.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Качване в Замунда?

Има ли някой от форума, които да може да качва торенти в замунда? Ако има, моля ви отговорете, искам да дам на някой да качи едни филми.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Качване в Замунда?

Цитирай Първоначално написано от mirelka9449
    Има ли някой от форума, които да може да качва торенти в замунда? Ако има, моля ви отговорете, искам да дам на някой да качи едни филми.
    Във форума на Zamunda.net,ще имаш по-голям успех да намериш някой да ти качи филмчето (
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

чувал сам че не е мноо лесно бая ще се потрудиш ама е и рисковано ся с новите закони ама твоя работа

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    и аз искам да чуя как се качват
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Голям фен
    мисля че беше така: пишиш във форума какво искаш да качат и го качват и от долу пише "По Заявка..(на еди кой си)"

Супер фен
    Ти го качи.С програмата trackerpro я пускаш слагаш нов торрент и така в продължение на няколко месеца или ддз колко време ще стигнеш определения рейтинг за качване

Супер фен
    и да питам колко Рейтинг ми трябва за да съм ъплоадър.Моя е Рейтинг: 0.782.

Супер фен
    Абе хора в замундата (както и в почти всеки сайт) има раздел FAQ там ги пише тия неща ... за да се кандидатства за Uploader трябва да сте с ранг Супер Потребител и да сте рег-нати в замунда повече от 4 седмици ... то първо ще сте Младши Ъплоудър и после евентуално ще виповиша след като се докажете ....
    Ако искате някои да качи нещо което имате ... пишете във форума на замунда ... и се разберете с някого от Екипа как да получи файловете, тука трудно ще стане ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си