- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изв. бележка по семейни причини?
К'во пишем в нея?
Уважаема госпожо ..............................., моля да извините дъщеря ми/синът ми ............................................ поради семейни причини!
Надявамсе молбата ми да бъде приета!
подпис.............
дата..............
еми нещо от тоя род, майка ти трябва да я напише и да се подпише
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ami mama kato bqh po malka pi6e6e poredi kakvi pri4ini ot koga do kaga sam otsastvala imeto i i tova e (ili ti iska6 da ti predlojim poradi kakvi pri4ini)![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Mi ne6to takova:
Gospojo .. molq da izvinite du6terq mi / sina mi ... 4e otsastva ot u-6te po semeini problemi na ... (data) .. Nadqvam se molbata mi da bude .. ne zn si kvo tam![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
ем то и моята майка пише долу-горе такива бележки,хора на вас често ли ви се налага да отсъствате по семейни причини и всъщност семейни ли са или не?![]()
...frOzen inside withOut yOur tOuch,withOut yOur lOve darling Only yOu are the life amOng the dead!!!....
фалшифициран*Първоначално написано от chipi_kaoo
![]()
бр,бр давайте в същият дух!е тука не ви ли е страх че ще ви хванат?![]()
![]()
...frOzen inside withOut yOur tOuch,withOut yOur lOve darling Only yOu are the life amOng the dead!!!....
хахаха нем по принцип имаш право на 3 дни моите такива бележки бяха 5-6 хахаха и нямаше проблемПървоначално написано от PaMcHetO
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Ъъ, аз ли не съм наред или вие отдавна не сте писали такива бележки?
Защото нас ни караха да пишем в такъв вид бележки, когато бяхме 3 клас, сега не се обръща родителя към учител, а към директора. Пишеш на 1 лист голям формат следното:
Господин Директор,
моля отсъствията на дъщеря ми/сина ми ....(име) на ....(дата) да бъдат извинени, тъй като е отсъствал/а поради семейни причини. Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена!
с уважение:....(подпис)
горе в ляво се пишат имената на родителя, който праща молбата. Когато родителите ти напишат тая бележка, отиваш при директора и той се разписва на нея, че е одобрена един вид. Вече в тоя вид я даваш на класната си да ти извини отсъствията. Поне при нас е така...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
До г-н Директора
на ГЧЕ "Екзарх Йосиф 1"
Уважаеми г-н директор, моля дъщеря ми Светлина ... ... от 12 "а"клас да бъде освободена от учебни занятия на 12.02.2008.
Надявам се молбата ми да бъде изпълнена
С Уважение: (име, подпис)
Ловеч
10.02.2008
при нас представлява нещо такова, но се представя задължително преди да отсъстваш, даваш на класната, отивате при секретарката и тя я заверява, освена ако не сте като в моя клас и последната година да ви забраняват вие да си внасяте молбите, а да го прави само родител(:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
При нас бележката е във формата на:
Уважаеми господин Панчев,
моля да извините отсъствията на дъщеря ми Симона Димитрова Маринова, която отсъства на 32.13. 2800 година по семейни причини.
Подпис
/Боряна Маринова/
Има едно но ... трябва преди това майка да се е обадила на Панчееввв![]()
Memento moriendum esse!
+1Първоначално написано от gabi_94
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
При нас бележките все още до класнатаама и ние трябва първо да се обажда ме {това пък хич не ми харесва ама ко да се прай така искат хората}
и при нас май щяло да има и някакви бланки или нещо такова и тях вече май ще попълваме
Mi na4i to v na6ata gimnaziq izob6to ne priemat takiva belejki!!Ako iska6 da otsustva6 trqbva da napi6e6 taz belejka 3 dena predi tova i to do direktora![]()
![]()
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...