.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

сексология

учи ли се все още сексология и в кой клас аа какво се прави в този час самоо разговарят или им дават примери с някакви неша..примерно как се слагат кондоми?

Re: сексология

Цитирай Първоначално написано от nikoleta93
    учи ли се все още сексология и в кой клас аа какво се прави в този час самоо разговарят или им дават примери с някакви неша..примерно как се слагат кондоми?
    всичко става нагледно

:)

има във висшето образование и то ако запишеш такъв предмет тъпа тема и е по-скоро за тема за училище а мне за секс

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Aз съм за да има СО (сексуално образование).Децата на 12-13-14 ще си се ебът,дори и да не ни харесва,така че по-добре да го има този предмет.Да,може и да се подхилкват,ама е мноооого по-добре,отколкото да го правят,без да имат понятие от проблемите...
    Иначе ние не сме имали.Може би само 2 часа в седми клас.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    такъв предмет аз не съм учила до сега..

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    такъв предмет аз не съм учила до сега..
    me2

Сексология много рядко се изучава с гимназиите и ако се предлага то е някакво профилирано явление , повечето тези неща се говорят в час по стил или час на класният , Сексология обаче се изучава във висшите учебни заведения като част от някаква специалност да речем педагогика и разни други специалности.
    Искаш да знаеш как да си сложиш кондом ли или нещо по-специално мисля си че този форум и раздел е направен точно за подобни въпроси няма от какво да се срамуваш питай никой от тук не се е родил научен. Интернет е едно от най-удобните средства за да получаваш информация относно секс , най-добре е да се консултираш с родителите си по тази тема ако не са прекалено консервативни и ти не си прекалено малък/а , по-големи твой приятели , роднини , братя , сестри и братовчеди информация можеш да намериш и ти казвам няма от какво да се срамуваш.
    Иначе ако искаш това да ти е професия горе-долу пак важи горенаписаното , провери в Google относно Сексологията виж къде се изучава профилирано и можеш ли да се запишеш в подобна паралелка поста ти е малко объркващ и не дава яснота защо точно те интересува въпросният т.нар. предмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си