.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на awesomesheepy

Рисуване с въглен?

извинете ме ако темата не е за тук,но във ' всичко тийн на куп ' не мисля,че ще има някой,който да ми отговори!
    Искам да ви попитам,понеже обожавам да рисувам,искам да се науча с въглен..
    - как става драскането с него?
    - от къде мога да си купя?
    - на кво да го прикрепя или нещо такова?
    - споделете някои техники,моля,щот си нямам и идея хах
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

- как става драскането с него? - като с тебешир
    - от къде мога да си купя? - от камината, ако нямате събери някакви по-дебели клонки и ги изгори
    - на кво да го прикрепя или нещо такова? - с ръка си драскай, цапай се, не е отровен, мие се
    - споделете някои техники,моля,щот си нямам и идея хах - сама ще си ги откриеш и усъвършенстваш

Радвам се, че обичаш да рисуваш, и още повече, че обичаш да експериментираш... на някои може да им се стори смешна темата, но те подкрепям, и като надраскаш нещо го пусни да му се радваме

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от ltgreen
    - как става драскането с него? - като с тебешир
    - от къде мога да си купя? - от камината, ако нямате събери някакви по-дебели клонки и ги изгори
    - на кво да го прикрепя или нещо такова? - с ръка си драскай, цапай се, не е отровен, мие се
    - споделете някои техники,моля,щот си нямам и идея хах - сама ще си ги откриеш и усъвършенстваш

Радвам се, че обичаш да рисуваш, и още повече, че обичаш да експериментираш... на някои може да им се стори смешна темата, но те подкрепям, и като надраскаш нещо го пусни да му се радваме
    Мерси много,златен си (:
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

И мама така казва

Град
    Чирпан

Re: Рисуване с въглен?

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    извинете ме ако темата не е за тук,но във ' всичко тийн на куп ' не мисля,че ще има някой,който да ми отговори!
    Искам да ви попитам,понеже обожавам да рисувам,искам да се науча с въглен..
    - как става драскането с него?
    - от къде мога да си купя?
    - на кво да го прикрепя или нещо такова?
    - споделете някои техники,моля,щот си нямам и идея хах
    -рисуването с въглен е малко по-сложно от колкото с молив.Изисква повече техника, и не чак толкова детайлност!(не е за всеки)
    -може да се купи от всяка книжарница.Въглена представлява няколко еднакви кубчета или по-точно правоъгълничета (може и да е обло) голям е около 3-4см, но зависи и от марката.Има такива коите прикрепят за пиромолив, но най-срещаните са за ръка (без прикрепяне)
    -техники.. мисля че казах по-горе, ако искаш да се научиш или при учителкта си по рисуване

тва е от мене...
    за момхето преди мен - мисля че нищо същесвено не ти каза..
    Дано съм помогнал!
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

доста глупости изчетох по-горе...

Рисуването с въглен изисква първо познания за тази техника и после познания и за самия материал.

Има както естествен въглен направен от овъглени върбови клонки, така и пресован въглен, направен от пепел и слепващ материал (по-горе гледам, че го наричате квадратното).

Чета и глупости, че рисуването с въглен не изисква детайл... дрън дрън... е тва не е детайлно, нали?

Готино е когато използваш и по-различен тип хартия при работа с въглен.

Най-важното е съхранението. Когато рисунката е готова то е най-добре тя да бъде фиксирана с лак за коса, за да не се размаже.

Намери някой на практика да ти покаже как се работи с въглен.

Град
    Чирпан
    ^
    За човек който обича рисуването, и не го прави профисионално не му трябва чак такава детайлност - затова и го казах!Всеки знае, че с какъвто и да е материал каквато и да е рисунката, детайлте не отсъстват!

Ти започна с тази истроия за въглена, все 1 пишеш \"История на създаване на въглена\" .. автора питаше за най-простите неща, не трябва да задълбочаваме мисля?
    А и мисля че моето обяснение на това как изглежда 1 въглен е доста по-приемливо от това на по-горното момче .. \"ОТ канината\" .. все пак не сме 18 век!

А това за хартията и съхранението и аз не го знаех, така че това вече е инт. и хубаво нещо което трябва да се знае.Аз не рисувам с въглен, но знам това от преподавателкта си по рисуване..
    така че ако съм сгрешил с нещо - sry }
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Въгленът се различава доста от тебешира по структура на връзките - съответно по начина, по който се нанася на хартия, тъй че сравнението е малко наивно.

Относно въглена от камината - няма да стане. Ако ти бие на сиво или кафяво естествен въглен няма от кво да се притесняваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си