- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отговори на най-често задаваните въпроси
Добра тема !
Тази тема е чудесна. Браво.
искам да Ви попитам , тъй като от 1 година не ми беше идвало поради здравословни проблеми и ми дойде тази седмица , дали ще има проблем ако го направя , защото все още съм девствена , разбира се с презерватив
П.С. на 16 съм
бях на доктор щото имах на гърба една пъпка дето нз точно дали беше пъпка де ама после разбрах или беше от тези циреите и при доктора трябваше да ми го махне и да изтиска гнойта оттам обаче беше млад и аз го съблякох и правихме секс обаче после той докато все пак ми вадеше гнойта и пръсна и част от нея попадна във вагината ми и дали е възможно да съм бременна от себе си????? моля ви ми кажете щото мама не иска друго дете!!!
Здравейте. Правих секс с момиче , както си му е реда- с презерватив и съм почти сигурен,че не свърших, но когато се изправихме (тя беше върху мен) презерватива беше паднал. Има ли някакъв начин да разбера бременна ли е в близката седмица и също така какви са ми опциите сега?
темата е много полезна и според мен трябва да е важна, иначе и аз мн ги мразя тия за духането и прочие, има една дето е адски тъпа ''grozno li e da ima6 gadje na 10''
Ще започна публикацията си с това, че съм депресиран от доста години и пия хапчета и ходя на психиатър. Въпросите са ми следните:
1-ако се изпразня на салфетка (след което я изхвърлям в тоалетната) ако на мястото където е седяла се постави женско бельо и го обуе жена може ли да се забременее. почти съм сигурен, че не може, но ме интересува защо точно?
2-това, което трябва да знам за безопастноста при секса е следното - и трите вида секс с презерватив, маха се въздуха от резервоарчето като се поставя, анален и вагинален не се правят с 1 презерватив. дотук добре. какво трябва да направя като свърша първия път - да махна презерватива да го хвърля в кошче след което преди да сложа втори презерватив трябва ли да направя нещо? какво трябва да направя и защо?
Мерси страшно много !
Моля администраторите да не трият темата!
браво за труда, ама светът е пълен с тъпаци и за жалост, според мен няма да спрат...
Цикълът ми идва и всичко ми е наред, но все пак се притеснявам и смятам да си купя тест. Нали би трябвало теста за бременност да отчете вярно, въпреки че е минало много време от половият акт, които беше края на август.
Забременява се само по време на овулация, която съвсем не е "по всяко време".
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Темата е полезна, макар да се намират и някои странни изказвания. Споделям една статия, която също мисля е добре да се прочете http://tinkerbell9.cosmopolitan.bg/b...t_17266_0.html
Имам един въпрос свързан с вагиналните гъбички.
Вазможно ли е без лечение да изчезнат сами и ако не се приложи лечение в колко от случаите довеждат до нещо по-серозно?
Случаят е следният: бях още девствена тогава, с приятеля ми се натискахме, бяхме голи и той само си отърка пениса в мен, нищо повече. Още същата нощ не можах да спя от адски сърбеж. Около входа на влагалището бях много подута и зачервена, а сърбежът беше побъркващ. Имах типичното бяло течение за гъбички, с парченца. През ноща четох за промивка със сода бикарбонат и си направих такава. След няколко дни ми мина. Но също и бях забелязала, че пенисът на приятеля ми е странно зачервен.
След време го направих с това момче и след няколко пъти секс отново се появиха гъбичките, този път обаче сърбежът не беше толкова много. Казах на майка ми какво става и тя каза, че ще ме заведе на гинеколог, че и тя е имала гъбички, но така и не го направи. На мен ми мина и този път. Мина повече от година, аз вече имам друг полов партньор. Не са ми се появявали пак гъбичките, само от време на време имам бяло течение, което наподобява... не знам, нещо като желе, безцветно е и в малки количества.
Но въжможно ли е да са ми минали изцяло гъбичките? Чувала съм, че щом се заразиш оставаш носител. И наистина ли може да е станало от това отъркване просто? Аз съм маниак на тема чистота и хигиена, така че проблема не може да в хигиената.
И ако той ми е лепнал гъбички, то кой знае какво друго още, бил е с доста момичета преди мен и знам, че не с всичките е използвал презерватив.
Момиче на 19 години
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Искам да питам дали има шанс приятелката ми да е забременяла като го правихме доста време с презерватив, но след това като влязохме в банята бях без и там го правихме за кратко време(през цялото време не бях близо до свършване, а и си го бях измил добре за всеки случай преди това). Питам това, защото един приятел ми каза за тази пре-якулярна течност и ми наби филми в главата. Моля само компетентни мнения!
Последно редактирано от dubzz : 08-18-2014 на 17:03
Не, точно това казах, че даже и не бях близо