- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
Браво че си ги свалила..ама като сваляш по толкова много за толкова малко време мислиш ли че тялото ти ще остане стегнато?!?! Попринцип нормалното сваляне на килограми за да се прибере кожата нормално е до 1 кг месечно..това ми го е казвал специалист..какво да кажем за 1 седмица 5кг..И не че смятам че ще гладувам но вкуса е по различен и след като се свалят със нормално сирене и мляко няма нужда да се ограничават от това..Първоначално написано от Mihailova
adkis Вкуса на сирената / млеката е близък , така че това не е ограничение. А точно , за да не ми се отпусне кожата , я мажа с изключително мазни кремове / дори на моменти с бадемово масло/ , за да се запази еластичността й. За всичко съм помислила
Envoi moi ! ;]
Нищо друго не помага така както спорта..неможе с някакви кремове дори и 200 лева да са да си стегнеш тялото..всичко със спорт!Първоначално написано от Mihailova
Аз ще я започвам от утре, но има някой неща, които не разбирам. Може ли тези, които вече сте я започнали, да споделите в колко часа правите храненията в дните, тъй като видях, че в 1-вия ден се храни през 4 часа а втория през 2?
Днес съм втори ден на тази диета,имам да свалям 4 кг. и искам да питам ако ги сваля примерно за 2 седмици може ли да я спра
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Можеш да я спреш когато поискаш, но трябва да продължиш да се храниш разделно и здравословно, за да не върнеш килограмите.Първоначално написано от billytalent
Айде някой да каже какво си похапвате през въглехидратния ден.
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Едва ли ще успея да продължа така като се знам каква съм...иначе днес ми е 3-ти ден от диетата и съм -2 кгПървоначално написано от rauwkost
Хах и аз съм същата.. ама може да стане "Йо-йо" ефекта и да качиш двойно повече Може ли да ми кажеш как се храниш през дните смисал в колко часа г/д, защото не схващам нещо с тия 1-вият ден през 4 часа 2-ия ден през 2...
Честно казано това не го спазвам,сутрин закусвам в 10,обядвам в 13:00 и вечерям най-късно в 6 може да не е правилно,но на мен така ми е добре
Аха ама аз за по-добър и сигурен ефект ще я спазвам стриктно, та затова питам през 2, 3 и 4 ден г/д в колко часа да си правя храненията?
Аз вече 5 ден съм на тази диета и съм приблизително -1 кг...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
А на въглехидратния ден за вечеря някой от посочените неща ли вечеря аз ядох торта,нямах търпение даже и сега ми е много зле
billy то така си трябва за въглехидратния
gabisita според мен твойто е най-добрият вариянт, защото после няма да ги върнеш толкова лесно а и е по-малка вероятността да ти овисне кожата.
Аз съм 2 ден на тази диета и съм -1 кг. , ама все пак не разбрах какво си похапвате през въглехидратния ден.
Аз каквото пишеше в диетата за обяд малко спагети със сос,за вечеря торта но след това направих 100 коремни преси така че няма проблем
Аха.. искам да попитам много ли съм нарушила диетата ,защото преди малко хапнах половин ябълка... толкова ме болеше корема просто не издържах.
Разбира се, че не. В диетата е казано, че ако огладнееш можеш да хапнеш една ябълка, или да изпиеш чаша хладка вода.
ЕДИТ: Ох, има ли някой който е одържал фронта до 29-тия ден. Сега съм се премерила и съм решила да го направя отново чак след водният ден. Дано да има ефект.
Аз ядох на обяд малко спагети, а за вечера 2 бисквити..Първоначално написано от uBeTy
Ето ти идейки какво друго може да се яде:
1. Пица със зеленчуци;
2. Лазаня, без месо;
3. Солен кекс със зеленчуци;
4. Пица с лук и маслини;
5. Спагети болонезе само с гъби;
6. Питка с мед и орехи;
7. Сладкиши;
8. Юфка с гъби и доматен сос;
9. Филийка със сладко;
10. Лютеница;
11. Тиквена баница и печена тиква;
12. Палачинка с шоколад или сладко;
13. Макарони със захар;
14. Ядки;
15. Торта.
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
Мм благодаря ти !Първоначално написано от GabisiTa
Не си налагайте диети сами!Консултирайте се с диетолог!
А според вас в тази диета не може ли да се хапва вместо точно обяд и вечеря, да си хапваш през няколко часа, но по малко, защото аз понякога и през останалата част на деня огладнявам и .. а нали за закуска си остават двете плодчета и после към 12 малко царевица да речем, към 1-2 да си хапнеш няколко лъжички грах или боб и е така.. а не точно обяд и вечеря?
Човешкият стомах смелва храната за около час и половина , два. Не можеш да ядеш през час , а за да ен огладняваш , след като се наобядваш към 12 / примерно / хапни плод към 15,16 часа.
Envoi moi ! ;]
Аз като гледах описанието на диетата, пише:
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден-3 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.