- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли анален оргазъм?!
Въпросът е ясен, има ли такова животно като аналния оргазъм ?!
Да, има. Като достигнеш до този "връх" започваш да сереш неспирно и така 5 дена подред , само с*ане, с*ане. И докато ходиш , и докато ядеш.... абе нема спирка .Първоначално написано от Lachyss
Точно оргазъм не мисля.. Но на някой жени им е супер яко по време на аналния секс, със секи човек си е различно на някой му харесва на друг не
Има, да, но лично аз не съм имала щастието да го изпитам, за сега...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
Разбира се, че има. Не сте ли слушали песента "Радиация" на люлинските грайнд кор звезди Анален Айнщайн. Там е описан надлежно тоя феномен. Много ценна група.
Има анален оргазъм, разбира се. Иначе за какво щяха хората да правят анален секс? А как си представяш, че гейовете достигат до оргазъм? Само на ръчна и орална ли да я карат (то и с жена може така)?
Какво си изпитвала бе хахаха бе я режи вените в миналата тема говориш че не си праила анален секс а са друго ахахахахаПървоначално написано от Alexandra93
тук целия форум знае че Александра е почитетел на аналния секс, май само ти си пропуснал. А по темата трябва да има, ноо аз не съм го изпитвала до сега доколкото знам е по силен от клиторния както каза АлексПървоначално написано от INSIDER
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
дали вече е време да ти подаря памперсПървоначално написано от Alexandra93
Айде стига с тези комплексарски въпроси alexsandra просто споделя а вие само е нападате,като не ти стиска да пробваш анален поне недей да обиждашПървоначално написано от krucu
О това да пробваш анален секс някаво постижение ли е hristi??? Медал ще ми дадат ли ? Някакъв орден ? Ще се издигна ли в обществото ??
Александра е много горда ,че са я ебали на 14 и вече използва мъжете като ходещи вибратори и са я оправяли десетки мъже сигурно .... Вече е високо над нас в обществото
--------------------------------------------------------
Говоря за секс и удовоствието свързано с него,ако ти се бориш за медал май си сбъркал мястото и времетоПървоначално написано от BlueFace
сичко има
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
А бре свинйе ! Дупето е за да акаш, а не да вреш хуйци в него. BTW кандидатствам за мидата иначе такъв отговор не бих дал.
В този форум всички са разгонени, но дотук !
+1Първоначално написано от BlueFace
вече знаем , че и отзад си дала ,,,, (по скоро аз не знаех ) аа ти всичко др си правила ,,, как ще пропуснеш анален ,,,, след време да не пуснеш тема "кои памперси са най - добри ?!"Първоначално написано от Alexandra93
по темата : и аз съм чувала , че е възможно
Изумена съм как момиче набор 93 е опитвала повече неща в секса от мен, дето съм на почти 20. Ще кажете, че момичето е доста по-отворено в тази сфера от мен, може и така да е, но се замислете нейното поколение какво ще предствлява... Нямам думи, вие деца сте отворени във всяко отношение и на всяка тема свързана със секс, наркотици и купони, но не знаете съществени неща за историята на България! Нищо друго няма да кажа...
Абе не знам има ли или няма точно такъв оргазъм,но голям процент момичета като ги помпиш отзад и откачат от кеф!Това е факт!
Ами ко ако и тебе те помпят отзад, сигурно ще откачиш и ти от кеф...Първоначално написано от OZ_OZ
Баахти офтопика.. Само заяждане, скрити псувни, мерене на п..ки и други работи.. Има една аксиома - всеки да прави каквото сметне за добре, никой не е длъжен да държи сметка на друг. Има си родители - те да си възпитават децата. Пък и никой не може да се развива по едно и също време с други хора, така че тука малко има завист от страна и на момичета и момчета към явлението "Alexandra93". BTW честит ти "празник" Алекс, да живее партията.
Колкото до оргазма - за сега не съм имал щастието момиче да изпита такъв с мене.
....е повечето не са го изпитвали...пък знаят че има.... .....
Абеее ква е тая мърда Aleksandra93 е... Ще я е*а в мега втрещяната селска пръчка........ има ли нещо което не си правила е ?!? за ква се имаш тука и моля те само не използвай думи чийто значения са на светлинни години от малкия ти пилешки мозък ба*ти и пиклата комплексирана
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
мога да ви кажа ,че момичетата дори и това моми4е ,за което беше отнесен последния коментар може би е правила рзлични неща ,а може би и много повече от другите ,които са и по-големи на години това е така,защотото вси4ко се об1рна секса започна да се прави от към 13 14 годи6на възраст всичкото което се чува и гледа почти се изпробва стига човека да има смелост аз за макар че съм била с доста хора,което не е хубаво за годините ми ,но п1к всеки си има мнение за първи път от 5 месеца усетих какво е докато правиш секс да те удрят през лицето да ти плият в устата и така да ме удря 4е да ти изтр1пва устата и да ти казва курво мр1сна 6те те 4укам и пари няма да ти дам и какви ли не така ,4е повярваите момичето може би има основание да ги казва или просто си споделя