.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Пожълтяване на бузите при тренировка

Здравейте,
    от 1 година не съм спортувала нищо и реших пак да почна. Днес докато правих обиколки една приятелка ми каза, че бузите ми били пожълтели. Точно каквото каза, че били зачервени, а в/у зачервеното в по-макъл радиус на места били пожълтели. Преди като тренирах не съм имала такива проблеми и се уплаших честно казано и спрях да бягам. Знаете ли от какво може да се е получило? Мнение?

едва ли е нещо сериозно,но за по-сигурно се консултирай с лекар-само той може да ти даде най-компетентно мнение

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    да да и на мен ми казаха като бягах че устните ми били сини ама ми нямаше нищо
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

ами аз до колкото си спомням, ако ти пожълтява кожата е нещо свързано с вътрешните органи бъбреци ли беше, черен дроб не знам и затова питам

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    бе няя ти нищо тичай си гледай да не се мориш много
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    из източната част
    аз като тичам се зачервявам като маймуна и след това също - мноого

Цитирай Първоначално написано от MoMoXiXi
    ами аз до колкото си спомням, ако ти пожълтява кожата е нещо свързано с вътрешните органи бъбреци ли беше, черен дроб не знам и затова питам
    нищо ти няма, не си търси оправдания. От тичане може да се умре само от сърце. До сега не съм виждал/чувал/разбирал някой да му е станало нещо от жълти бузи!!

Сигурно се изпотяваш и блестиш на слънцето

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на Chacho
    От черния дроб пожълтява човек. От друга страна може да ти се зачервява част от бузите и останалата кожа да изглежда жълта на фона на червеното. Плюс това мисля, че не можеш да пожълтееш за малко. Консултирай се с лекар, не е хубаво да даваш всичко от себе си и същевременно да вървиш назад.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ако си вегетарианка е възможно и дори нормално да пожълтяваш. как е нивото на кръвните клетки-обем брой? анемия?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си