- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Nescafe 3 in 1
Много обичам нескафе, но нашите казват, че било вредно за нервната ми система ... на 14 съм ... вие как мислите ? ... според мен не е толкова силно ... даже изобщо ... пия го с едни бисквитки и мнооого ми харесва ... хем е сладичко, хем ме засища... та чакам мнения ... вредно или не ?
Мн е гадно тва нещо.То в тва има,няма кафе,едва ли е особено вредно.
Брях,брях
Аз по принцип не обичам да пия кафе ... много ми горчи ... просто нескафето ми харесва, защото хем е сладко, хем и има някакъв вкус на кафе ...Първоначално написано от Zarity
Ем да де,то никво кафе не тва,да се притесняваме ние дето пием по 2-3 кафета на ден и пушим![]()
Та тъй де.Както казах едва ли е вредно,може би просто има доста химия,ама то при кое ли няма.
Брях,брях
Ъъ,я си пий прясно млякце,не се занимавай с тия боклуци,няма и грам кафе в т'ва са пълни шитни...Първоначално написано от darka1
много ти било хубаво,ми пии сок,нещо друго като искаш да ти е сладко,аз пия кафе ама рядко,щото пуша и ми е навик,като седна с цигарата да пия и кафе,иначе си знам че е боклук...
Първоначално написано от Rounder
Миии то не че в млякото сегашното няма химия. Навсякъде е така не мисля че е толкова вредно аз не пия от одавна но нищо не ти пречи на теб. То сега в наши дни всичко е вредно даже е много по вредно да изядеш едно кроки отколкото да испиеш 2-3 чаши нескафе
Аз не пия нескафе, защото то не е истинско кафе.Най - ми е сладко прясно смляната Арабикано това само вкъщи, иначе по кафетата каквото ми донесат.
Не мисля, че кафето ще ти навреди на нервната система.От някъде някой прочел нещо, недоразбрал, разказал грешно и се получило това грешно разбиране.
Кафето, истинското, действа на дял от мозъка (беше нещо като симпатичния дялне помня точно .. ) което води до отделяне на адреналин в тялото ти / адреналинът "мобилизира" всички ресурси на енергия / Общо взето по този начин кафето ни помага да сме по - концентрирани и работоспособни.И идва момент в който може да стигнеш до недостатък на адреналин от постоянното въздействие, което го посочих по - горе, на кафето.Това състояние довежда до немощ и усещане за отпадналост .. и ако си под въздействие на стрес и натоварване - може да стигнеш до срив на имунната система.Та явно родителите ти са говорили за тази "Вреда за нервната ти система"
ъъъ,не знам за кое мляко ми говориш,аз говорех за ПРЯСНО ДОМАШНО МЛЯКО.Първоначално написано от angel4eto100
НЕ ТИЯ ПАРОДИИ В КУТИИ ПО МАГАЗИНИТЕ
По едно на ден не виждам да е кой знае какъв проблем, но не прекалявай, защото наистина ти е раничко за кафе, а то влияе върху нервната система.
Дам верно е , че е сладко и те засища, но истината е , че е бъкано с захар и сметана, които не мисля, че са полезни.А да не говорим, че в него кафе има много малко!А и е калорично това акфе!Аз пия чисто кафе вътре с малко мед и поне знам, че е истинско кафе, което не е набъкано с 1 тон захар...
абе защо пък да не пие ?
като е веднъж на ден няма нищо
тя е малка още и щеше да ми е странно ако нормалното кафе и харесва![]()
Това е един вид като кафе за не пораснали![]()
Не я карайте от сега да пие кафе каквото и да е
А иначе аз като ценител на напитките с кафе
Мило пии Мокачиноще ти хареса !
също и мляко с нес
хем и в двете има кафе ,хем е сладко![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ми и аз пия 3 в 1 ама мн мн рядко в месеца 1 път,знам че е калорично,ама понякога ми се пие и пия,на 14 си няма да ти навреди кой знае колко,все пак тва не е чисто кафе
Ще пробвамПървоначално написано от HexGirl
![]()
http://farm3.static.flickr.com/2222/...950f397a59.jpg
трепя човек за едно такова мокачино сега
мога даже да ти кажа сама как да си правиш освен това готовото
в чаша слагаш малко инстантно кафе 2 лъжици захар и заливаш с вряло мляко и разбърквашпосле бита сметана отгоре и течен шоколадов топинг или какао
![]()
и става един път![]()
Шапкарю .....
Първоначално написано от Rounder
ами да не си отглеждат крава вкъщи. Пък тези които ги продават са в някакви бутилки които незнаш от къде са ги взелиПо темата отново казвам че няма нищо вредно
Попринцип тфа няма много кафе,но кафето на тази възраст е много вредно.До 18 годишна възраст не трябва да се поглежда(е може 4-5 пъти в месеца).Вреди не само на нервната система.Но да оставим това на стране.Какви боклуци има вътре.По добре пии инкафе ли там кфо беше.![]()
Първоначално написано от HexGirl
Ехеееее .. то това за кафе ли се води или някакъв вид капучино ?![]()
http://www.lekar.bg/uploads/images/0...574fd4cf06.gif - това според мен е кафе .. :Ь
obojawam 3w1 ... o moga da go piq postoqnno !! no samo rqdko mi pozwolqwat za6toto sam na 12 ..Първоначално написано от darka1
![]()
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
МокачиноПървоначално написано от Serseri91
![]()
демек капочино с шоколад ямиии
дз тя е на 13 по добре на това да кара
Шапкарю .....
кафето дори е полезно за хората с ниско кръвно,но не повече от 2 на ден,че на някой може и да подейства така,че да не могат да заспят на тия години
няма любов
Да де, за нея това ще е по - добре.Първоначално написано от HexGirl
Като отида на кафе ще си поръчам от това, въпреки че прилича на буламач =D>
Бях изпила две ... едно, което се прави с гореща вода, и друго със студена ... понеже не ми се беше случвало да не мога да заспя, реших, че не е проблем да изпия две ... на следващия ден бях рано сутринта на олимпиада, а не бях спала цяла вечерПървоначално написано от iLoveChocolate
... в крайна сметка имах 6.00 на олимпиадата
![]()
Супер вредно е, особено за твоите години.
И да ще ти разбие нервната система + че не е полезно за сърцето
общо взето си увреждаш здравето, сега ти е кеф, ама след някоя годинка ще разбереш за какво става дума и ще съжаляваш, че от сега го пиеш не по предназначение..
шматки
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Айде по - полека с думичките ...Първоначално написано от MakeMeLaugh