- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Проблеми с новата версия на сайта (малко съвети)
Имам питане. Има ли някъде емотикони за избор? В смисъл, ако не знаеш как се изписват (с кои символи) можеш ли просто да си ги избереш от някъде? В Бърз отговор няма икони. Има Разширен изглед, но там има само икони за заглавие на мнението, а не за в самото него. В същото време червеният бутон Отговор в тема (където може би вече има емотикони) не ми работи. Пробвах от двата компютъра с различни браузери и все не ми се отваря. Само при мен ли не работи тази функция или си е така?
И все пак има ли начин за изтриване на профила или изтриване на тема???
Последно редактирано от martin4eto0o : 03-23-2014 на 12:38
Искам да ви попитам как може да си видя мненията защото като дам да видя форумните мнения дава няква грешка
На мен не ми дава нищо да си редактирам по профила... Като искам да си добавя град, да напиша име, или просто да си сложда аватар,снимка... и натисна "запази" , ми излиза празна бяла страница, нищо не зарежда, никоя настройка не се запазва.... малко помощ?
Часовника ви нее в ред сега е 16:52,a показа че съм изпратила съобщението в 14:50
3ащо не ми излизат цветовете и шрифтовете като пиша?
Тук нямали модератори наистина?Има много работа за вършене в този форум.Трябва да се назначат още нови модератори,които ще си вършат работата всеки ден.
Екпипа на Форума къде сте спите ли?
Не разбрахте ли, че тука отговорни лица има само който да се грижат за рекламите. 3 години вече е така, не очаквай изведнъж да се сетят.
при постване отчетеното време е с три часа напред от актуалното