- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 32 соу "Св. Климент Охридски" - софия ^^
ЗДравейте.. Искам да ви питам какво ви е мнението за 32 соу..тази година ще съм зайка и чувам мноо добри отзиви за него..на мен ми се струва мноооого яко и много се радвам че съм приета там заедно с една фр от бившия клас
Дайте малко инфо и тези които учат ся там плз
![]()
П.С. знам че ше заключите темата скоро време..просто искам ИНФОООО!![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Еми аз съм от тамДа ,правилно си разбрала, яко е
Повечето учители са супер
Като цяло ти дава добра подготовка по езика. Ти с какъв език си там?
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
1. английски 2. руски![]()
ем яко е мн ясно малко наркоманчета си има ама то като навсякаде кво да се прави малко може да те понабият ама са шанс аз съм от там
Там съм и аз 9ти клас ще съм сега кфо да ви кажа даскало като даскалоПодготовката по езика е добра но както винаги аз попаднах на гаден клас и ни сменяха даксала по английски 20пъти
иначе Деси която води по Български е голям пич много смях е със нея
![]()
аман от заешки темиииииии![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Каква точно информация искаш?Или ти просто да си затвърдиш представите?
Добра подготовка по езика,макар че последните два заешки випуска са пълен провал.Тази,който сега ще са девети клас,учителите казват,че ще се видят в чудо.Особено руските паралелки били нещо ужасно,но пък Костова и по-специално НЕШЕВА (това име ще го научиш и ще го запомниш за цял живот)се зарекоха от тази година да гонят за щяло и нещяло.
Дисциплината може да ти се стори в повечко,но ще е така само докато се научш да си прикриваш добре простотиите.Не,бъзик-за предпочитане е да не правите мизерии изобщо.
![]()
Ако слушаш учителите,ще научиш много неща.Сред тях има много интелигентни и еродирани хора,които се интересуват от учениците си и не преподават сух материал,колкото да мине часът.
ПП:Десети клас тази година.![]()
Офтопик: Пърпъл,недей да се сърдиш на зайците.Знаеш,че всяка година има неудържима еуфория около приема след 7-ми клас.И вероятно винаги ще я има.
мерси ви адски многуууу![]()
![]()
Харесва ми отвътре как изглежда...обаче нямам хубаво впечатление за учениците макар,че съм от 18 СОУ.То е близо до 32 и често ми се случва да пътувам с някои от 32...Абе като дойде 15 септември ще разбереш сама.Дано да ти хареса.Това е най-важното.
ХАХАХАХАХА аз съм от руските паралелки,няма да казвам кой клас ще съм,но мога да кажа,че успеха на руските паралелки като цяло е високПървоначално написано от MartyParty
Иначе за самото даскало какво да ти кажа?! Яко е...ьаресвами да уча там и мога да споделя,че никой няма да те набие ей така без причина,както някой беше споменал по-горе.. Ае приятни 5 години в даскало!
![]()
Училището както казвам е доброама Нешева наистина по добре не прави простотии в тва даскало ,че яко ще патиш,един ден отидохме там до оня макдоналдса и закъснявахме за мат и тая ни видя в коридора щеше да ни обеси на секудната;ДД мани
дано не чете тея форуми хаха
So ni ya wasurete ta ze...
Нешева има хора навсякъде.![]()
Аз казвам какво са казали учителите за дисциплината,а успеха ви може да е висок колкото си иска.
От кой клас си ти?Иначе даскалото е на ниво много готини хора срещнах такаче
СМЕЛО а на 15ти спокс няма да ви замеряме със зеленчуци:Д
So ni ya wasurete ta ze...
32 e най-доброто аа кая паралелка си,дай скайп тя и сестра ми като тебе с англ и руски
коя паралелка си и аз са ще съм 10 класПървоначално написано от MartyParty
Б с английски първи и немски втори.
хеей ако има някой от 8а от 32ро да пише![]()
![]()
![]()
1.английски 2.немски![]()
Момчета и момичета, кажете коя е добра учителка на 1 клас, че мисля сина ми да го записвам във вашето училище 1 клас.
Първоначално написано от Valldy
Ммм, имаше една госпожа Тони Георгиева... Златна жена, няма друга такава, просто страхотен преподавател и педагог...
Искам само да си кажа моето мнение - 32-ро е страхотно за начален курс, но след това не го бива въобще... Просто, като го гледам сега к'во и к'ви изпладнали хора учат там............... Няма нищо общо с това, което беше, когато бях 1-2 клас.... Само дето с'я уж са направили ремонт и изглежда по-"елитно".. И некво имат хлебарки в стола (наистина!) и такова... НОВАКОВА ПОВЕР! (Който учи там руски ще се сети за кого говоря...)
Имаше един от 32-ро дето каза, че е пребил Тинки-Уинки на едно габба парти... :/
ама всички пишете по некви замрели теми тука кви сте вие бе аз за ко напраих нова ?![]()
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Тъй вярно!Първоначално написано от ecstazy
Има си специална тема,а не да пускате тема за всяко училище. Инфото надявам се си го получи.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.