- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да инсталирам Windows XP и Vista? (tutorial)
Може ли да ми обясните малко по- подробно как да направя този диск буутващ? Благодаря предварително.
Wazaaaaap niggas?!
c0ci
тук е обяснено за boot cd http://tinyurl.com/3ajtoc7Първоначално написано от pubera
относно темата: Супер е,би помогнлана на много хора..
Благодаря ти много.Първоначално написано от firestone224
Wazaaaaap niggas?!
c0ci
КИРИЛИЦА
shadow4e
От доста време се чудих как да си преинсалирам Windows-а.Много полезна,браво
Именно заради проблеми в областа на информационните технологии съсдадох сайт с много програми.Антивирусни,брауз ъри,програми свързани с изработката на уеб сайтове,CD/DVD програми и много други.Всички те са напълно безплатни с директен доунлоуд.URL на сайта е http://www.programi-bg.hit.bg
FORZA MILAN
А може ли да се запише на Dvd диск wina или трябва да е на Cd задължително !
Windows 7 има ли смисъл да се обяснява как се инсталира
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Амии да ти кажа ... има аз съм мн зле и сиг и тва няма да мога да направяПървоначално написано от K_O_L_E_V
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Dobre de az kato sam v ispania i ne mi otvarq zamundata ot kade da si go izteglq ??Първоначално написано от XceSS
"ToXiCtHeBeSt" - пробвай с ето ТОЗИ Windows XP SP3
moje li da si dadesh skype-to ?Първоначално написано от doomkillerr
Аз не бих препоръчал самоделка. Това, че е работил на един компютър добре, не означава, че ще работи и на друг ефикастно. В последствие ще се появяват проблем след проблем. Както искате, на ваш риск, аз само давам мнение и препоръка, с която никой не е длъжен да се съобразява.;}Първоначално написано от doomkillerr
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
osven 4e ne rabiram i ne sam mnogo na qsno s teq raboti ami i me pla6ite 4e kompa 6te mi izbuxne
Самоделки друг път! Като не искате такива неща, знаете къде се намира най-близкия магазин за софтуер, че да си купете лицензирано копие!Първоначално написано от NoOneElse
doomkilerr 6te me nameri6 li na skype braikar1 ?Първоначално написано от doomkillerr
Не разбирам защо се дърпаш, след като казах, че не ангажирам никого с мнението си. В интернет пространството има както самоделки, така и копия от оригинални дискове. За първи път чувам, че Microsoft са пуснали официален релийз на XP със SP3, а при това и с ъпдет до 2010 година.Първоначално написано от doomkillerr
След време да няма "ама тази игра не се инсталира", "ама тази програма не тръгва"...
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
emi to sega si mi e taka po4ti nikoq igra ne mi trugva.. za6toto sam s vista a te sa preporu4ani za XP
Няма такова нещо. Или не покриваш другите изисквания или не можеш да я кракнеш.Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
Също ако напишеш конкретна грешка може да ти се помогне повече.
И ако следващия ти пост е пак на латиница, няма и да се опитвам да помогна...
http://2cyr.com/ - конвертирай си шльокавицата тук.
Става.Първоначално написано от go0fY
Може ли някой дами убесни как да го запиша с Ashampoo Burning Studio 10
Здравейте, има един проблем.
Машинката ми е настолна.. Когато включа компютъра той изписква 5 пъти:
тът
тът
търът
тът
тът
Проблема е, че не виждам дори как се включва.. монитора стои черен и нищо не се показва, а е свързан в нужните места всичко е точно с жиците.. Когато натисна Ф2 3-4 секунди след като съм го включил чувам че ЦД рома се включва и диска се върти на пълни обороти но уви..
Моля ви за някакви идеи, каквито и да са?
Първоначално написано от metallica1
смини монитора и го преисталираи тогава