- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване с Лида... мнение?
Пия лида вече почти месец. Купих си го от www . otslabni . free . bg . Някой пил ли го е ? Аз с него свалих 7 кг до момента, и сега почти ми свършиха хапчетата. Кажете как да си задържа килограмите. Моя пиятелка ги пи и ми ги препоръча и за сега си ги запазва, но тя е манияк на тема въглехидрати и не яде хляб...а аз си хапвам всичко и си слабеех до сега. Чудя се дали да не си купя още едни, но мисля че нямам нужда. Доста хора са ги пили тея хапчета и съм сигурна, че и тука има такива. Хайде кажете как си запазихте килцата, че за момента ми е супер телцето, не искам да си възвръшам стартото lachen
Чакам отговори!
Физическа активност !!!
здравословно и балансирано хранене като начин на живот
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Има да. Поне при мен има голям. 7 кг си личат мнго добре и се радвам, че повечето ми дрехи не ми стават, и то не защото са ми малки...а защото са ми широкиииПървоначално написано от lunnoto_momi4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за първи път ги чувам.. и имам няколко въпрсаколко време ги пи, на каква цена са, и как става плащането а предполагам ги доставят
ако получа и отговор .. hahaha
I close my eyes, only for a moment and a moment's gone.. LqlLq
Авторката е написала сайта,само махнете точките.
В него си пише всичко,колко струва,как сепоръчва и плаща и какво съсържа.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ами пия ги месец и 1 седмица вечеТе са за 1 месец, ама аз съм леко сериозна и изпуснах няколко пъти, та малко ми се удължи цикъла на прием на хапчетата.
Миии в сайта пише всичко...аз не мога да пусна линк защото регистрацията ми е нова, а старата незнайно защо не работи...може би защото не съм редовна в форума...както и да е
та някой ако иска да напише линкчето
А тези ампули вредят ли по някакъв начин на черния дроб?Защото бих искала да си ги поръчам,но като по-малка имах проблеми с черния дроб и искам да знам дали ще има странични ефекти.![]()
а къде е уловката ????Първоначално написано от Donde123
+1 i ne qj mn mazni i kalori4ni hrani ... ama nz moje i da ne stane ...vseki 4ovek ima razli4na stryktora i ..Първоначално написано от lcl
Не ви разбирам защо се мятате на някакъв free сайт. Такова нещо като НЯМА странични ефекти е абсурдно. Как иначе действат тези хапчета? Няма такава простотия като "хапчета за махане на килограми", т.е трябва да се знае как действат на тялото за да се разбере как точно се свалят килограмите. И да вършат тази работа, в момента, в който ги спрете ще трябва да почнете с двигателна активност. Иначе пак ще качите. И пак ще прибегнете до тия хапчета. Имайте предвид, че не винаги излишните килограми са в следствие на отлагане на отпадачни материали. В някои случай е и защитна функция на тялото и лекарствата може да се окажат вредни. Над 90% от лекарствата действат отрицателно на черния дроб!
апф.. 50лв. на мен неми се дават да го пробвам :[ някакви други по евтини капсули който имат ефект да препоръчате да пробвам![]()
Спокойно народе и аз си ги поръчах сегаОчаквам ги във вторник :P и ще ги започна веднага, ако има положителен резултат ще споделя
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Значи сега чета по други форуми за тези капсули понеже и аз се заинтересовах от тях.Много хора са свалили килограми и са много доволни,но въпросните хапчета до колкото чета са били изтеглени от пазара защото вредяли нещо на организма... едни казват,че е вярно,други,че не е .. нз на какво да вярвам.
Иначе за самите хапчета се казва,че убиват апетита,чувствате повечко жажда и пиете доста вода - което попринцип е полезно.Много хора са свалили от 7 до 12-13 кг за месец с тях поне до колкото чета ... ама и гледам,че са казали,че има много фалшификати на хапчетата и недай си боже някой да попадне на такива...
Който ги пие да споделя мнение,за свалените кг и дали има странични ефекти поне до момента в който пиете капсулите.
Късмет на всички![]()
любопитно ми е проявиха ли се някакви странични ефекти?А и твоята приятелка,която ги е пила от къде ги е купувала?От този сайт ли?Чувала съм ,че тези хапчета имат над 40 ментета
Иначе се чудя дали и аз да не си ги взема
![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Тя си ги купи от дистрибутор, но не по интернет.Първоначално написано от The_Actre$$
Пфф аз изпуснах няколко дни от цикъла на хапчетата и свалих само 7 кг... други са свалили по повече...амааа то пък и прекаленото сваляне не е мн полезно... Доволна съм си.
ПС: По повод коментара за 50-то лева... А бе да ти кажа, ако си събера парите за Витагоди, Калорекс и още някакви чайове и най гадното зеления чайТака, че не съжалявам за 50 лв. Обичам да инвестирам в себе си и в дрехи
Хахахах
![]()
Аз също искам да си ги взема,обаче ме е страх да не попадна на някое менте,щото и аз прочетох,че има над 40 ... пък и в момента съм в испания![]()
50 leva za 7 kila? az teq 7 gi svalix bez da davam 50 leva za xap4eta i bez da se 4yvstvam zle i bez da spiram da kibi4a po cqla s1bota i nedelq na kompa........... no tva si e v1pros na li4en izbor
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
От днеска съм на "Лида".Пила съм 1вото хапче сутринта и те действат хора!Подтискат ти апетита,обаче има някакво леко пресъхване на устата и трябва да пиеш повече вода.Иначе наистина подтискат апетита-от закуска не съм яла нищо (освен един банан) и не съм гладна
![]()
Да-устата пресъхвала адски много за това се приемало много вода.От къде си ги купи,нали уж ся спряни от производство?Първоначално написано от lunnoto_momi4e