- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Проблеми с новата версия на сайта (малко съвети)
Переди да направите новата версия всеки ден влизах по няколко пъти и преглеждах полето "Новото от форума", което се намира на главната страница. НО от както направихте новата версия в това поле няма много нови теми, най-много по 1 - 2 на ден и всички са заключени. Не вярвам хората да са спрели да правят нови смислени теми.
Може да сте объркали нещо в кода и да не показва всички нови теми а само заключените.
Поне направете така че да могат да се трият профилите че супер много ме дразни
п.с. ако няма от къде моля да ми се изтрие профила
Никой ли не чува моя глас?Първоначално написано от g_antonov
Да, това е проблем, забелязан и от модовете и е спомената в някои от темите за него. Проблемът ще бъде решен... с времето.
Някой от градовете и селата се повтарят по няколко пъти.
http://i33.tinypic.com/jv26c5.png примерно ;]
Искам да попитам нещо.Само на мен ли ми изписва това,като натисна 2-ра страница на опцията със звездите..?
Not Found
The requested URL /stars/-15.html was not found on this server.
Apache Server at www.teenproblem.net Port 80
Форум с много потребители...но без никакъв контрол за спазване на правилата и понякога...неадекватни ракций на модераторите...защо има теми,които са на латиница и не трият?Отговорите на латиница...също?Ами псувните?
Докато не се сложи кирилизатор vseki moje da si pishe kakto my e kef !Първоначално написано от Bu7cher
Кирилизатор имаше, но беше ужасен, особен за хората с flextype. Мнението си за кирилицата, съм го казвала доста пъти.
Bu7cher, направи си труда първо да прочетеш правилата, преди да критикуваш, че не си вършим работата. Единствено заглавията на темите трябва задължително да са на кирилица.
А защо само заглавията?Както и да е де...ваш избор.Но има и безброй теми,които са на латиница.Все пак не ми отговори за псувните по темите ?
Нямам намерение да се заяждам...просто не е зле форума,но няма контрол в него.
Да, принципно трябва да се трият всичките псувни. Проблемът идва от това, че това е форумът с най-много мнения въобще и с най-много мнения на ден, не само сред тийнейджърските, а сред всички. Както знаеш тийнейджърите не си мерят въобще приказките и това прави задачата още по-трудно. Не изтриваме всички псувни, но има предупреждения и съответно бан. Съгласна съм, че има доста обиди във форума, но и не мисля, че на някой му пука, че ще му изтрия постта.
Тук даже хората напоследък се оплакват, че контролът е прекалено голям.
Как да си сложа моя снимка на автара?
Съжалявам за не нужния въпрос, късно видях темата "Обяснение:Как се слагат аватари и подписи? --> Тук."
един съвет може да си дръпнете стария новия според мен е много шантав ама секи си има вкус :P
Ей хора,понеже не искам да пускам цяла тема реших тук да пиша.
3емете направете нещо, (ако може) , защото по -това време ,вечер форума адски много забива .... и едвам отваря,поне при мен е така.
Мерси за вниманието.
Днес бяха изтрити над половин милион поста във "Кофата".Администратора каза,че от известно време много потребители се оплакали от това което и ти и намерил причината във кофата,не мога да ти кажа каква беше точно.Сега би трябвало да се е оправило и да си бачка нормално.
Вярно е, че забива... ще мислим как да го оправим.
Влачи доста и не мога да пиша- изписва ми някаква обща грешка
http://img118.imageshack.us/img118/8241/bugj.png
http://img79.imageshack.us/img79/2122/bugagain.png
и ми се дублират постовете
Явно трябва да пусна тото фиш
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И на мен ми я изписва тази обща грешка..
Първоначално въобще не зареждаше.. или зареждаше с някаква отвратително бавна скорост
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Сори за причиненото неудобство, профилактика, работи се по въпроса.
Аз имам проблем може би някъде греша но ми кажете къде .. Значи става дума за teenid когато се регнах ми излезе попълних всички полета на кирилица. И влязох пак в форума, но то отново ми излиза и отново го попълвам и пак и пак ми излиза .. Незнам къде греша моля ви кажете ми супер досадно е бтв на полето Потребителско име немога да пиша ..
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven..
Ако попълниш всичко, както си му е реда, не трябва да има проблеми. Виж да не си изпуснала някое поле със звездичка, а също провери в браузера си дали си разрешила 'бисквитките' от тийнпроблем.