.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Как се прави клизма?

Здравейте.Значи,аз не правя секс,но си имам сериозен приятел и той иска да го направим и да пробваме отзад.Но аз се притеснявам,защото нали знаете... да не стане белята.Така че,ако може някой да ми обясни как се прави клизма и може ли момичето да си направи преди да е правила изобщо анален секс?
    Благодаря предварително.

Купуваш си един уред -иригатор се казва от аптеката.Само с него може да се направи и е задължително да си направиш клизма преди анален секс.Не си помисляйте да не си направите ,защото става гнусно,питайте една александра93 имаше тука дето се беше наакала .......

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Хахахаха стига бе човек,ти ме разби

и кое е толкова смешно? ти на колко си -11-12?

Няма нужда да си правиш клизма ... зависи колко е внимателен партньора ти ... и колко опитен .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Цитирай Първоначално написано от Sofff
    Няма нужда да си правиш клизма ... зависи колко е внимателен партньора ти ... и колко опитен .

Не е до внимание... в дебелото черво е вакуум и често проникването води до 'приближаване' на фекалии към ануса. Принципно няма гаранция дали ще или няма да стане. За да си сигурна - направи си клизма. Бих те посъветвал ПОНЕ първия път да отидеш при професионалист.
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Цитирай Първоначално написано от Sofff
    бе как може да не е задължително-партньора ли ще е виновен като си го извади и на върха му има лайно??????? Не е до внимание или невнимание а до физиологически особености и е меко казано нехигиенично и лекомислено да не си направиш.....

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от aNkLegIrL
    Купуваш си един уред -иригатор се казва от аптеката.Само с него може да се направи и е задължително да си направиш клизма преди анален секс.Не си помисляйте да не си направите ,защото става гнусно,питайте една александра93 имаше тука дето се беше наакала .......

Фен Аватара на Haker4ity
    Град
    anywhЕrЕ, ямаЙка, Еvrope
    питайте една александра93 имаше тука дето се беше наакала .......

пхахахахаххухаухаухххххау хауахуах
    наакала са
    Студентска тройка - двама се еб*т, третият се прави, че спи.

еми да,направи го е осрала момчето...

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от Haker4ity

наакала са
    Сещам се поне за още няколко от тука дето са се насирали :

BabyDesi,Girlformhell,Babri и моята пичка като добавим и още бая знайни и незнайни дрисли...За тва клизма!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

А ти на колко си -9-10?

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от KASAPA

наакала са
    Сещам се поне за още няколко от тука дето са се насирали :

BabyDesi,Girlformhell,Babri и моята пичка като добавим и още бая знайни и незнайни дрисли...За тва клизма!
    За този случей до колкото помня момчето е било виновно.
    На мен лично също ми се случи веднъж, но това беше, понеже гаджето ми беше неопитен в тази област и си го искара прекалено рязко, а както вече казаха по-горе там се образува вакум и като си го искара по-рязко всичко от вътре се издърпва. Там имаме 2 мускула. Единия го контролираме, а другия не. Този, който контролираме по време на анален секс се отпуска и нямаме контрол над него. Такова нещо като перфектна клизма няма. Колкото и да промиваш винаги си остава нещо и , ако случиш на по-неопитно момче може да стане гаф.

Град
    София
    абе кви простотий говорите че преди анален секс задължително трябва да си направиш клизма .. добре бе като незнаете защо говорите ?!

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !
    просто кажи на приятелят си да внимава как го вади защото може да се получи вакум и доакто го вади може да и извади нещо друго от там !
    Exorcism !

Първо трябва да се изходиш ии после то май беше едно като помпа и ти го вкарват в дупето и ти пускат сапун и вода .. или нещо такова незнам не съм на ясно не са ми правили

Цитирай Първоначално написано от ozzy
    абе кви простотий говорите че преди анален секс задължително трябва да си направиш клизма .. добре бе като незнаете защо говорите ?!

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !
    просто кажи на приятелят си да внимава как го вади защото може да се получи вакум и доакто го вади може да и извади нещо друго от там !
    Заради мизерници като теб има много погнусени от аналния секс,как може едно черво дето е пълно с лайна да не го измиеш и да искаш да е чисто и да не мирише,или някой не ги бърка да се клепят с лайна и да мирише на кенеф след секс,важно е да ръгат.Всяка уважаваща себе си и партньора си жена трябва да си направи хубава клизма преди анален.Даже гейоввето го правят.

наакала са
    +1

Вече и аз се уверих, че това с клизмите е пълна простотия. Случи ми се един гаф ... от някъде 20 пъти отзад ... и то защото не съм знаела как точно да се почистя. Сега си знам - добре с пръстче отвътре и всичко е наред. Притеснявала съм се и да не като свърши вътре да стане гафа ... и такова нещо е нямало. Клизмите наистина са напълно излишни.

Нее, без клизма би било адски нехигиенично (както и без презерватив също!). Бтв, забелязах, че очевидно много момчета правят анален без презерватив. Знаете ли колко микроби има там!!!

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Вече и аз се уверих, че това с клизмите е пълна простотия. Случи ми се един гаф ... от някъде 20 пъти отзад ... и то защото не съм знаела как точно да се почистя. Сега си знам - добре с пръстче отвътре и всичко е наред. Притеснявала съм се и да не като свърши вътре да стане гафа ... и такова нещо е нямало. Клизмите наистина са напълно излишни.
    Бъркаш и вадиш лайна с пръсти?

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Мале тук има много мурдарки,дето не си правят труда да си измият органите преди секс.Жалко за гаджетата ви,аз ако съм момче никога няма да търпя някаква лайнарка да спи с мен,защото я мързи да си измия лайната от задника.

[quote="Gr0zDan0v"][quote="aNkLegIrL"]Купуваш си един уред -иригатор се казва от аптеката.Само с него може да се направи и е задължително да си направиш клизма преди анален секс.Не си помисляйте да не си направите ,защото става гнусно,питайте една александра93
    в математиката 1+1=2
    в живота 1+1=1
    в живота 1 мъж + 1 жена = 1 дете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си