.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Филирана коса?!?

Извинете ме,но просто не съм мн запозната-Какво значи туй филирана коса ? ...

Град
    Wonderland
    изтънена

Вчера спорихме с една приятелка:тя вика,че когато косата се филира става по-обемна,а аз казвам че се изтънява...

мм да изтъняване

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от yozii
    Вчера спорихме с една приятелка:тя вика,че когато косата се филира става по-обемна,а аз казвам че се изтънява...
    Зависи от косата. Ако ти е няква гъста е по-добре да я филираш, за да не стои като отрязана на черта. Ако ти е пършава няма да я филираш, щото ще ти стои като проскубана.

Филирана коса означава изтънена
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Изтънена.

Виж това клипче. - http://www.vbox7.com/play:d4a4c1de
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

да изтънява се косата, но и става по-обемна, защото когато косата е по-къса има повече обем

Цитирай Първоначално написано от den4eto0o
    да изтънява се косата, но и става по-обемна, защото когато косата е по-къса има повече обем
    +1

Re: Филирана коса?!?

извинете аз също не съм наясно с филираната коса затова ви питам:колко време издаржа филираната коса на хора с тънък косъм(понеже аз съм с такав)

anonymous708973
    Guest
    На баба ти хвърчилото.

Косата се филира по краищата, за да не изглежда бухнала или крива дори когато всъщност е изправена.

^^
    тва ме изкефи
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    На баба ти хвърчилото.

Косата се филира по краищата, за да не изглежда бухнала или крива дори когато всъщност е изправена.
    Точно така, когато косата се филира СЕ изтънява а филирането се прави за да СЕ отнеме от обема
    Как обясних..ама дано разберете

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Косата се изтънява в краищата,за да се намали обема и да бухне в корените, ако имаш много тежка коса. Поне така моята се оправи от свестен фризьор.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    На баба ти хвърчилото.

Това ми хареса
    А темата е от 2009

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2009
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си