- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Обяснение:Как се слагат аватари и подписи? --> Тук.
Мен пък не ме допуска до "Редактирай подпис"
Хубава работа
И къде са иконките при постовете
А мен ме интересува как да си сменя аватара с динамичен с URL!? И подписа си също?!
maDamn
Съжелявам, нова съм ;/ Къде трябва да отида за да си направя подпис? В настройките на профила ми няма подпис, а не мога да намеря нито форумни настройки нито някъде другаде да пише подпис .. ;/
Някой ще ми обясни ли как да напиша тема Благодаря предварително
Влизаш в раздела, в който искаш да пуснеш тема, скролваш до долу и натискаш бутона "Публикувай нова тема".
Благодаря
А, значи тва със смяната на подписа не ми се ебава само на мен..Е добре ама не може ли някой модератор, администратор уатевър да каже що има бъг и/или дали ще го оправят и кога?
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Обясненията от първия пост се отнасят преди да бъде променен сайта ... и ся не мога да си сложа аватар или просто съм мн зле и не виждам къде пише динамичен аватар ?
К'во си правите на идиоти /администраторите и там другите/ ? Обяснете как се редактира шибания подпис или поне си признаите,че с вашите промени, сте го прецакали и не става и дадете дата кога ще го оправите ? :@@@
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Подписите все още няма как да се сменят...или поне при мен...аре кажете нещо...
>>DjBelev<<
Абе като гледам,моето дете като се роди и порасне и стане тинейджър,по него време ще бъдат ли оправени бъговете или за внуците чак?Егати колко го хвалехте великият нов форум,с хиляди нови екстри,а то аватарите ги скапва,подписа не може да си смениш,5 иконки на кръст не може да сложите...невероятен стана форума,кат гледам още по активен е...
>>DjBelev<<
Благодаря!
Аз искам да си променя подписа, но кога ще е възможно някой знае ли?
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Е това е екип хора. Благодарим на администраторите, че си вършат работата.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Искам когато кача аватар 4:3 да си остава така, а не форума да решава че трябва да е задължително 3:4 и да го прави на нищо...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ама вие още имате надежда че в следващите години ще се оправят тези проблеми ли? то сигурно е мноооого трудно да се направи да се направи да може да си слагаш подписа,или да махнеш автоматичното оразмеряване на аватарите...Често,извинявам се,ама вие как го направихте този форум бе?Кой го поддържа?Уж туй унй,колко го хвалехте новият форум и ...моля ви,платете на някой 10 годишен,дето си е направил форум за фенове на бен 10,покемон или нещо такова,да ви управи тези проблеми...то това е егати базика...не знам от колко месеца не може да сложите едни нормални настройки...Толкова ли е трудно да се сложи по нормален пулт на настройките за да може наистина да си настройваме профилите?А да не говорим колко е мегатрудно да махнеш автоматичното оразмеряване на аватарите...
>>DjBelev<<
Спокойно, те се учат от data.bg. Вече започвам да си мисля че имат нещо общо.По същия начин пльоснаха някакъв нов дизайни с много шаренийки, "допълните екстри" и разбира се...един куп бъгове,които нямало как да се подминат Е, data.bg вече повече от две години не могат да си оправят всички бъгове и си им седят. Обаче още когато спряха форума за няколко дни и споменах да не вземе да стане като в другият сайт ми беше обяснено че те не били поддържали такова амплоа. Ама голям ясновидец се извъдих обаче Странна работа,но вече започнаха и да ми се губят доста от известните потребители. Доста добре се следват отъпканият път на data.bg, но иначе сайта нямаше и нямаше намерение да има такова аплоа. . Защо ли например в сайтове като arenabg.com, zamunda.net и т.н. почти никой не разбра че се е направила някаква промяна по чакането и бъговете?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Как мога да си сменя подписа?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.