- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Филирана коса?!?
Извинете ме,но просто не съм мн запозната-Какво значи туй филирана коса ?...
Вчера спорихме с една приятелка:тя вика,че когато косата се филира става по-обемна,а аз казвам че се изтънява...
Зависи от косата. Ако ти е няква гъста е по-добре да я филираш, за да не стои като отрязана на черта. Ако ти е пършава няма да я филираш, щото ще ти стои като проскубана.Първоначално написано от yozii
Филирана коса означава изтънена
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Виж това клипче. - http://www.vbox7.com/play:d4a4c1de
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
да изтънява се косата, но и става по-обемна, защото когато косата е по-къса има повече обем
+1Първоначално написано от den4eto0o
извинете аз също не съм наясно с филираната коса затова ви питам:колко време издаржа филираната коса на хора с тънък косъм(понеже аз съм с такав)![]()
На баба ти хвърчилото.Първоначално написано от den4eto0o
Косата се филира по краищата, за да не изглежда бухнала или крива дори когато всъщност е изправена.
^^
тва ме изкефи
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Точно така, когато косата се филира СЕ изтънява а филирането се прави за да СЕ отнеме от обемаПървоначално написано от PinkPan7her
Как обясних..ама дано разберете![]()
Косата се изтънява в краищата,за да се намали обема и да бухне в корените, ако имаш много тежка коса. Поне така моята се оправи от свестен фризьор.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Това ми харесаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
А темата е от 2009![]()
2009
Hostis Honori Invidia