- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Техники за гримиране
лично тези не са изкуствени. зависи си от самите мигли и от спиралата. например аз имам дълги и извити мигли и като сложа спирала стават сууупер големи и ме е срам да изляза а на др не и им стоят по др начин а относно изкуствените мигли това вече можеш да видиш при фолкпевиците, за да се увериш че иглеждат по-иначе тоест личи си че са изкуствениПървоначално написано от MegiBoOm
When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!
Момичета, изчетох съветите за очната линия. Тези от вас, които я ползват, наистина само за вечерен грим ли я нанасят?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз използвам очна линия и през деня. Първо слагам молив и отгоре с очната. Просто не слагай твърде много, ако не ти харесва.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Аз очна линия си слагам почти всеки ден.Разбира се,като не прекалявам ами слагам съвсем мъничко най-долу на клепача като слагам малко и върху миглите.Първоначално написано от kalpazanka
П.С- Къде мога да намеря толкова наситени сенки :
http://4.bp.blogspot.com/_uieTAO5W_l...o/s1600/3f.jpg
От къде мога да намеря такава очна линия: http://www.belladonna-bg.com/2010/10...-eyeliner.html
Колко време отнема направата на професионален грим?
+1 браво много полезна тема
Уау, много добър грим си направих - като следвах съветите разбира се
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Tiin, за сенките, аз имам толкова наситени на seventeen и са много хубави, но тези, които имам аз са и с много лек брокат, седят супер
а за очната линия golden rose имат една, която е като молив и се нанася много лесно
Я дайте идеи за лек грим на тъмна кожа и черни очи.Търсих,но са много сложни и се обърквам.
здравейте! НЕ съм сигурна дали тук е мястото да питам, но ще пробвам освен ако нямате против значи винаги когато слагам спирала дори и да е много много малко ми се размазва долу под очите и става много гадно. Изчетох доста материали, слагам основа за грим но пак спирала се размазва и ми е направило впечатление, че когато трябва да излизам докато съм вкъщи спиралата не мърда, но изляза ли......
When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!
Бравооо супер тема !
"Мъжете винаги искат, но не винаги могат, а жените винаги могат, но не винаги искат!!!"
Трябва ти хубава спирала, най-добре водоустойчива. По принцип препоръчват да се слага основа за мигли. Такива имат Lancome, Estee Lauder, MAC, но са си скъпички. Например тази на Lancome e oколо 22 долара. Можеш да ползваш нещо по-простичко като двойна спирала - от една страна има основа, а от другата е самият цветен туш. На Bourjois има такава (около 20лв.), на Мейбълин също. Avon пък си спомням, че имаха някаква от серията Anew, която в единия си край беше подхранващо нещо си, а от другата - самата спирала.Първоначално написано от APIRAXXX
Между отделните пластове спирала я чакай да изсъхне и я разнясай внимателно, така че да не остават парченца. За да не остават, слагай я със зиг-заг движение.
И не слагай на долните мигли - от тях става най-зле.
Браво , добра тема
Лъщи ти, ако кожата ти е склонна към омазняване или фдт ти запушва порите. Използвай пудра или като нанесеш фдт, фиксираш с малко количество от пудрата.Първоначално написано от AraBella
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В киното ми се е случвало да правим грим с екип от няколко човека за 6 часа, но това беше много сложен фентъзи герой. Иначе около час-два е направата на перфектен професионален бюти грим.Първоначално написано от vilsyn
Ето още малко за опушения грим:
http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...80%D0%B8%D0%BC
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Много готина тема, поздравления Някой от вас изкуствени мигли слага ли си.Имам предвид, тези които се лепят в къщи с лепилце, ако слагате какво лепило използвате..
Темата е супер!Браво! 8)