- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вила/къща/апартамент под наем за рожден ден за 1 ден ???
Някой има ли идея къде в района на София мога да намеря вила, къща, апартамент или каквото и да е под наем за 1 нощ, което да побере към 40 човека за празнуване на рожден ден. Дискотеки, зали и клубове отпадат, защото са прекалено скъпи. Мерси предварително.
moje na hija "momina skala" do tam se hodi s mar6rutka i vinagi se izkarva mn qko :P
Бил съм там и е яко, но е доста далеч и тия 40 човека ще трябва на 4 тека да се мъкнат до горе с маршрутките.
за кви пари говорим?
колко струва наема на тая хижа? и ако може по-конкретно локацията й
nz ama 6e bude ebati qkiq kupon 40 du6i![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
зависи кви хора саПървоначално написано от iliana_svoge
ама попринцип яките купони си стават с 40+ хора
най-здравия домашен купон на който съм бил помня само, че нямаше къде да мръднеш от хора
а къщата беше със 7 декара поляна
xoxo e razbira se,4e zavisi ot horata,no ne moje da nqma pone edno 10 4oveka,koito da razveselqt obstanovkata i da potrugne kuponaПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ехей, както сте тръгнали да търсите за София, моля ви се, намерете ми и за Варна..апартамент с 2-3 /а може и повече/ стаи,така по-големичък за рожден ден - еднодневен наем
![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
попринцип даПървоначално написано от ATAKABG
ама си говорите за масовка, за взривяващо парти, а не за прятелско събиране на по бира и весели приказки
са на тоя купон специално имаше такива изцепки.. просто нямаше спирка. една след друга глупост след глупост
майна за мене яките купони стават, когато срещнеш one night girl .. без пиян ли си, ше правим ли нещо за в бъдеще и тн
иначе не съм фен на мъжките събирания, но на последното такова бяхме ввъв вилата на един пич и изпихме всичката водка в тва село , а после дойдоха и некви аграрни девойки тип LHY![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
на 14 помниш ли кво парти си направихме с ония двете.Първоначално написано от Rowdy
![]()
Последните топли дни ходихме на една вила под наем, около 200лв е базовата цена, 10-15 легла в няколко стай, огромен двор с маси, бърбекю, има добри колони и компютър за музиката.
Съвсем близко до софия беше
Събрахме се към 40 човека и беше доволно
Искаха човека който плаща да има 18г.
...Нърдзоун представи си...Първоначално написано от LiveFlower
![]()
пссст..
Ние с приятели ше варим лятото тка за р.д за 1-2 дена във къща която събира 15-20 души ! Със джакузи,басеин,изкуствен водопад,сауна,фитнес,и голям двор ! Два хола голя,малък и още мн екстри НО Е РУСЕНСКО !![]()
компотйеее
от праскови ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
И аз имам същия проблем... Няма къде! Става въпрос за около 30 човека, ако някой знае апартамент или вила близо до София, да ми пише ЛС или 0898277161 - Ники
може да ви освободя плевнята на дядо![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Сериозно ли ?![]()
да бе![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Други предложения? Има ли някой който се е възползвал от такава оферта?
Пиши ми на ЛС какъв ти е бюджета и ще ти нахвърлям едни идеи![]()