- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Виагра , Камагра ... ?
Искам някой компетентен да ми обясни по-скоро за камаграта. Казаха ми, че е на билкова основа и прочетох малко, но пак не ми е много ясно това само преди секс ли се взема или го пиеш на определено време като лекарство? Може въпроса ми да е тъп, но се заинтересувах и искам да знам. А също и колко е продължителността на ефекта на виаграта? Мерси предварително за отговорите.
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
А. Хитлер
Доколкото знам Камагра е за задържане на еякулацията,а Виагра да те възбуди
Не ми е трябвало, не съм ползвал такива работи.Най-хубаво е да си ти идва от вътре.
![]()
Мда ... виагра за ерекция ... и все пак ако те държи повече от 3-4 часа е препорачително да отидеш на чичо доктор ...Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
Първоначално написано от Click
![]()
Много сЪм сЪгласен!Най-добре от все сЪрце![]()
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)
Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда - Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и phosphodiesterase type 5 (PDE-5), който намалява ерекцията. КАМАГРА съдържа съставката силданафил . Силданафилът възпрепятства PDE-5. Докато е активна КАМАГРА задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може КАМАГРА да бъде ефективна.
Препоръчително е
да се взима по една КАМАГРА на 24 часа.
Бъдете сигурни, че Вашия лекар е наясно с медицинското ви минало особено за алергии, състояние на пениса, анемия, проблеми с очите, ракови заболявания и високо или ниско кръвно налягане
Изправяйте се бавно от седнала или легнала позиция за да избегнете световъртеж.
Избягвайте алкохолa
По-възрастните хора /над 65 години/ може да са по-чувствителни към страничните ефекти.
КАМАГРА хапчета и желе съдържат силданафил цитрат
Противопоказно за алергични към SILDENAFIL
Не трябва да се ползва с препарати съдържащи нитрати. Нитратите най-често се срещат в лекарства лекуващи ангина. Пример за това са: нитроглицерин, изозорбид, мононитрат, динитрит.Нитрати също могат да се открият и в ободряващи лекарства като Амил Нитрат (познат като Попърс).
При нормални обстоятелства,страничните обстоятелства са леки и включват разстроен стомах, главоболие и изчервяване. Други възможни, по-малко срещани странични ефекти са чувствителност към светлина и размазано/замъглено зрение. Ако изпитвате болки в гърдите замаяност по време на секс, потърсете медицинска помощ.
тва еи ся го намерих ако те интерсува о6те не6то потарси примерно в google
Мерси много. Аз потърсих в google но за камагра ми изкарва все хапчетата които продават по секс-магазините, а в аптеките са в друга опаковка и затова исках да попитам![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
А. Хитлер
V aptekite ima samo bilkovia produkt Kamagra koito ne vurshi nikva rabota. az si go kupuvam ot tuka www . topdobavki . com i sum mnogo i sum mnogo dovolen. Efekta e dosta dobur![]()
+1Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Бре да му се не види! Откога цикличният гуанозинмонофосфат е хормон?!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Човек, вземи си SUPERAGRA желе , няма да сгрешиш... абсолютно същото е като камаграта, но мноооооого, ама много по-безвредно и с много по-бързо действие! Силно ти го препорчвам, щом си привърженик на билковите съставки![]()
СТАРА тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!