.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia

Темата не е на шега

Така отдавна се чудя дали да ви питам .. но ето реших се
    Имам сериозен проблем с корема ми , страдам от лениви черва + бавен катаболизам... и следователно от както се помня ходенето по голяма нужда ми е проблем.
    Като се почне от "илачите на баба " та се стигне до лекарства , нищо не е имало траен ефект .
    Моля ви ,мили дами, дайте ми съвет какво да направя за да се избавя от мъките . И на доктори съм ходила , казват ми пий течности яж трудно смилаеми храни и тн. ама пак ефекта е 0....
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    в света на приключенията ..
    забелязах в Менюто ви за днес`` че храната която ядеш е много оскъдна
    приемай по-голямо дневно количество храна
    бавният ти метаболизъм се дължи на малкото храна която приемаш
    + тва е хубаво да наблегнеш на млякото и млечните продукти-ще помогнат за ходенето ти по голяма нужда.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Само не успях да разбера защо лекарите ти казват да ядеш трудно смилаеми храни, не би ли трябвало да е обратното.
    Иначе според мен най-важното е да пиеш много вода, колкото се може повече вода.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Салата с марулки и кисело мляко и зехтин . Това е с доказано действие,че ще прекараш 1 ден в тоалетната. После изяж 2 активий с плодове, пий много вода, сокове, яж повече супички-домашни и течни.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Само не успях да разбера защо лекарите ти казват да ядеш трудно смилаеми храни, не би ли трябвало да е обратното.
    Иначе според мен най-важното е да пиеш много вода, колкото се може повече вода.
    Трудносмилаема предполагам означава богата на влакнини, защото именно те упражняват дразнещо действие върху чревната стена и спомагат за регулярно изхождане. Ако се тъпче само с вафлички, снаксове и тестени изделия, най-много да си усложни положението.
    HexGirl, сутрин на гладно изяждай по една печена чушка.
    Закусвай кисело мляко с овесени ядки, яж сушени сливи. Наблягай на салата от домати и краставици. Не се препоръчват ориз, картофи и сухари- ще направят положението по-тежко.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    Салата с марулки и кисело мляко и зехтин . Това е с доказано действие,че ще прекараш 1 ден в тоалетната. После изяж 2 активий с плодове, пий много вода, сокове, яж повече супички-домашни и течни.
    що е нужно да се стига до другата крайност .. ?
    и тия активии.. само ще си бута в организъма тоя глупав антибиотик

Град
    niderlandia
    мерси за отговорите
    clever менюто ми е оскъдно сега но преди не ми беше хранех се с всичко и проблема си го имаше пак ...
    сирене ям доста не мога без него ама не съм забелязала да ми помага
    Относно активията .. аз тоя боклук няма да го ям
    Принципно сега си правя салата от ряпъ и моркови казаха ми че помага ама ефект не виждам.
    По принцип ставам много рано сутрин и пия горещ чай или кафе за да може да ми се раздвижи корема но и това не помага .
    Бяха ми казали да пия 2-3 лъжеци зехтин сутрин на гладно и това не помага ...
    Кво да кажа просто явно ще си живея с този проблем
    Шапкарю .....

Град
    неприятно тва което каза kalpazanka + пий повечко прясно мляко

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз имам същият проблем,но аз сама си прецаках нещата с измислени диети,единственото което ми помага са едни шоколади за диабетици
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

а пробвала ли си със Сена, майчин лист..? Знаеш ли, една приятелка на мама беше като теб, нищо не и помагаше, накрая си взе от аптеката разхлабителни бонбони лаксал- струват 25 стотинки.. и вече няма проблем..
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Re: Темата не е на шега

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Така отдавна се чудя дали да ви питам .. но ето реших се
    Имам сериозен проблем с корема ми , страдам от лениви черва + бавен катаболизам... и следователно от както се помня ходенето по голяма нужда ми е проблем.
    Като се почне от "илачите на баба " та се стигне до лекарства , нищо не е имало траен ефект .
    Моля ви ,мили дами, дайте ми съвет какво да направя за да се избавя от мъките . И на доктори съм ходила , казват ми пий течности яж трудно смилаеми храни и тн. ама пак ефекта е 0....

И аз имах същия проблем.Сега пия хапчета за отслабване Хеле Пам,но те дадоха страшен ефект.Сега с тях си ходя всеки ден по голяма нужда,а преди съм ходила на 2-3 дни веднъж много гадно беше.А ако питаш откъде са тези хапчета приятеля ми ги взе от д-р Памуков(София) и хапчетата са на билкова основа.Цената им е 15 лева. Успех с твоя проблем.

Град
    На стадиона за бягане.
    clever не е нужно да яде повече за бърз метаболизъм. Аз ям сравнително малко, но пак ходя всеки ден.

HexGirl яж ябълки, мюсли. На мен ми действа положително и не само на мен, също така сутрин като се събудиш пий една чаена чаша с топла вода и лъжица мед.

Успех
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    niderlandia
    Лаксала е най-голямата грешка след неговата намеса не можех още повече той пристрастява !!
    Сена и майчин лист пия ама не действат много много тря да пия по 2-3 пакета за да подейства малко ...
    Хапчетата за отслабване винаги имат слабително деиствие защото са 80 % диоретици тее затова има манекенки дето трябва с памперси да ходят , всички диоретици пристрастяват .
    Затова аз се надявах за по безвреден вариянт , тъи като ми писна да се тъпча с лекарства
    Шапкарю .....

ами..предлагам ти друго. Опитай да изкараш 2 дни на домашна супа и прясно мляко, само два дни.

Град
    niderlandia
    DarkKisss ще го пробвам

myl0weee и това ще пробвам
    мерси ви
    Шапкарю .....

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    аз съм чувала за компот от сливи и сладко от рози

Лаксала е най-голямата грешка след неговата намеса не можех още повече той пристрастява !!
    Сена и майчин лист пия ама не действат много много тря да пия по 2-3 пакета за да подейства малко ...
    Хапчетата за отслабване винаги имат слабително деиствие защото са 80 % диоретици тее затова има манекенки дето трябва с памперси да ходят , всички диоретици пристрастяват .
    Затова аз се надявах за по безвреден вариянт , тъи като ми писна да се тъпча с лекарства
    ХАПЧЕТАТА СА САМО НА БИЛКОВА ОСНОВА !!!

Град
    niderlandia
    че то има и природни диоретици
    сената , зеления китайски чай и тн .
    Шапкарю .....

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от tanchu
    аз съм чувала за компот от сливи и сладко от рози
    Сладкото от рози наистина помага,но има ужасен вкус
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

че то има и природни диоретици
    сената , зеления китайски чай и тн .

ОФ,в това няма ма.КАзвам ти това е само на билкова основа.Що ли писах в тази тема?!

Град
    Sofia
    Стига сте спорили относно тия основи. И двете сте прави донякъде, но и двете грешите. Първо, въпросните хапчета, бидейки на билкова основа, съдържат така наречените вещества диоретици. Световната глупост за пристрастяването не я съпоставяйте с вас, защото тези "манекенки с памперсите" нямат такъв проблем като вашия - те ги пият, просто за да поддържат фигура. А тук става въпрос за частично намален метаболизъм, което си е здравословен проблем. И разбира се, че всичко взето от природата, на натурална основа е ПОЛЕЗНО! Тези билки са създадени да ни помагат, и хората в миналото, пък и сега тия племената по джунглите оправят с билки проблеми, дето световноизвестни лекари немогат и да сънуват, да излекуват.
    Тъй че, към авторката - пий билки 3-4 месеца и ми се обади, за да потвърдиш думите ми (казвам 3-4 месеца, защото това не са антибиотици, да те оправят и отровят за 3 дена, а напълно естествени средства).
    А към black_baby - хапчетата, за които говориш са на билкова основа, и съдържат точно билки с "диоретично" действие. Не отричай това, тук авторката е права.
    Айде успех на всички!

Град
    niderlandia
    XStyle
    какви билки точно ?
    Аз пия зелен чай китайски и понякога майчин лист
    Има ли нещо по добро ?
    Шапкарю .....

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Hex Girl като се има предвид дневните ти менюта равняващи се на 200 грама храна как очакваш да ходиш до тоалетна?Логично е- като не влиза няма и да излиза (ама как прозвуча).
    Иначе хапчета с които със сиг. ще отидеш са Лаксит на доктор Тошков.Изцяло на билкова основа са така, че смятам че са добра алтернатива.И наистина като помиришеш шишенцето или там както се казва има миризма на микс от сушени треви и бурени хаха.В аптеките 300 или 200 таблетки на опаковка (не съм сиг.) са 7-10лева , зависи от аптеката(пият се 2 хапчета по 3 пъти на ден)

Град
    Sofia
    XStyle
    какви билки точно ?
    Аз пия зелен чай китайски и понякога майчин лист
    Има ли нещо по добро ?
    Имаш ЛС

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове