg и паролата е 9101141404 .
Ако искате да ми благодарите моля кликнете на някои от рекламите в този сайт http://myfunnyworlds.blogspot.com/ .
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
В петък имам класно по Литература. Оная (мразя я) ни даде 3 произведения - Граф Монте Кристо ; Дядо Горио ; Бела Ми - и ни каза, че ще даде една тема от тях. Възможностите са : 2 теми от "Граф-а", по 1 тема от "Дядото" и "Бела Ми", но не ни даде самите теми... Та питането ми е : знаете ли кои са по-основните и по-често давани теми на тези произведения, та да знам какво точно да търся ...
Помогнете ми трябва ми темата за Духовния портрет на българина според повестта "Българи от старо време"
трябва ми есе на тема ,,Най-ценното е невидимо за очите'' моля помогнете ми спешно е
Понеже никъде не намерих подобна тема и искам да помоля за текст тема "лятна любов" .ще съм мн благодарна