- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Разширени зеници!!!
Значи аз сам мом4е на 14 години.... Пуша само цигари Л & М или Вайсрой син ок....родителите ми не знаят...Но сам много слаб и нямам никакаф апетит според майка ми....Днес майка ми забелязала че са ми много разширени зениците и зеха ени разпити и ени лекции за наркотици и нз си какфо...казах и че не се дрогирам но тя не ми вярва...утре ще ми правят изследвания на кръвта и вазможно ли е чрез тези изследвания да разберат че пуша.... плс помогнете ми нз какфо да правя :С
ем до колкото знам не..
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
има малък процент ... все пак и цигарите са вид наркотик
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
ако ти вземат кръв 100% ще те разберат за цигарите по високото съдържание на никотин в кръвтаабе няма се плашиш нали няма открият наркотици
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Като кожата ти стане с сив оттенък и е суха да не ревнеш пак от какво е ?
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
+1Първоначално написано от Sw0rDz
![]()
![]()
Ти си тъп , бате ! Правиш се на интересен като пушиш , ама после ако умреш от рак на черния или белия дроб ще видим кое му е якото . Баща ми почина от тази болест на черния и белия дроб , както и тромбов лебит и куп други гадости ! Беше на 50 години и от 20 годишен пушеше ... Започна да се изморява много , ставаше му лошо , повръщаше , плюеше кръв , но тоново продължаваше и само за 1 месец вече имаше некролог на входната врата !
![]()
![]()
това мнение искам да го копираш във всички теми за циагарите... мн гадно влизаПървоначално написано от dark_sw
![]()
ujs hora mene me boli droba i mi e gadnu ama go praq za gazariq ili ddz za ko ae nz ama e mn gadnu mn mi sa vii svqt ii sa obrivam celiq ooh nz tap sam
зависи от теста......Първоначално написано от nqma_zna4enie_who
цигарите със сигурност няма да хванат....
а ти си глупав да харчиш за цигари на 14......
Цигарите при кръвен тест се хващат моментално ! Точно и от тях се получават понякога разширените зеници, заради високите показания на никотин. Това, че си на 14 и пушиш говори само един - за идиот. Давай си парите за глупости, трови се, пази се от ваш'те все едно си крадец и така. Няма кой да набие в главата на тия дрислиовци да не пушат и че е вредно за здравето това. Почнеш ли от сега, не се надявай да ти се изчистят мръсните бели дробове. Това са органите, които най-бавно се рехабилитират (единствено сърцето е конкурент). Прави си сметка - цял живот няма да можеш да дишаш - шанс. Ще умреш по-млад - кофти. Идиот си - пак кофти. С една дума си загазил пел.
Don't tell me what I can or can't do !
наистина е възможно от високото съдържание на никотин да ти се разширяват зениците.Иначе за теста зависи какъв е...с урина => никакъв шанс да разберат,но ако е кръвен може и да се разбере зависи къде ти го праят.
п.с.: и аз пуша но не го прая за газария а защото ми харесва чувството,а дори и не се задъхвам като тичкам, като се има в предвид че преди бях асматик...Ако още не си се привързал към цигарите и все още ти са зависа свят по добре спри да пушиш..
4oek sto procenta nqq nikoga da sa zaribq kam tqh kogat si iskam moga da spraПървоначално написано от [DamieN
_
То всички са така,когато искат - спират!
Ама на 20 години като те заболят белите дробове и храчиш и ти червенее лицето ще патиш задет си се праел на много умен с тез цигари...
Мозакът е за да действа![]()
Цял живот няма да можеш да дишаш ..Пич ти чуваш ли се ?Първоначално написано от Boyd
Доказано е,че при спиране на цигарите след 1 месец има 30% подобрение в белодробната функция така,че недей се прави на много знаещ ..И още нещо да добавя за автора на темата ..Виж и аз почнах като тебе .. И знаеш ли че точно след 2-3 години действително нема да можеш да дишаш ..Ако можеш ги спирай направо сега ..Ако не ще разбереш за какво ти говоря ..
Всъщност всички пушачи си мислят, че могат да спрат когато си поискат, но всъщност не е така. А да се пуша е най-голямата глупост, пък и на 14 години?!![]()
с кръвни изследвания немогат но ако ти направят снимка на дробовете или бронхоскопия или се позаслуша доктора ще чуе хриповете и ще се сети че си дроджер
Първоначално написано от TheNewReligion
Добре, че не съм ти родител...Щеше да burn in hell! literally!
![]()
Пич кат не можеш да пушиш кво се напъваш, това се прави за успокоение, а не за притеснение.![]()
пич.. темата е стараПървоначално написано от gesha94
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn