- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Протеиновата диетаПървоначално написано от titinkaa
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ахаа,аз сега съм пак на нея вече втори денПървоначално написано от billytalent
Здравейте.Днес ми е втори УСПЕШЕН ден от витаминно-протеиновата диета.Ето го и менюто ми
Закуска: 2 малки кивита и 1 малък портокал
Обяд: 2 оържени яйца на омлет, без никъква мазнина( със сирене и извара) + 2-3 с.л. кисело мляко.
следобяд: 1 круша
вечеря-сигурно ще е риба тон в консерва, ако е друго ще пиша какво
Само на мене ли ми се струва,че шоколадът е доста малко?Първоначално написано от Infinity
7 блокчета шоколад... ако за 1 блокче се има предвид мъничкото парченци..
Здравейте, и аз съм на диета... но не знам вече .... пробвах на Дюкан - за 7 дена без нито един път отклонение от диетата и то само на протеини и -1кг .... бях и на 90 дневната, но се издъних на въглехидратния ден и също така пробвах и гладолечение.... и то под лекарски контрол но почна ми се гади и го спрях на 4тия ден не знам вече ... и бтв килцата не са малко и затова мисля че би трябвало да ги свалям по-бързо в началото + тва спортувам.. правя упражнения, коремни преси Къде греша? Мисля да започна отново... отначало, но вече не знам с коя диета ....пробвала съм почти всички ..
...
Коремните преси са за стягане т.е. качваш мускулна маса, а не сваляш кг.Първоначално написано от Melchi
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Първоначално написано от Melchi
Иска се постоянност.. В този момент може да не сваляш нищо, но това трябва да те подтиква да бъдеш по-старателна и да спазваш по-стриктно диетата.. В един момент ще видиш, че с постоянството и ината стават чудеса..
Времето е еднакво за всички, всичко е въпрос на организация.
А бе диетите развалят организма нямаш енегрия да си напишеш домашното и да излезнеш с приятели ... по добре да се орентирате нещо да спортувате и да ядете когат ви се яде А теа диети например да ядете само плодове цяла седмица не става тая работа .. като почнете да ядете пак ще си качити пак киограмите (ако сте свалили де) и тва е коет мисля аз
Почни Точковата диета,от нея бях свалила 13кг,само че аз си го бях създала под мой си решимПървоначално написано от Melchi
Менюто ми за днес...
Закуска-1 фил. пълн.хляб + кашкавалче
В 10:35ч.-1 ябълка
Обяд-салата от 1 краставица и един домат + сирене
Следобед-малко се изложих с едно парченце тиквиник ама не съжалявам,голяма работа нищо няма да кача от малко тиквиник
Вечеря-пак салата като тази на обяд+малко картофки ще хапна
Да, това го мога... а колкото до упражненията ги правя през ден и ...също така трябва да се стягам ии както казах килцата не са малко колебая се още, тъй като нали всеки е с различен метаболизъм....и различно се сваля... не знам..
...
Нека и аз да се похваля! Днес реших да се претегля и за моя радост съм свалила 2 кг. Наистина малко е, но за начало е добре! Като се има предвит, че днес ми е 7 ден от 90 дневната.....
Ще ти кажа къде грешиш: там, където и повечето жени - искаш светкавични резултати. За колко време си си натрупала килограмите? Аз например поне от 8-9-годишна съм си била трътлесто дете, после станах трътлеста тийнейджърка и започнах да се чудя как да отслабна. И аз като теб - уж започвам някаква строга диета, бързо се отказвам и мисля, че "как така някои са с бърз метаболизъм и ядат каквото си искат, пък аз толкова малко ям и пак не съм слаба". Всъщност, не ядем толкова малко, а път слабичките ни приятелки не ядат толкова много, колкото ни се струва. За седмица 1 кг? Супер! Това е здравословното отслабване, а не с 3-4 кг на седмица. Аз от 63 станах 55 кг за няколко месеца, може би 3-4 - това прави 2-3 кг на месец. Може да ти звучи бавно, но път сега нямам стрии, тялото ми е здраво и издържливо. В момента съм на Дюкан (целя се в 50 кг) и пак ми е трудно да се примиря, че трудно свалям, ама ще го преживея - като се погледнеш един ден в огледалото и се харесаш, не те интересува за колко време си го постигнал.Първоначално написано от Melchi
Аз малко след като си обясних мнението за отслабването и се похвалих, че съм на Дюкан, си хапнах доволно количество течен шоколад... Днес дарявах кръв и ми подариха такова количество шоколад, че как да не се изкуша По-бързо трябва да го пращам при брат ми, че работата не е добре така. Като се прибера в събота, ще видя какво ще каже кантарът.
При мен не е проблем това, че резултатите са бавни...в смисъл, ако знам, че до 6 месеца примерно ще имам желаните килограми - не ми пука..Ама 6 месеца не мога да спазвам режими - несериозна съм и това си е мой проблем.. Затова и аз се надявам на бързо отслабване.. ;д
Иначе сега спрях с диетата, защото съвсем я развалих. Тази или другата седмица вероятно почвам отначало, а до тогава просто ще ям по - малко..
Аз пък сега се претеглих и за 2 дена съм свалила 1.4кг ,макар че днес имам Рожден ден пак ще се ограничавам,само едно парче торта ще хапна
Честит Рожден Ден!Първоначално написано от titinkaa
Честит Рожден Ден! kakvo da pravq za da ne gi ka4a pak. kak da vodq zdravosloven na4in jivot.blagodarq
За вчера менюто ми беше:
Закуска - 1 препечена филийка с малко бобова салатка
За обяд - полувин паничка супа с малко хляб.. ( хлябът е пълнозърнест)
Не съм на определена диета.. Изграждам си мой режим.. Тежа около 60 кг и съм висока 163.. Искам да стана около 53-4 до лятото..
Ето и менюто ми за днес, карче за сега само съм закусила, но все пак знам какво ще е менюто ми, ако не е така акто сега го напиша, ще пиша по - късно.
Закуска: едно много малко парченце кашкавал+ 2-3 с.л. извара+ половин кофичка кисело мляко култура 0,1 %
междухранене- хапнах 2 супени лъжици мед, защото ми падна кръвното, а меда е сладък и не е много калоричен и е позволен в диетите
Обяд: едно малко киви + малко зеле
Вечеря: канена съм на рожден ден и в ресторанта ще ям пилешка пържола.
Е днес ако си спазя менюто ще ми е 3ти успешен ден от витаминно-протеиновата диета
За 2 дена-1 кг Ама то е така,защото тези дни не се спирам вкъщи.Днеска я оплесках.(Винаги в почивните дни,празниците оплесквам всичко).Утре почвам отначало. Този белтъчния ден най-много ме мъчи да го направя.Утре ще ям сирене на микровълнова,а за вечеря сигурно същото(половината количество обаче).За бобовия ден става ли бобова салата?
Титинка, искам да те попитам правила ли си някакви упражнения когато си смъкнала 13те кг от Точковата диета.. И ще ми кажеш ли режимът който си си била изградила.. И също за колко време ги свали?
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Първоначално написано от titinkaa