- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кленбутерол
Какво мислите за него като продукт ??? Доколкото чета разбирам че първоначално отслабваш ,махат ти са сланините а пък след 18-тия ден на прием почваш и да си увеличаваш ММ-то ,защото сподпомага повече протеин да се държи в мускулните клетки .Досега съм зимал седмица и 3 дена и само отслабвам и са орелифявам ама без загуба на ММ .
Това че сподпомага допълнителното количество протеин в мускулите ,дали ще е киар ако си зема един гейнър или някой бързо усвойм протеин + бавен (сурватка + Соев ) ???
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
Когато се задържа вода в мускулите, тогава изглеждат по-обемни. Когато се задържа протеин, той трябва да се усвои и да се синтезира от него актин и миозин, както и други структурни белтъци в мускулната клетката, за да кажеш, че се е превърнал в мускулна маса.
Както и да е, говоря на изуст. Ето статия:
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%E...B_20070722405/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
Чел съм статията .Знам с какво са забърквам и как да се справя.Просто исках да видя вашето мнение за продукта ,и как е ако се комбинира с бавен + бърз протеин.Иначе за самото нещо дето каза за актина и миозина доста ме обогати с знания
Мерси :P
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
Началото на Март месец бях зел Кленбутерол.Имах турнир по футбол и изпих 1 хапче и през цялото време не съм спрял да бягам от едната врана на другата без да почувствам умора.Един мой приятел обаче пушач също взе едно хапче и ефекта при него беше същия като при мен обаче той наистина не спираше да бяга ... значи води си изводи за какво става въпрос ... недей взима постоянно щот може и да не ти повлияе добре, но ейтака на някакъви турнирим, първенства си вземи ако искаш![]()
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Бавният и бърз протеин така или иначе си ги приемаш. По-важно е кога какъв си набавяш, отколкото с какво го комбинираш. От самото име следва значението им: бавните се разграждат по-бавно от бързите. Бързите въглехидрати, според мен, намират най-голямо приложение веднага след тренировка, когато е нужно да се набави енергия за възстановяване на мускулните клетки и синтезирането на мускулни белтъци. Бавните въглехидрати са за постоянен и контролиран добив на енергия. Не, че са единствени, но това според мен им е главната роля.Първоначално написано от d3d0ks7eR
Вече знаеш какво представлява кленбутеролът и какви са му ефектите върху организма, можеш да си направиш изводи как се съчетава с приема и усвояването на въглехидратите в тялото.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хора я ми даите една примерна схема за прием на клен ... на 17 сам 100 кг ходех 3 год на фитнес спрях това лято сега не знам как да ги сваля тия килограми аре помогнете да го копувам и да отка4ам 4акам отговор мерси предварително![]()
еми в аптеката е кам 10-15 лв заа блистер или котиика нз то4но но колко 6те е хубав би трябвало да е хъбав се пак е от аптека :X
ти защо искаш да го зимаш какъв ефекта чакаш ? сила илиПървоначално написано от pecata9994
не да сваля 20 кг трябва ... а неми се дават пари за L_carnitin или Fat Burneri ... 6тот не ми деистват ве4е зех и нищо диети фитнес и нищо
на мен ми трябва малко релеф нали само мазнините се губят не мускулната масаПървоначално написано от pecata9994
еми уж свалаяш мазнини иии дигаш мусколна маса ама ддз :Д аз като по4на да го пия няма да ям по 5-6 дена :Д да има ефект не заа 1 месец 5 кила за 2 месеца треа 20 кила да сваля ... НОО 4АКАМ НЯКОИ В ФОРУМА ДА МИ ДАДЕ ПРИМЕРНА СХЕМА ЗА ПРИЕМА НА КЛЕН 4Е ДДЗ КАК СЕ ПИЕ ... НОО ЕДВА ЛИ НЯКОИ 6ТЕ СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПИ6Е ...![]()
пич 20 кила ти луд ли сиПървоначално написано от pecata9994
или да не ядеш 1 седмица пълна глупост ... не очаквай чудеса то не се сваля от него ..... все пак провери в някой сайтове за фитнес пише как се пие
ae братле аз като по4на да го пия ... ве4е го купих отида ли на фитнес поне 4 4аса не излизам от там ... и прая по 1 4ас патека сяка трен ... това бе6е миналата година ноо това лято мн кила дигнах нз зако мн се измарям не се 4увствам добре и не мога да стоя в фитнеса мнн се измарям дигам максимум 2 4аса и не мога да стоя ...
С под 6 часа фитнес на ден нищо няма да направиш![]()
Т'ва чудо вредно ли е?
Оф к'ви ги говора ... до каква степен е вредно?
Трябва да сваля едни 5 кила пък мисля, че ще помогне.
Това чудо не се използва за сваляне на килограми а напротив за покачване ако се комбинира с гейнър примерноПървоначално написано от deadlift666
![]()
Когато свършат упражненията свършва и тренировкатаПървоначално написано от pecata9994
аз незнам какво правиш в тоя фитнес 4 часа спиш ли тв ли гледаш
както и да е купи ли си го и откъде в аптеките още ли го има ?
phxaha иии що си мислиш 4е сас 6 4аса тренировки няма напрая ни6ту ? ?!? !?? по добре да тренирам на макс от колкото по 1-2 4аса кат някои тъп 4икиджия ... има ги секви геи4ета дету идват в фитнеса ...
пр0дава се свободн0 в аптеките по макс 20 лв на опаковка ....
от къде каза ,че си всъщност?Първоначално написано от pecata9994
Аз пък тренирам по около 40 мин, до час... Ела ми кажи, че съм тъп чекиджияПървоначално написано от pecata9994
![]()
Напомня ми на цитат от бб-теам:
вьпросат ми е как да ка4а килограми.висок сам 1.65 , 50 кг.
ходя на фитнес вече от 6 месеца по 5 пьти на ден.мисля 4е сам сериозен.
моля помогнете ми.преджарително благодаря
![]()
Оставил съм го с грешките.
0т варна сам ко зна4ение има ...аве сас 30 мин тренировки не може да се постигне нищо за 40 мин не мога се напомпам кату хората пак да ходя за 40 мин на фитнес ... абсурд по наи-малко 3 4аса ходех миналата година но тази не мога за тва пи6а за тоя клекбутерол ама явно никои си няма на представа кво е и 6тое ...
аз бих ти обяснил обаче ,като гледам ,че с 40 мин тренировка не се насищаш май щи трябва нещо повече.Общо взето тва е бета-миметик-действа на бета рецепторите! Пие се 14 дена праи се пирамида с почивка.За 5-7 седмици се губят 5-7 килограма мазнина(не вода) и може да се види и покачване на ММ!