.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Валидол и Валериан

здравейте.Направо към проблема аз съм много пристеснителна за щяло и нещяло изпадам в паника получавам сърцебиене и направо ми идва да умра.Даже понякога и името си не мога да си спомня( не преувеличавам).Такава към и колкото и да ми се иска не мога да се променя . искам да попитам за успокоителните валидол и валериан.Колко струват взимат ли се без рецепта имат ли някакви странични ефекти освен да успокояват и най важното имат ли присстрастяващ ефект.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Пффф валидол и валериан първо не са и двете успокоителни. Валидола е за сърцето не за мозъка, а валериан уж за второто. Ама то валерианът даже мисля, че е някаква билка (не съм сигурен) та сети се колко ще ти помогне... А и малко преувеличаваш ми се струва.... Но иначе да без рецепта са мисля, но ще проверя след малко в датабазата и ще ти кажа...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Без рецепта са, проверих...

Голям фен Аватара на play23
    Не струват повече от 2лв.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Луди ли сте немога да резбера....
    На 15-16г и хапчета за нерви...Какви нерви на тези години?...Какво ще правите като станете на 26-30г.?...Тогава сигурно по лекари ще ходиш...
    Всяко едно лекарство колкото е полезно, толкова е и вредно...Не си тъпчайте организма с щяло и не щяло...Това не са бонбонки да си ги взимаш ей така...
    имат ли присстрастяващ ефект
    ....Братовчедка ми е на 28години в момента... От 19г. започна да пие валериан....после смучаше валидол...Организма и се насити на тези хапчета и спряха да и действат (поне тя така каза)...Започна да пие Деанксит.....(Деанксит се използва за лечение на тревожност и депресия )..Нито едно от тези хапчета не се иска рецепта....До тук ок...но...действието и на тези хапчета спря...Започна пиенето на ципралекс, ривотрил, ксероксат...За някои от тях и беше нужна и зелена рецепта....Е..в момента ги е намалила на минимума...но неможе без тях...Изпада в паника....

Смятай, дали може да се пристрастиш...
    За това ако можеш да избегнеш вземането на каквито и да било лекарства ще е най-добре...

Супер фен Аватара на Amateur
    Валидола е за сърце,Валериана е за нерви!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    валериана мирише много гадно

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

ima valerian,koito ne mirishe i valeriana e bilka ne se pristrastqwash spira se efekta prosto makar che mnogo zawisi ot organizma ;]

[quote="rusoto_baby_f"]Луди ли сте немога да резбера....
    На 15-16г и хапчета за нерви...Какви нерви на тези години?...Какво ще правите като станете на 26-30г.?...Тогава сигурно по лекари ще ходиш...

нерви - още пий по дозина кафета

Супер фен Аватара на gabi_94
    аз пия валериан понякога, като наистина се нервирам супер жестоко, дали помага или сама се успокоявам - не знам...валидол не съм пила
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

krassimirevv
    Guest
    Здравейте, а някой ползвал ли е валериана на марката Bulgaricus ? Ще се радвам някой да сподели мнението си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си