- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се прави клизма?
Здравейте.Значи,аз не правя секс,но си имам сериозен приятел и той иска да го направим и да пробваме отзад.Но аз се притеснявам,защото нали знаете... да не стане белята.Така че,ако може някой да ми обясни как се прави клизма и може ли момичето да си направи преди да е правила изобщо анален секс?
Благодаря предварително.![]()
Купуваш си един уред -иригатор се казва от аптеката.Само с него може да се направи и е задължително да си направиш клизма преди анален секс.Не си помисляйте да не си направите ,защото става гнусно,питайте една александра93 имаше тука дето се беше наакала .......
и кое е толкова смешно? ти на колко си -11-12?
Няма нужда да си правиш клизма ... зависи колко е внимателен партньора ти ... и колко опитен .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Първоначално написано от Sofff
Не е до внимание... в дебелото черво е вакуум и често проникването води до 'приближаване' на фекалии към ануса. Принципно няма гаранция дали ще или няма да стане. За да си сигурна - направи си клизма. Бих те посъветвал ПОНЕ първия път да отидеш при професионалист.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
бе как може да не е задължително-партньора ли ще е виновен като си го извади и на върха му има лайно??????? Не е до внимание или невнимание а до физиологически особености и е меко казано нехигиенично и лекомислено да не си направиш.....Първоначално написано от Sofff
и кое е толкова смешно? ти на колко си -11-12?
еми да,направи го е осрала момчето...
Сещам се поне за още няколко от тука дето са се насирали :Първоначално написано от Haker4ity
BabyDesi,Girlformhell,Babri и моята пичка като добавим и още бая знайни и незнайни дрисли...За тва клизма!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
А ти на колко си -9-10?Първоначално написано от aNkLegIrL
на 4![]()
За този случей до колкото помня момчето е било виновно.Първоначално написано от KASAPA
На мен лично също ми се случи веднъж, но това беше, понеже гаджето ми беше неопитен в тази област и си го искара прекалено рязко, а както вече казаха по-горе там се образува вакум и като си го искара по-рязко всичко от вътре се издърпва. Там имаме 2 мускула. Единия го контролираме, а другия не. Този, който контролираме по време на анален секс се отпуска и нямаме контрол над него. Такова нещо като перфектна клизма няма. Колкото и да промиваш винаги си остава нещо и , ако случиш на по-неопитно момче може да стане гаф.
абе кви простотий говорите че преди анален секс задължително трябва да си направиш клизма .. добре бе като незнаете защо говорите ?!
НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !просто кажи на приятелят си да внимава как го вади защото може да се получи вакум и доакто го вади може да и извади нещо друго от там !
Exorcism !
Първо трябва да се изходишии после то май беше едно като помпа и ти го вкарват в дупето и ти пускат сапун и вода .. или нещо такова незнам не съм на ясно не са ми правили
![]()
Заради мизерници като теб има много погнусени от аналния секс,как може едно черво дето е пълно с лайна да не го измиеш и да искаш да е чисто и да не мирише,или някой не ги бърка да се клепят с лайна и да мирише на кенеф след секс,важно е да ръгат.Всяка уважаваща себе си и партньора си жена трябва да си направи хубава клизма преди анален.Даже гейоввето го правят.Първоначално написано от ozzy
Вече и аз се уверих, че това с клизмите е пълна простотия. Случи ми се един гаф ... от някъде 20 пъти отзад ... и то защото не съм знаела как точно да се почистя. Сега си знам - добре с пръстче отвътре и всичко е наред. Притеснявала съм се и да не като свърши вътре да стане гафа ... и такова нещо е нямало. Клизмите наистина са напълно излишни.
Нее, без клизма би било адски нехигиенично (както и без презерватив също!). Бтв, забелязах, че очевидно много момчета правят анален без презерватив. Знаете ли колко микроби има там!!!
Бъркаш и вадиш лайна с пръсти?Първоначално написано от kremen4eto
![]()
Мале тук има много мурдарки,дето не си правят труда да си измият органите преди секс.Жалко за гаджетата ви,аз ако съм момче никога няма да търпя някаква лайнарка да спи с мен,защото я мързи да си измия лайната от задника.Първоначално написано от kremen4eto
[quote="Gr0zDan0v"][quote="aNkLegIrL"]Купуваш си един уред -иригатор се казва от аптеката.Само с него може да се направи и е задължително да си направиш клизма преди анален секс.Не си помисляйте да не си направите ,защото става гнусно,питайте една александра93
![]()
![]()
![]()
в математиката 1+1=2
в живота 1+1=1
в живота 1 мъж + 1 жена = 1 дете