- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- CD Hack за CS 1.6
здравейте,проблема е там,че до вчера си пусках хака без проблем с End,а сега като се опитвам да го направя ме киква и изписва "Това копче е забранено" а като ме убият си бачка хакакажете по какъв начин да го пусна моля Ви!
играй без хак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Аз попринцип играя без хак,но в един серв имам причина да го правя..както и да е,нищичко не разбирам от хакове така,че ако не можете да ми помогнете за това,обяснете как се пуска Alien![]()
хора,помогнете ми умолявам Ви![]()
като не можете да помогнете,защо изобщо пишете?не питам къде да играя а как да си го пусна..........
Това е защита на сървъра вече повето сърсъри имат такива защити
Еми земи да смениш копчето от което пускаш хака, вместо да е "end" примерно " + "Ае ама играта с хак е ТЪПА !!
![]()
мерси,а как да си сменя копчето,от което да пускам хака![]()
bind (edikoe si kop4e) и след това трябва да пише май хакпоне за ларкрафт сървър за да си направиш ултимейта с едно копче да го пускаш се биндтва копчето примерно моя е bind f ultimate и така с ф само мога да си пускам ултимейта вместо да пиша ultimate .А днес да се похваля в сървър с FrendlyFire поставих рекорд -15/78 умирания
,направо се избихмее
![]()
Нов човек съм
с бинд имам чуство, че няя стане![]()
и азама нищо не пречи да се пробва
![]()
Нов човек съм
Принципно с който и да е бутон да го направиш няма да има значение , въпросния Server го засича ако ще и Leftclick на мишката да го направиш няма да има голямо значение а относно bind-вете можеш да си ги направиш в папката на counter-strike-a вместо да ги пишеш нон стоп стига само да си си във вкъщи иначе ,за хак съм против тях , Не на празно съм и с права в повечето server-и де![]()
това е,че и срещу ботове да си играя пак ме киква и нз вече явно няма да стане,мерси на вс които обясниха![]()
Аре прекратете тая малоумна тема пълна с псувни личните си мнения съдържащи псувни си ги пазете за себе си![]()
Нов човек съм