.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Изв. бележка по семейни причини?

К'во пишем в нея?

Супер фен Аватара на gabi_94
    Уважаема госпожо ..............................., моля да извините дъщеря ми/синът ми ............................................ поради семейни причини!

Надявамсе молбата ми да бъде приета!

подпис.............
    дата..............

еми нещо от тоя род, майка ти трябва да я напише и да се подпише
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

ami mama kato bqh po malka pi6e6e poredi kakvi pri4ini ot koga do kaga sam otsastvala imeto i i tova e (ili ti iska6 da ti predlojim poradi kakvi pri4ini)
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Mi ne6to takova:
    Gospojo .. molq da izvinite du6terq mi / sina mi ... 4e otsastva ot u-6te po semeini problemi na ... (data) .. Nadqvam se molbata mi da bude .. ne zn si kvo tam
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

ем то и моята майка пише долу-горе такива бележки,хора на вас често ли ви се налага да отсъствате по семейни причини и всъщност семейни ли са или не?
    ...frOzen inside withOut yOur tOuch,withOut yOur lOve darling Only yOu are the life amOng the dead!!!....

Град
    Bikini Bottom
    Г-жо / Г-н .......... Синът ми / дъщеря ми е отсъствала на.......... по семейни причини.
    Моля да му/и бъдат извинени отсъствията.

с уважение:....................
    потпис на родител

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Г-жо / Г-н .......... Синът ми / дъщеря ми е отсъствала на.......... по семейни причини.
    Моля да му/и бъдат извинени отсъствията.

с уважение:....................
    потпис на родител
    фалшифициран*

бр,бр давайте в същият дух!е тука не ви ли е страх че ще ви хванат?
    ...frOzen inside withOut yOur tOuch,withOut yOur lOve darling Only yOu are the life amOng the dead!!!....

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от PaMcHetO
    не ви ли е страх че ще ви хванат?
    хахаха нем по принцип имаш право на 3 дни моите такива бележки бяха 5-6 хахаха и нямаше проблем
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ъъ, аз ли не съм наред или вие отдавна не сте писали такива бележки ?
    Защото нас ни караха да пишем в такъв вид бележки, когато бяхме 3 клас, сега не се обръща родителя към учител, а към директора. Пишеш на 1 лист голям формат следното:

Господин Директор,

моля отсъствията на дъщеря ми/сина ми ....(име) на ....(дата) да бъдат извинени, тъй като е отсъствал/а поради семейни причини. Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена!

с уважение:....(подпис)

горе в ляво се пишат имената на родителя, който праща молбата. Когато родителите ти напишат тая бележка, отиваш при директора и той се разписва на нея, че е одобрена един вид. Вече в тоя вид я даваш на класната си да ти извини отсъствията. Поне при нас е така...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    До г-н Директора
    на ГЧЕ "Екзарх Йосиф 1"

Уважаеми г-н директор, моля дъщеря ми Светлина ... ... от 12 "а"клас да бъде освободена от учебни занятия на 12.02.2008.

Надявам се молбата ми да бъде изпълнена

С Уважение: (име, подпис)
    Ловеч
    10.02.2008

при нас представлява нещо такова, но се представя задължително преди да отсъстваш, даваш на класната, отивате при секретарката и тя я заверява, освена ако не сте като в моя клас и последната година да ви забраняват вие да си внасяте молбите, а да го прави само родител(:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

При нас бележката е във формата на:

Уважаеми господин Панчев,
    моля да извините отсъствията на дъщеря ми Симона Димитрова Маринова, която отсъства на 32.13. 2800 година по семейни причини.
    Подпис
    /Боряна Маринова/
    Има едно но ... трябва преди това майка да се е обадила на Панчееввв
    Memento moriendum esse!

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Уважаема госпожо ..............................., моля да извините дъщеря ми/синът ми ............................................ поради семейни причини!

Надявамсе молбата ми да бъде приета!

подпис.............
    дата..............

еми нещо от тоя род, майка ти трябва да я напише и да се подпише
    +1

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

При нас бележките все още до класната ама и ние трябва първо да се обажда ме {това пък хич не ми харесва ама ко да се прай така искат хората} и при нас май щяло да има и някакви бланки или нещо такова и тях вече май ще попълваме

Mi na4i to v na6ata gimnaziq izob6to ne priemat takiva belejki!!Ako iska6 da otsustva6 trqbva da napi6e6 taz belejka 3 dena predi tova i to do direktora
    чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Ъъ, аз ли не съм наред или вие отдавна не сте писали такива бележки ?
    Защото нас ни караха да пишем в такъв вид бележки, когато бяхме 3 клас, сега не се обръща родителя към учител, а към директора. Пишеш на 1 лист голям формат следното:

Господин Директор,

моля отсъствията на дъщеря ми/сина ми ....(име) на ....(дата) да бъдат извинени, тъй като е отсъствал/а поради семейни причини. Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена!

с уважение:....(подпис)

горе в ляво се пишат имената на родителя, който праща молбата. Когато родителите ти напишат тая бележка, отиваш при директора и той се разписва на нея, че е одобрена един вид. Вече в тоя вид я даваш на класната си да ти извини отсъствията. Поне при нас е така...
    Аве как и да я напишеш, няма да я върнат. А за твойте, имам чувството, че майка ми ще кандидатства за работа в даскалото то тва не е бележка, а си е цяла молба

пп Автобиография ще трябва ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си