- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Pause Jeans
А бе някои да е чувал тази марка дрехи, понеже един приятел обяснява, че наистина била много известна, а аз не съм я чувал.С голям престиж ли е тзи марка или ония е злетак...(както подозирам) Ако все пак марката е хубава, кажете къде в София има магазин??
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Само съм ги чувала, но нищо повече.![]()
ми на едни стари дънки пишеше точно тва обаче може да се менте нещоиначе много здрави колко пъти съм падала и тва чудо не се къса..
обаче ми умаляха
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Добра е марката,качествени дрехи произвеждат,но панталони/дънки винаги са МНОГО плитки.
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
А няква скъпа марка ли е, защото аз не вярвам да е и да не съм я чувал (колкото и да е нескромно) , а един иска да ми каже, че била много скъпа и престижна, та как може да не я знам...
П.П. Не питам за това, просто попринцип, ако е хубава да се обогатявам![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Аз имам дънки на тази марка хубави са,но не е нищо кой знае какво в смисъл не е някаквА известна и да е под знаменателя на марковоте дрехи и така.Имат добри неща, а за магазин не вярвам да имат. Има ги само така в обикновените магазини и май само дънки има ... мойте са си супер![]()
Akcent - delight (music)
Принципно можеше да провериш в google и после да правиш тема... Там си има всичко и каталог вклучително. Марката на мене ми е много известна и предлага не само дънки, а и някои аксесоари. Аз нося предимно такива, доволна съм : качество ... стилЦените на дънките варират от 70 до 150 лева. Не знам дали е скъпо или не, за мен е нормално.
+1..И аз съм същата..Само съм ги чувалаПървоначално написано от Jaffs
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
да естествено .. ама виее като сте зленца всички марката е многоо хубава имам 3 панталона на Паус ии са мега яките ии всички са на цена от 69 лвтва им е стандарта .. ии всички са плитки .. ама смятай къде живеете вие че няма да сте чували pause jeans еми тогава да не говорим за Lagarto ,Miss me , Zu+element ..
![]()
![]()
![]()
А в Пловдив къде се намира този магазин? Някой знае ли?
аз не съм им виждала магазин![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Млъкни бе, кокошка.Първоначално написано от iiordanova
Ко-ко-ко-ко-ко-ко-ко.
Дееба досадата, иначе щеше да мрънкаш, ако някой беше пуснал нова тема, че имало хиляди такива, видиш ли.
Доста голяма част от дрехите ми са на тази марка и мога да ти кажа, че са много хубави! Като модели, материя и качество! Една от любимите ми маркиПървоначално написано от amadeus
![]()
Аз имам два панталона на тази марка и са много хубави!Материята им е мноого хубава и стоят прекрасно,в момента не мога да пусна снимка,защото съм с един стар телефон...
What i want is obvious , what i love is unique
Ха, не е няква марка с голям престиж. Няма специален магазин Pause Jeans, а се продават в други магазини (аз знам за Плевен) и струват към 70-80 лева и са наистина много хубави модели
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Може ли да ми кажеш къде в Плевен продават неща на тази марка!?Много ми е спешно!Благодаря!Първоначално написано от Marge
Оу,страхотна марка наистина. Имам един панталон и мога да кажа , че наистина е много качествен , а и моделите им са доста разчупени...нещо малко по-различно от традиционната гледка е , просто по приятна![]()
![]()
To infinity and beyond.