.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Плюя кръв?

Плюя кръв?

днес го установих.

Град
    Варна
    Ако нямаш проблеми със зъбите/устните/езика (говоря за удар и т.н.), мисля, че е добре да посетиш лекар.

Какви са опциите? Какво може да ми има? Няма удар.

Град
    Варна
    Еми не знам, понякога венците кървят, може да си си прехапал устната или езика, ама като се замисля - не би трябвало чак да плюеш... Еми сега няма да те плаша с нещо, за което въобще не съм сигурен и е на базата на сериали, не би трябвало да ти навреди да се консултираш най-малкото с лекар

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    ако не е от устната кухина е сериозно

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    лекар??
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    из източната част
    виж дали не е от сливиците
    и сигурна ли си че е кръв?
    това за който го мързи ,да бе

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Така, доколкото се осведомих бързо по темата......излиза,че е някакъв вътрешен кръвоизлив.
    Ето и още инфо
    Това може да са и симтоми на изострен фаренгит, които може да се провокира точно в този сезон от рязка смяна на климата,
    след къпане в студена вода,след злоупотреба с цигари, пиене на студена бира, прекалено много говорене , след употреба или вдишвеане на химикали, пиене на силно газирани напитки ,кафе и др.
    При фаренгит структурата на лигавицата на устата става много зърнеста, видимо набраздена с капилярчета, които могат да се спукат след силни напъни на отхрачване, а за да го омекотиш -гаргара с топла ! отвара от лайка, парни инхалации, никакво студено и ли горещо ,без рязка смяна на температурите, ама най-добре на лекар !
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Ей, благодаря много. Скачам на лекар утре!

Може да имаш туберкулоза. После кажи какво е станало.

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Пф. И аз тва се опасявам, защото дори има откъде да съм се заразила. Фаак. Ше пиша, да.

ОТИДИ НА ЛЕКАР

|
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    |
    Тя е права .. когато бях 6 клас родителите ми много се бяха изплашили защото и аз като теб плюех кръв , аз ходих на лекар и ми казаха , че е възмножно да съм имала туберколкоза , защото мантуто ми не ставаше (нали това което правят на всеки ученик в 5-ти клас) правиха ми много изследвания пиех хапчета и дори щях да лежа в болницата заради това нещо .. сега аз не мога да ти помогна , мога само да ти кажа че със СИГОРНОСТ трябва да отидеш на лекар защото може да стане по-зле и от моето нещо .. Сега не се опитвам да те плаша но аз вече спрях да плюя кръв , но това е лошото , че когато плюех кръв свикнах всеки час да плютя кръв и сега постоянно имам храчки
    Но отиди на лекар

На мен ми се случи веднъж след напъване да излезе нещо, може и да съм го разранила, след тва нямах никвите проблеми... нооо все пак утре ще отида на лекар. Само да не искат да ми правят изследвания...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си