.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Дънки испускат боя

Купих си едни много готини тъмно сини дънки и днес ги обух за първи път и след като се прибрах и се съблякох видях че целите крака са ми сини особено на сгъвките беше ужас.1 час стоя в банята и се жуля..на някой случвало ли му се е,и с какво да ги опера и изопщо дали ще се оправят ??

Да случвало ми се е. Няма какво да направиш по въпроса.

И има такава тема пусната съмвесм скоро.

Цитирай Първоначално написано от p1nk_girl4e

да тукощо видях другата тема,ще ги изпера 2-3 пати пак дано се оправят 4е мн пари хвърлих пък и много си ги харесвам.

Цитирай Първоначално написано от iveto18
    Цитирай Първоначално написано от p1nk_girl4e

да тукощо видях другата тема,ще ги изпера 2-3 пати пак дано се оправят 4е мн пари хварлих пък и много си ги харесвам.
    Да ,много е неприятно наистина на такива дънки да попаднеш.

И аз имах едни такива дънки и една моя леля работи във шивашка фирма и ми каза да ги потопя във белина няколко часа и после се изпират на 80 градуса във пералнята и не боядисват ... обаче първо цветът им леко се променя става по-светъл и другото, което е .. като са на високи градуси се свиват отначало, ако са много впити по- добре ги изпери на по-малко градуси... апък другия вариант е да ги переш по-често и по-добре отделно а и внимавай, защото ги носих със една бяла блузка и тя ми се боядиса, а също и връзките на обувките

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Оххх леле и аз съм го имала този проблем Спасение не намерих, само синя боя върху едни бели кецове, които и до ден днешен не мога да изпера.

А за белината.. не избеляват ли супер кофти и неравномерно?
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Голям фен
    И аз имам едни сини дънки,които в началото така изпуската боя и целите ми крака ставаха сини,но това беше само 3-4 пъти като ги носех.След всяко пране все по-малко пускаха и сега вече са си добре.
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен
    И при мен стана така с едни тъмно-сини дънки, да не са същия модел Иначе като се операт няколко пъти и ще се оправят, дано не оцветят другите дрехи в пералнята

и аз имам едни такива и ми боядисват всички кецове и колани надявам се, че след повечко пранета ще се оправят

изпери ги няколко пъти ... накисни ги ... ще се оправят

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    И аз имам едни такива. И веднъж без да исках се трънах в стената в къщи и сега има една голяма, дебела синя черта

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на SunSmile

Re: Дънки испускат боя

Цитирай Първоначално написано от iveto18
    Купих си едни много готини тъмно сини дънки и днес ги обух за първи път и след като се прибрах и се съблякох видях че целите крака са ми сини особено на сгъвките беше ужас.1 час стоя в банята и се жуля..на някой случвало ли му се е,и с какво да ги опера и изопщо дали ще се оправят ??
    Да, случвало ми се е. Дадох близо 100 лева за едни тъмно лилави дънки, много красиви. И те пускаха боя по краката ми. Когато мама ги переше пак пускаха боя и още няколко пъти след прането и не ми оставяха боя по краката. Дънките ми не избеляха от прането, но си зависи. И до сега продължават да пускат малко боя, но само при пране. Между другото не ги пери в перална, защото ще пуснат боя в другите дрехи. Докато не спрат да пускат боя ги пери на ръка
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Малее много кофти бе и на мене ми се еслучвало

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Ххах тва е много гадно и аз имам едни такива дънки няколко по-дълги блузи ми се боядисаха кецовете ми се боядисаха като ги пипна с ръка и после съм синя ужас е ама с повече пране ще се оправят

За да запазят цвета се слагат във вода-на 5л. 5 супени лъжици сол и две оцет.

И аз имам едни такива дънки. Оцапаха ми белите обувки и сега няма читене. : (
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Първо да отбележа, че още не съм го пробвала !!!

Така .. и аз имам същия проблем и ми казаха да изпера дънките на ръка .. и накрая след като ги изплакна, да им сменя водата и да сложа малко оцет .. да ги оставя 10 минутки и след това пак да ги изплакна ..

Не знам до колко е вярно .. като пробвам ще пиша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си