- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена и първи път без кръв?
Първо едно голямо здравейтеСледя го форума от адски дълго време, но ненамирах за нужно да се регвам и да давам мнения, като мога и само да се информирам от него
![]()
Искам да отбележа, че научих поне 10 неща от съфорумниците и полезната информация, която предоставят.
И сега... моят проблем:
Не искам да прозвучи като самопохвала или да се издигам в очите на другите като бройкаджия, но... ако трябва да съм честен, преспал съм до сега с 7 момичета, които познавам ( 5 от които ми бяха гаджета, а другите.... не питайте) и над 10 момичета, които не познавам ( живея в Брюксел...знаете как е....джамове :/ ) от които 2 бяха девствени.....и не бях срещал досега такова момиче!
Та въпросът ми е свързан точно с 1 от девствените... НЯМАШЕ КРЪВ!
Миналото лято преспах с това момиче и първият ни път не текна и капчица кръв. Незнам как е възможно това и дали изобщо е, но тя твърдеше, че е девстена ( вярвям й) и, че досега не е имала никакъв полов контакт с никого. Вторият ни път разбира се мина малко по- гладко и ми беше и на мене по- лесно да прониквам в нея ( първата вечер си беше наистина тясна), но отново не текна кръвчица. На следващият ден ми се обади и каза, че имала малко кръв по гащичките си.....
Въпросът ми е такъв: Нормално ли е, възможно ли е да не кърви по време на акта, а след това в рано сутринта? Наистина ли има такава вероятност първият път да не кърви? Имали ли сте такъв случай?
Благодаря за отговорите от сега и смятам, че трябва да отбележа като за последно още нещо..... говоря за момичето, с което сме вече повече от година заедно и не ме е лъгала за абсолютно нищо ( докато аз...), но това ме притеснява и ме кара да се замислям на няколко пъти от първият ни ден насам и е можеби единственото нещо, с което ме притеснява. А защо ме притеснява? - защото съм алчен и я искам само за себе си... ценя я и не бих могъл да приема факта, че може да е спала с друг някога. ( знам, че не мисля трезво)
Нормално е да не тече кръвАко те обича няма нужда да я искаш само за себе си защото тя ще е само за теб... А и за година не вервам да не се обичате
![]()
Всеки организъм е различен- при някои има болка и кръв, при други няма, някои изпитват удоволствие от първия път, други чак от третия или четвъртия.![]()
Аз съм жив пример. Нямаше нито кръв, нито болка.
Чак сутринта забелязах няколко капки кръв, но нищо повече.
Това си е напълно нормално.
Както при някои има много, при други - изобщо няма.
+1Първоначално написано от frozendeath
+1Първоначално написано от whysosad
Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба
при всеки организъм е различно бе.. Аман
представям си колко ти е богата сексуалната култура
При мен нямаше кръв нито при първия път,нито след това,така че си е нормално![]()
Нито капка кръв и никаква болка.Бях си девствена.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=331832 - Тази тема ще ти помогне да си отговориш на въпросите, които си се питал.
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Dank u! Явно това, че спортува редовно я спасила от болките... Благодарим за отговорите и възгледите![]()
Аз прокървях чак след като се прибрах. По време на акта - не. И моя приятел се беше шаширал и ми прави егати бебешките ревливи изпълнения. Надявам се ти да не си ги правил![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Нормално е, когато няма кръв.![]()
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
Първоначално написано от krem4et0
Скоро четох някъде че с времето девствената ципа изтънява до толкова че почти я намаТоест една жена която прави секс за първи път на 20 е много по-вероятно да не прокърви и да не изпита болка от разкъсването на ципата от колкото едно момиче на 14.
Хименът ми се скъса чак при 3тия ми полов акт. Напълно нормално е. При всеки историята е абсолютно различна![]()
Аз щях да умра от болка но кръв нямаше.Нито капка!
И аз съм тренирала гимнастика като много малка може и от това да е :P Макар че като бях 9ти клас имах един много сериозен кръвоизлив точно оттам и много ме боля може и тогава да се е случило нещо!Не знам и не ме интересува говорила съм и с лекари и с генеколойката ми-като им казах истерично,че е нямало кръв всички ми се смяха![]()
+1Първоначално написано от frozendeath
![]()
![]()
![]()
чувал съм че някой гимнастички си се отварят сами при разтягането