.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

мъртва коса,тривитаминол ?

Добро утро!Вчера си купих тривитаминол.Чувала съм добри и лоши отзиви за него...но да преминем към проблема.Значи 3 години бях руса,косата ми е МНОГО изтощена,МЪРТВА Е на места!Само кичур да ми се закачи на нокътя и пада от корена дори и да не е мъртва, просто пада,защото е станала прекалено мека,тънка най-вече,суха определено,и изтощена.Естествено искам и дълга коса,защото в момента е над рамената...чувала съм също,че тривитаминола ускорява растежа..Добре де,ама на мен не ми трябва дълга коса,която е увредена като моята.Въпроса ми е,този тривитаминол,МОЖЕ ЛИ да ми помогне - да ми заздрави косъма,и да спре косопада,който е постоянен?Страх ме е да пробвам,защото на моята изтощена и тънка коса може да има обратен ефект...като се има напердвид,че половината ми коса е омъртвена от блондора,възможно ли е да окапе от тривитаминола вместо да спре косопада?

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    На мен косата ми преди беше много суха и тънка, сега от тривитаминола ми расте доста нова коса и определено има много блясък. Така че на мен много ми помогнаха маските с него .
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Е,ама моята на места е мъртва.Тя хубаво ще порасне..ама здрава ли расте?Защото моята определено не расте здрава..унищожила съм я от корена

Град
    Варна
    По-добре питай тук - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=245326
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

и как точно се ползва той?Смисъл на суха коса/мокра,чиста/мръсна? Четох някъде,че се слага в корена и после трябва да се разреше...ако почна да я реша,ще почне да пада..офф

Град
    Варна
    Да, така е. Аз го слагам на суха коса първо от корена и после го разнасям по цялата коса, стоя няколко часа и после се измивам.
    Ето аз какво слагам:
    2 суп. л. Тривитаминол
    1 суп. л. бадемово масло
    1 суп. л. алкохол (водка, ракия..)
    1 суп. л. хининова вода
    1 жълтък

Мисля че проблема ти никак не е малък.. Посъветвай се с някакъв специалист
    [: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]

Малко гадно ще се намърдам в твоята тема, за което се извинявам. Въпроса ми е: миналата година бях взела тривитаминол, но си сложих само веднъж, защото ми се стори много трудно. Сега ми се иска пак да си правя такива маски, вече по-редовно. Миналогодишното шишенце си седи цяло, дали мога да го използвам? Пише, че срокът на годност е 28 дни, но от ветеринар знам, че този срок е ако го ползваш по предназначение - той се бие с инжекции на животните. Но все пак една година е минала и ме е страх нещо да не се е развалил и да си съсипя косата. Вие какво мислите? Да взимам нов, нали?

Ц ц ц, аз си казах проблема и забравих да напиша какво мисля за проблема на авторката. Косата ти едва ли е мъртва на места, по-скоро цялата. Изрусяваният косъм попринцип е мъртъв, но ако си спряла да се изрусяваш, корените, които израстват ще са живи и не смятам, че косата ти ще окапе от тривитаминола. Тя капе, защото е много изтощена и бих ти препоръчала да си вземеш и някоя от маските на Lorys или Miosotis - страхотни са!

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    [quote="kok"]
    Малко гадно ще се намърдам в твоята тема, за което се извинявам. Въпроса ми е: миналата година бях взела тривитаминол, но си сложих само веднъж, защото ми се стори много трудно. Сега ми се иска пак да си правя такива маски, вече по-редовно. Миналогодишното шишенце си седи цяло, дали мога да го използвам? Пише, че срокът на годност е 28 дни, но от ветеринар знам, че този срок е ако го ползваш по предназначение - той се бие с инжекции на животните. Но все пак една година е минала и ме е страх нещо да не се е развалил и да си съсипя косата. Вие какво мислите? Да взимам нов, нали?

годността на тривитаминола след като си го отворила вече е само месец-вземи си ново за всеки случай не рискувай
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Цитирай Първоначално написано от kok

Ц ц ц, аз си казах проблема и забравих да напиша какво мисля за проблема на авторката. Косата ти едва ли е мъртва на места, по-скоро цялата. Изрусяваният косъм попринцип е мъртъв, но ако си спряла да се изрусяваш, корените, които израстват ще са живи и не смятам, че косата ти ще окапе от тривитаминола. Тя капе, защото е много изтощена и бих ти препоръчала да си вземеш и някоя от маските на Lorys или Miosotis - страхотни са!
    Взех си купих си днеска тази със змийското олио,и една със чесън още утре вечер ще пробвам едната мисля да ги редувам Иначе не съм руса от няколко месеца,но новата коса,която расте е адски тънка,къса се прекалено лесно,няма и помен от предишната ми косица ох как ме е яд.Както и да е
    Вие от коя маска сте по-доволни,от тази с змийско олио или от другата с чесън?

Цитирай Първоначално написано от brunette6
    Взех си купих си днеска тази със змийското олио,и една със чесън още утре вечер ще пробвам едната мисля да ги редувам Иначе не съм руса от няколко месеца,но новата коса,която расте е адски тънка,къса се прекалено лесно,няма и помен от предишната ми косица ох как ме е яд.Както и да е
    Вие от коя маска сте по-доволни,от тази с змийско олио или от другата с чесън?
    Ами аз имам тази с авокадото и съм много доволна. Е, малко по-бързо ми се омазнява косата де , ама иначе я прави тооолкова мека. Дръж я най-добра поне 15 минути за по-добри резултати (то си го пише тва де ама аз да си кажа). Иначе е нормално новата коса да е по-тънка и слаба, но ако имаш търпение да изчакаш да ти израсте напълно и си правиш редовно маски косата ти ще стане страхотна 100% Успех!

ПП 1: Аз бях 2 години си правих руси кичури и косата ми се изтощи доста, но почти всичко русо израсна и сега съм много много доволна.

ПП 2: Взела си и 2те маски т.е. сега си имаш 2 килограма вкъщи Запасила си се за около 2 години, бравос!

Вземи си циментената серия на Керастаз.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Ами при твоето положение наистина,както ти писаха по - горе,е по - добре да се посъветваш със специалист,за да не стане,не дай си боже,косопада да не спре... успех

Ех,май се отказвам от тривитаминола
    Иначе преди малко пробвах маската с чесън,супер еее косата ми стана страхотна,вече чувствам истинска коса на главата си(не перушина) и я чувствам жива Нямам търпение вече косата ми да стане за миене,за да пробвам и другата маска,охх вече съм зарибена

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Внимавайте много с тоя тривитаминол. И аз пробвах да си правя маска с него, но още първия път ми падаше косата повече от нормално и не посмях да повторя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си