- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- вярвате ли в духове?
Значи скоро няма да видиш.Първоначално написано от ChildOfBodom
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Лично аз мисля че съществуват и че ги има !! Защото лично аз видях нещо подобно.. Не помня колко часът беше, амм май 22:30-22:35 ии бях в хола гледах някъв тъп филм.. ии не помна кво стана амм там викам на майка че ши е "бия" (на шега) ии тръгнах към мойта стая.. чух стъпки и помислих че е майка.. иии се изхилих отидох в мойта стая и оставих един химикал на бюрото ии отидох до леглото.. да седна когато се обърнах видях нещо като черна сянка как бута врата ми после не помня кво стана амм помна че бях адски изплашена .....
Духове не съществуват и никога не са съществували, всичко това е измислица на сатанистите И демонистите за да плашат хората.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Духове елате да ви видя и ще повярвам във вас
"Veni, Vidi, Dormivi"
А душата?Първоначално написано от commando1
Im back...
А духовете дали вярват в духове ?
ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!
Ти вярваш ли в хората?Първоначално написано от simeon40
Im back...
^
е аз лично не вярвах ама капс лока тотално ме убеди
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Всъщност, НЕ ! НЯМА !Първоначално написано от gandalfepi4
наистина капс + болд + удивителни са доста по-сигурни доказателстваПървоначално написано от ZipFail
Като гледам последните теми, много е паднало нивото на форума, само глупости глупости и глупости са написани
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
О, да тапа...като те няма да ни учиш на духовност и християнство...така ще е...Първоначално написано от Nam3less3
Im back...
Прекалено сте умни за да четете моето мнение,за това го промених..Не искам да ставам обект на селски подигравки на умствено ограничени хора,които не могат да видят по далеч от носа си,и живеят в измислен свят...
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Причува ти се името и сънуваш непознати жени в леглото си и единственият ти извод е, че нещо паранормално те преследва?Първоначално написано от Steff9423
А по принцип намираш ли белия чаршаф за страшен и как точно безглавият мъж точи лиги?Първоначално написано от Steff9423
^
^
един вид че иска да го изяде. предполагам че фигуративно се изрази момчето
Хаха..за лудницата не съм...а и просто казаха че вярвам в такива неща..
Исках да придам малко сарказъм на разказа си,но не мога да го напиша по-разбираемо за хора които не могат да го разберат или нямат желание...
Но иначе какво мислите вие,е ясно...Съществува само това което можем да видим с очите си и което ни е най-лесно да разберем...или по-точно приемем за нормално.
Пък е доста трудно да почнем да се замисляме за размерите които има Вселената,и колко неща не знам за нея...това което знаем е една прашинка в огромен пясъчник,и всеки който твърди че знае всичко,и че духовете са само някаква измислица,просто не е способен да използва мозъка си както трябва...Дори ако се позоваваме на науката,тя пак е много назад.
За това никой от тоя форум не може да ми докаже че духове не съществуват,или извънземни...И не ми пука кой ме смята за луда,луди са хората които живеят в своя малък мехур,и не могат да приемат неща които те лично не могат да си обяснят....
А дали това което ми се е случило на мен е подсъзнателно не знам, но не казвам че е дело на нещо паранормално,нито пък че не е...Айде сега не ми се правете на гений или там на каквото се опитвате да приличате,захапете бутилката и цигарата,продължете със скучния си начин на живот,и не споделяйте мнения които първо са безсмислени,второ.... пак си остават без никакъв смисъл,и никой от тук не е достатъчно умен да ми докаже че духовете не съществуват...
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Моля ви, не ставайте за смях с подобни изявления от вида на "Докажи, че не съществува!" :) Нима всичко се приема за съществуващо до доказване на противното?
Тогава докажете ми, че Матрицата не съществува. Откъде знаете, че не живеем в изкуствена VR матрица като батерии на извънземни завоеватели? D:
О, ами освен това има и магьосници, които всяка година отиват да учат в Хогуортс! ^-^ Има ги, естествено! ДОКАЖЕТЕ, че не съществуват!
И така нататък, и така нататък. Когато успеете да представите поне едно достоверно доказателство, че духовете СЪЩЕСТВУВАТ, тогава ще си поговорим вече по-сериозно. :)
И още нещо. Вярата е в неща, за които нямате доказателства. В противен случай не е вяра, а познание. Успех. :)