.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Нудистки плаж

Хора посещавате ли нудистки плажове и къде ходите? За тези които не са били опитайте. Чувството да плуваж голичък е неописиуемо и всеки трябва да опита.

От толкова много раздели, как успя да избереш най-неподходящия?

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    И аз това се чудя, да я беше пуснал в кофата, за мен и самата тема е глупава като цяло ...

ОМГ...
    И сигурно е и много хубаво някой загорял да те бодне отзад докато си плуваш?
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    In your dreams..
    Не ми харесват. Иначе има м/у Несебър и Слънчев Бряг ако не се лъжа.

Да бе че одиме ние голи на плаж и да ни такоат в морето.Тцтцтцтц,само децата на по 5-6 годинки ходят голи и това е

Консерва съм в това отношение. Не се срамувам от тялото си, но предпочитам аз да имам избора на кого по-точно да го показвам. А и не искам интимните ми части да бъдат непредпазвани от нищо в морето. Не си падам по гъбични инфекции, благодаря.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

нe мога да си представя да развявам палка с група други юнаци и бустан цици ;Д сри :Д нот фор ми

Цитирай Първоначално написано от graceless
    Да бе че одиме ние голи на плаж и да ни такоат в морето.Тцтцтцтц,само децата на по 5-6 годинки ходят голи и това е
    Мацко,малка си за тука,раздел Пълнолетник е все пак

По темата-не съм пробвала.Не мисля,че бих се чувствала комфортно,разхождайки се гола дори и всички около мен да са така.

Не ме бърка,ама тия плажове се посещават от дърти,дебели германци и руснаци,не мисля,че там ми е мястото.Виж ако са некви фотомоделки,тва онова
    Говнааааааааааа

Цитирай Първоначално написано от Fritz
    Не ме бърка,ама тия плажове се посещават от дърти,дебели германци и руснаци,не мисля,че там ми е мястото.Виж ако са некви фотомоделки,тва онова
    Ами мога да ти кажа, че съм била на нуди плажа в Поморие и там почти всички са млади двойки. Никой не те зяпа и си се печеш необоспокоявана. Плуваш си голичка и е страхотно, повярвайте ми. Плажът е малко отдалечен от града и може би затова няма зяпачи.

Град
    Бургас
    в бс има и повечето, които го посещават са някакви бабички и дядовци...
    грозна гледка е ...
    в созопол има едно място, където ходят млади хора и може да плакнеш очи

Град
    Шумен

Re: Нудистки плаж

Цитирай Първоначално написано от dts000
    Хора посещавате ли нудистки плажове и къде ходите? За тези които не са били опитайте. Чувството да плуваж голичък е неописиуемо и всеки трябва да опита.
    охх не ..не посещавам но съм минавала покрай такъв в несебър .. грозна гледка
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Имам голямо желание да отида на нудистки плаж, но извън България някъде. Някакси се срамувам, ако отида на нудистки плаж в страната. Иначе да съм гол на плажа ще се дървя по цял ден

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не съм ходила.Смятам,че е твърде лично да си показваш публично интимните органи,пък и има опаснот от много инфекции.Виждала съм нудистки плаж в Слънчев бряг,където възрастовата граница е 40 + :] Грозна гледка...
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на Riot
    Гнусна работа
    Моля ?!

Супер фен Аватара на Riot
    Отвратителна си
    Моля ?!

Няма нищо по хубаво от това да плуваш голичка в морето. То ако тръгна да се хваща инфекции пак ще ги хванеш с или без бански.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Напълно за! Обичам да се разхождам гола из нас когато имам възможност, да спя гола, да ходя без сутиен когато мога... Обожавам голотата. А относно плажовете, не съм ходила на такъв, но ми е голям мерак

Голотата е в естествената природа на човека. Изследвано е, че деца, отгледани в семейна атмосфера, където нудизма се практикува в къщи, са по-спокойни възрастни и не се срамуват от самоизлагането си в реалния живот.
    Аз лично бих отишла на нудиски плаж, ако ме заведе някой когото познавам и на когото няма да му е за пръв път

Почвам да се замисля ... ще ми се да развея чеп по някой плаж и да изпека тоя същия чеп да е чер :Д

Ходила съм, но нещо не е за мен. Притъпява усещанията и някак си ми е малко директно ...привикнала съм към загадъчността на материалното ни общество
    'Cus history is all dreams.'

не,меррси

Винаги когато имам възможност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си