- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отговори на най-често задаваните въпроси
Напротив! Сперматозоидите могат да живеят извън женското тяло до 72 часа, не умират веднага. Попаднат ли във вагиналната течност много лесно могат да стигнат до яйцеклетката ...Първоначално написано от lilinka88
Браво!
Много добра и полезна тема.
Задължително ли е отварянето да е с пръст? И кое е по добре? С пръст или с члена?
You and me could write a bad romance
Caught in a bad romance...
I’m a freak bitch baby
Едва ли моят въпрос е често задаван, но не искам да правя нова тема и затова реших да пиша тук. Имам сериозна сръзка с едно момче от година и 2 месеца и се намесва и темата за секса. Преди време го направихме и на двамата ни беше за 1ви път , но .. не знам точно как да си формулирам проблем, ако кажа, че не исках .. исках си, но просто после желанието се загуби и не знам защо. А в момента той страшно много иска, а аз не. И ми писна вече да му отказвам и не знам дали ми има нещо на мен?
много полезна тема .. БРАВО
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
А какво горе-долу се очаква от момичето? 'Щото все пак да се съблече и да си легне .. . Може ли малко инфо за това какво трябва да правим?
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
^Да се отпуснете и да правите каквото ви идва отвътре.
Първоначално написано от evermore
Щом не си готова не го прави....нещо което не се прави с желание не носи удоволствие. Както се казва "на сила хубост не става". Той ако държи на теб ще ти влезе в положението и ще те изчака.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Зна4и аз съм мом4е на 17 години и имам приятелка на 16,ходим от 7 месеца и за сега се разбираме и се оби4аме..Не сме правили секс до сега,но се целуваме постоянно.Понякога и намеквам за секс,но май няма желание питал съм я и ми отговаряла,4е не иска,тя още е девственна и аз ще го правя за първи път.Казва ми 4е не иска да си изгуби девственоста,страхува се 4е след като направим секса ще я зарежа и ще си остане без девственост.Иска да е сигурна,4е никога няма да се разделим и винаги ще сме заедно и 4ак тогава може да се съгласи,но аз немога да и гарантирам не се знае какво ще стане,но за мен това е напълно нормално да го правим,но щом няма желание не става на зор..Казвал съм наро4но,4е не е влюбена в мен и затова не иска да прави,каквото и да казвам не се съгласява според вас какво да правя?
?!?!??!?!?!??!?!?! Ами остави я, когато е готова, тогава... Щом не иска, колкото и да се мъчиш да я накараш, няма да стане... По-хубаво си мълчи и чакайПървоначално написано от powerboy95
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
aLLeyes0nME написа:
Задължително ли е отварянето да е с пръст? И кое е по добре? С пръст или с члена?
Не е за препоръчване да е с член има голяма вероятност от разкъсвания.
На 12 Януари 1999 ФИФА определи Реал Мадрид за "Отбора на Века"
О, за Бога, извинявай, че го казвам, ама приятелката ти е ... мега зле. Никой не може да й гарантира, че няма да се промените, съответно нуждите ви да се променят и да се разделите. Освен това... "ще си остане без девственост" - това да не са й диаманти, които ще й откраднеш?Първоначално написано от powerboy95
Баси, девствеността (отвратителна ми е тая дума) не е съкровище, което на всяка цена трябва да опазиш.
6 за старанието!
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Не е задължително..Но при отварянето с пръсти има по-малка болка..Първоначално написано от aLLeyes0nME
Щом не го искаш,не го прави..Никой не може да те задължи и насила да те накара да го правиш..Така,че поговори с приятеля си..Обясни му това,ако те обича - ще те разбере и ще те изчака..Първоначално написано от evermore
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
'' МОЖЕ да се забременее от анален секс,АКО е свършил във вас и спермата се е стекла към влагалището....
Затова:
ВИНАГИ ГО ПРАВЕТЕ С КОНДОМ! ''
AHAHAHAHAHAHA
- Tova ako ne e izvadeno ot ''Wikipedia'' ... !
Tova beshe nai golqmata prostottiq koqto sam 4ela sled ''Spin se predava chrez kyrma ''
P.B.N
Днеска правих секс за първи път ! Бях с кондом свърших в нея и кондома беше се свалил малко ... не е спукан ... ноо се пак ми е за първи път и се притеснявам ... ! Дали може да стане нещо ?
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Ако спермата се е стекла към влагалището има шанс момичето да забременее.Първоначално написано от RoCkSpOt
Be natural, don't copy people that aren't better than you!
Чакайте и аз да попитам значи вчера за пръв път правихме секс с приятеля ми... не знам защо но предпочетох да ме отвори не със пръсти, а с члена си.. признавам си много ме болеше и имаше много кръв [ама под много имайте предвид МНОГО ;Д ] та от снощи вечерта невероятно много ме боли корема.. в областа на яйчниците [ консултирах се с госпожата по биология, колкото и глупаво да звучи ;Д ] и "женския полов орган"и се притеснявам защото болката не намалява, а се усилва -.- .. Аз съм на 16, той на 18 ако има значение ;Д и на двамата ни беше за първи път.. Та въпроса ми е... тази болка от какво може да се получава? Смисъл мислих си, дали е от менструацията ми.. ама не е, защото ми свърши 2 дена преди да го направим ;Д Смисъл притеснявам се да не е станало нещо -.- [не, че съм бременна...] 'щото четох някои постове в темата и пишеше, че има вероятност от разкъсване .. Дали е възможно или.. и аз не знам ;Д надявам се да сте разбрали проблема и въпроса ми..
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Те учителите не знаят много, много; недей мисли, че са лекариПървоначално написано от xCut0utMyTearsx
Имам едно питане относно това: (не съм правил секс, от обща култура питам )
Ако на 14 ден теста е положителен, значи никакви хапчета като ескапел не действат след това?Първоначално написано от Extremescream
И например ако някакво момиче е с бременност в първия месец и прави пак секс, повторното свършване в нея до какво може да доведе.. ?