.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Повече от фен

Кой е ползвал Одорекс?

Одорекс това е един препарат който ефективно спира потенето.
    Аз го ползвам от 1 месец приблизително и сичко си беше ок докатоизведнъж спря да действа? някой можели да помогне?

Аз лично не съм ползвала, обаче една приятелка го ползва много отдавна и е доволна, не го е спирала, откакто си го взе (едва ли е спрял да действа). Не знам защо се е получило така. Да не му е изтекла годността или пък да е свършил , знам ли...

Абе вие добре ли сте?! (извинявам се)
    Как ще ползвате нещо без да сте чели указанията за употреба?!

"Три вечери поред напръсквайте измитите длани или подмишници с Одорекс Део, а на сутринта ги изплакнете с вода. Това е достатъчно за следващите две седмици, за които изпотяването ще спре. Не е необходимо да използвате продукта по-често от препоръчаното. Ако усетите, че отново започва изпотяване, напръскайте се еднократно и се наслаждавайте на следващите 10-14 дни!"

То не се ползва постоянно! И ефект - да, има.

Мега фен Аватара на teenems
    Аз не съм ползвала нашите са ,но са адски доволни

На мен ми действа до определено време и след това, дори и да се пръскам пак - не действа.

Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    На мен ми действа до определено време и след това, дори и да се пръскам пак - не действа.
    И при мен така..
    Lenny Kravitz - Again

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    От това под мишницата получих някакви топчета, бяха ми се запушили някакви жлези и адски болеше няколко дни.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от n0ne
    И при мен така..

и при мен така

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    От това под мишницата получих някакви топчета, бяха ми се запушили някакви жлези и адски болеше няколко дни.
    Не си само ти.. Изчезват сами за 1-2 дена.

Иначе при мен действа за 2-3 дни макс Одорекс..

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Ами аз като го пробвах, забелязах, че значително много по-малко се изпотявам, но пък се получаваше някаква отвратителна миризма като се изпотя
    Ползвах си го по инструкции, всеки ден си се къпя, а миризмата беше като на лук някак си

Таа не ми харесва тоя продукт.

Аз го ползвам второ година,само лятото. Наистина ми спираше всякакво изпотяване и се наслаждавах на страхотни дни. НО , има едно НО доста ме сърби,особено ако скоро съм се епилирала подмишниците. Освен това като се ползва много често и наистина спира да действа. И не знам при вас,но на мен ефекта ми е до петия ден

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Лелеееееее

И аз го ползвам и съм доволна.

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от Team
    И при мен така..

и при мен така
    +1

heiress от колко време го ползваш ?

Аз мислех да си го взема , но четох малко повече и разбрах ,че не е хубаво . Одорекс съдържа в-ва за затваряне на порите , което е изключително вредно , наистина грозно и неприятно е да се ходи с кръгове под мишниците , но одорекс има много странични ефекти , тъй като тази пот трябва да се изкарва по някакъв начин , някои хора започват да им избиват петна от пот по гърба , краката , ръцете , лицето и тн. Появяват се черни точки под мишниците , които много трудно се изчистват . При спиране на Одорекс се наблюдава също така много силна неприятна миризма на пот, приличаща дори на миризмата от лук. Не искам да си помислите ,че ви говоря празни приказки , но тези странични ефекти са наблюдавани при много хора , така , че по-добре обикновените рол они , които намаляват изпотяването и предпазват от неприятна миризма , отколкото Одорекс . Радвам се ,че прочетох малко повече , защото и аз бях много решена да си го купя , но сега изобщо не бих го направила . По-добре с изпотени подмишници , отколкото с мокър гръб и петна по блузата , което според мен е още по-неприятно и много си личи . А за хората , които спортуват еоще по-вредно , защото изпотяването е по-силно а , когато не може да се извърши по нормален начин страничните ефекти са още по - големи .
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    Аз мислех да си го взема , но четох малко повече и разбрах ,че не е хубаво . Одорекс съдържа в-ва за затваряне на порите , което е изключително вредно , наистина грозно и неприятно е да се ходи с кръгове под мишниците , но одорекс има много странични ефекти , тъй като тази пот трябва да се изкарва по някакъв начин , някои хора започват да им избиват петна от пот по гърба , краката , ръцете , лицето и тн. Появяват се черни точки под мишниците , които много трудно се изчистват . При спиране на Одорекс се наблюдава също така много силна неприятна миризма на пот, приличаща дори на миризмата от лук. Не искам да си помислите ,че ви говоря празни приказки , но тези странични ефекти са наблюдавани при много хора , така , че по-добре обикновените рол они , които намаляват изпотяването и предпазват от неприятна миризма , отколкото Одорекс . Радвам се ,че прочетох малко повече , защото и аз бях много решена да си го купя , но сега изобщо не бих го направила . По-добре с изпотени подмишници , отколкото с мокър гръб и петна по блузата , което според мен е още по-неприятно и много си личи . А за хората , които спортуват еоще по-вредно , защото изпотяването е по-силно а , когато не може да се извърши по нормален начин страничните ефекти са още по - големи .

Тотално ме оплаши!! сега се чудя дали да продалжа да го ползвам

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    И при мен така..

и при мен така
    +1
    +2
    Running is my drug and I am overdosed ..

Повече от фен
    Не наистина нз що така се получава. направих точно както пишеше на стикера. Къпем се изсушавам се,пръскам се и на сутринта се мия пак, и така 3 дена подред. Е да ама нема ефект!!

Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa

Тотално ме оплаши!! сега се чудя дали да продалжа да го ползвам
    мен същоооооо

Е не исках да ви наплаша така , ама наистина така се получава това са нормални биологични нужди които трябва да се извършват искаме или не .Неприятно е ама няма какво да се прави . Ако имам избор подмишниците или по гърба бих предпочела подмишиците , защото ако не ръкомахаш много няма да се вижда , ама по гърба е ужасно , направо трябва да забравиш за светлите цветове .Така , че по-добре да си вземете някакви на нивеа или еивън абе голям избор има аз съм много доволна тези на ейвън , защото миришат много хубаво не спират изпотяването , но го намаляват и дори вечер , след тренировка или друго натоварване предизвикващо изпотяване си миришеш хубаво
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

zdraweite, polzwam odoreks ot 2 dni i moga da kaja 4e naistina deistwa
    poteneto sprq napylno. pyrwona4alono mislih 4e nqma da pomogne za]oto az se potq naistina mnogo
    pozdrawi odoreks

Темата е стара. >w>
    И пиши на кирилица.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

И аз мн искам да с купя Одорекс но незнам дали ще има полза и ме е страх от страничните ефекти за които всички пишат моля тези които наистина са го използвали да ми обяснят повече за продукта. Благодаря ви предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си