- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си махна космите по дупето?
awe kak da si mahna kosmite ot gaza sas samobrusna4ka me e strah
т.7
krem4et0
със самобръсначка НЕ!!!!като почнат да растат ще стане кофти повярвай ми...подстижи ги с ножичка...ако пък искаш да ги махнеш нацяло на козметик или сам с кола маска(не ти го препоръчвам)... и при единия и при другия случай процедурата не е много приятна...
Първоначално написано от kombarka
Ako mi obesni6 za kvo te e strah ot samobrysna4ka nqma да е зле?Не съм чувала до сега да хапи
ми... .. да са ти казвали за депилатоар ?
Първоначално написано от Say It RightПървоначално написано от Say It RightПървоначално написано от Say It Right
+1Първоначално написано от bibo
Не е до страх.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
След 2-3 бръснения,космите почват да стават твърди и дебели,и на г*за ще го боцкат
Не ги махай ве... Мноо му пука на гаджето дали имаш косми там или не.
Козметика му е майката
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.
Може гаджето му да е мъж Иначе друга причина не виждам да си махаш космите от задникаПървоначално написано от Crus
с ножичка е най-безболезноне ... не ги премахваш, но ги намалявап доста и е играчка играчка > болка според мен
mmmm i sus samobrasnachka moje ama po dobre depilator
и депилатора ги прави твърди .... гадно е ... после гъза му ще боде като игленик ...Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
А ако го направи приятелката му може и кеф да му доставиПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
ами според мен най-добре на козметик с кола маска
Пукам се от смях още от началото на тая тема
С брадвата цепиш косъм по косъм и готово
абе кфо означава на козметик да иде си вее дирника и оная да го скуби. Най-добре сам с кола маска
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
аз да питам и по Х*Я ли с кола маска ??? ) че не искам с бръсначката да не стана като шкурка
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
drrupni edna burza kola maska i 6te si svirka6 sledva6tite 3sedmici
awe az iskam da ti mahna 6tot kato sera i posle mn trudno se mie zadnika zarad tez 6ibanite kosmi
takaa tui kato gledam mai dore s nojica ama to kak stava sq naguzvam se pred ogledaloto zaviram si nojica u gazo i po4vam da kulcam tui li? aa ima li nekvi specialni nojici za taq raota 4e ako e mrusna da ne stane nqkva gadoriq
?
Ми купи си нова ножичка измии си я добре . и внимаваи да неси резнеш нещо без да искаш
Опитай с косачка. Можеш да пощадиш една част от космите и да си направиш някаква прическа там, отзаде.
Шегата настрана. Ето какво НЕ правиш:
1) НЕ самобръсначка.
2) НЕ депилатор и др. такива, които ще дразнят кожата ти.
Най-добре е наистина с кола-маска, но тогава пак ще има болка, понеже онова място е доста чувствително.. Така че по-добре иди в някое козметично студио. Но пък ефектът ще е страхотен. Другият метод е лазерната епилация, но пък тя ще излезе солено.