- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Аквапарк Овощник
Някой ходил ли е наскоро там и ако може да ми кажете нещо за цените.Аз съм ходил на аквапарка в Несебър ама сега мисля с приятели да ходим в Овощник.Какво ви е мнението аквапарка?Има ли много атракции? С какъв транспорт може да се отиде освен с кола?
Чакам Отговори!![]()
![]()
![]()
:P
Определено не е кой знае колко интересно, въпреки че ходих преди 2 години май и не знам дали има някакви промени. Като ходих имаше 4 пързалки - една, от които закрита. Басейните бяха около 3. Входът беше 12лв., сега не съм сигурна колко е.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз ходих преди 1 или 2 лета.Много е хубаво,имаше 4 пързалки ..джакузита,един друг басейн със заведение ..във водатамного готино,голям басейн с вълни .. и още един за по-малките!
Входът беше тогава за деца 8 лв. и за възрастни 12лв. мисля че .. но иначе си заслужава да отидеш...много е готино!!![]()
![]()
- only GOD can judge me !! ;]
Ако си от Стара Загора няма директен автобус. Трябва да хванеш маршрутка от автогарата до Казанлък, която е 4 лева. После от Казанлън автобус номер-4, който ходи до Овощник : )
на Слънчев бряг е готино ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
След 1-2 дена заминавам за Несебър със булката.Ако има навитаци мятаме се на колата и отиваме![]()