- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сердика мол
Днес минах да разгледам. Както винаги-лудница. Доста по-голям е от Мол София. В New Yorker имаше много готини блузки. Почти всички магазини са с намаления.
Струва си да идеш за 4 - 5 магазина. Иначе да, добър е, но има толкова много хора, че не можеш дори да се разминеш. Сега се връщам от там, цените са различни във всички магазини, ноо... абе има още какво да се желае. На 1во място е да са по малко хората, защото наистина е супер претъпкано.
Усети ли каква глупост написа? Вчера ходихме бла-бла тия хора като невиждали мол?!Първоначално написано от GossipGirl89
Аз още не съм ходила.. нооо тряяябва да отида скоро.. тази седмица ще е, пък кога точно..
Днес за първи път отидох - сууупер голям беше Сердика център .. по едно време ме заболяха очите да гледам - ХОРА И МАГАЗИНИ ! :Д
Има супер хубави неща, страхотни магазини, на доста места има големи намаления, ама ако знаеш къде да търсиш :Д
Исках да си взема обувки от Deichmann обаче имаше толкова много хора на опашка да плащат, че се отказах .. след 2 седмици като се поуспокои всичко ще отида на спокойствие :Д
Иии имаше в Ню Йоркър много хубави неща, ама ние разгледахме набързо, щото ни се ядеше и отидохме към KFC :d
Обаче т'ва е много яко да ходиш с момчета на пазар - те са като хрътки - надушват намаленията и хубави магазини от далече :Д
Та си взех аз само едни дънки - намалени с 50 лева :Д:Д
Супер далавера.
Трябваше и нек'ви тениски, блузки да си взема, ама ние от 2.30 бяхме там и само обикаляхме, а то гъчканица и не мога да се оправя аз така - трябва да се ходи като е по - спокойно :Д
Иначе съм доволна много, има доста хубави магазини, които за пръв път виждам в София, а и повечето цени са добре :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
И аз го посетих днес - МНОГО,МНОГО ХОРА ! Иначе като цяло е хубав мола ! 3 часа ми трябваха до го разгледам целия и на доста хубави дрешки попаднах !
Молът е страхотен ! Има страхотни неща на много приемливи цени, голям избор...доволно, доволно :P :P
И аз вчера ходих. Супер много неща си харесах и повечето цени бяха достъпни. 1 час чакахме, за да си вземем KFC и още 20 мин. се въртяхме докато се освободи маса
Всяко вдишване е квадратче към теб...
о да разликата е огромна ... а и нз вижда ми се излишно да дадеш 300 лв . за дънки като не са направени от нещо по различно от тези по 60-70лв. , но като за мол и марките вътре цените са си нормалниПървоначално написано от iLoveChocolate
иначе като цяло аз се влюбих в един магазин за обици
мм някой ако е ходил до Ню Йоркър.. ако може да каже горе долу какви са цените
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
като в Терановата, има блузки за по 20 лв, якета за 50 - 60, обувчици за по 20 - 30... абе не е скъпо, но няма кой знае какви яки неща. Но са приемливи, дам.Първоначално написано от RainbowGirl
Оххх аз още на съм го посетила, но утре ще отида и ще си напазарувамм
Ситняково 48
Хубаво.. добри магазини има ама да бяха сложили едно кино или един боулинг .. много зле ... изложиха се
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
и аз, от толкова време искам едно червило, а пък не ща да си го поръчвам чрез сайтове, сега най- после ще си купяПървоначално написано от Undying
Страхотен мол!Струва си да влезеш!Просто е У Н И К А Л Е Н!!!
А отвориха ли магазина на Мак, и ако не има ли някакво инфо кога ще го отворят? (аз още не съм ходила до мола)
ако не се бъркам това е сайта http://www.sofiaoutletcenter.bg/ :P
Това е на друг мол сайта - Аутлет центъра.
Ами аз все още не съм ходила точно заради голямата лудница, която предполагам, че е .. ще отида след 1-2 седмици като всичко се поуспокои!
Някой може ли да ми каже има ли пробни по тез молове тъй като не обичам да си взимам нещо без да знам дали ще ми седи добре.. И как става.. взимаш си дрехата и отиваш на касата да я платиш и да ти я опаковат ли
..нежна въздишка спряла дъха, шепот копринен докоснал душата, желание скрито в летяща звезда. Поглед открил най- скритите мисли, ръце разгадали таен копнеж ..
А кого да попитам каде се намира.. не искам да изглеждам смешна.. Вчера за 1ви път ходих в мола и си харесах адски много работи..
..нежна въздишка спряла дъха, шепот копринен докоснал душата, желание скрито в летяща звезда. Поглед открил най- скритите мисли, ръце разгадали таен копнеж ..
Ами влизаш я някой магазин, в който си си харесала нещо и питаш някоя служителка къде са пробните, но предполгам че и сама можеш да ги видиш, някъде в края на магазина са обикновенно
БлагодаряПървоначално написано от blondeVIP
Аз вчера ходих и нямаше чак толкова хора, беше както обикновенно в моловетеПървоначално написано от ReachlessGirl
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие