- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изкуствена вагина?!?(към момчетата)
Такаа...Някой от Вас душици златни ползвал ли е такова чудо?Нямам в предвид истинските,от плът и кръв,а тези,които се продават по секс шоп-овете:
http://www.sexwell.bg/vagini/vagini/...ussy-cinnamon/
^Това ме интересува.Не точно този модел,а попринцип такъв тип "Джобни котенца".
Искам само компетентни мнения от закоравели,самотни и жадни за любов момченца(може и момиченца) с опит в таз насока(мастурбиркане с джобен приятел).Опишете усещането,защото ми е интересно как е,а последния път забравих в секс шоп-а да попитам и все още ме е яд.![]()
Е,Вие сте!![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
аз имах едно яице ама го фърлих на 3тия път де иначе е доста яко
http://www.shopping.bg/Masturbator-Tenga-Egg-Spider (взех го защото ми беше любопитнно)
Уу,да.За яйцата бях забравила.И с тях не съм запозната.Пиши на лично,ако тук ти е неудобно нещо.Опиши ми какво точно представлява(само на картинка съм го виждала)![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
ъъ, момичетата ли са изчезнали от Земята, че да чукате изкуствени вагини :О
Същия въпрос си задават момчетата "Мъжете ли са изчезнали,че ползвате вибратори?" ;]Първоначално написано от Passi0n
Да съм казала,че искам да чукам изкуствена?Не можеш ли да прочетеш по-внимателно какво съм написала?Не искам да чукам такава.Любопитна съм,а и дори да исках-нямам с какво,защото съм момиче.Бих си взела такава за забавление,ако имах парите.![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
^не съм казала нищо конкретно за теб
просто се учудвам на мъжете,
който си купуват такива работи![]()
малко ми е странно, благодарение на това да си доставяш удоволствие
Като няма момиче, ръката идва за помощ![]()
т'ва не ми го задавай на менПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Да давам пари за изкуствена вагина когато реалната е много по-ефтина, че и безплатна даже?
Т'ва като го гледам не знам въобще дали ще ми повлияе и дали ще ми стане патката от него.
Не,не ти го задавам,просто нали знаеш,че е такаПървоначално написано от Passi0n
![]()
Иначе...в "Да изчезнеш за 60 секунди" имаше един дето правеше следното:супер много време си подхвърляше няква топка с едната ръка докато не изтръпне и после даваше на ръчна.Не си усеща ръката и все едно не е той.![]()
Всеки с разбиранията си и с възможностите.Аз лично,ако имах такава кукличка,бих я ползвала с голям кеф.Какви ли не експерименти ще си правя с нея![]()
Мен лично ме радват много.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ако кукличката е надуваема , аз бих пробвал товаПървоначално написано от lifelesscorpse
http://www.youtube.com/watch?v=aFazYSJIMN0![]()
![]()
Ако е с лубрикат и да е малко затоплена, едно 80 % създава впечатление за истинска. Върши работа, но не е идеалното решение.
Първа българска виртуална кръчма: www.kry4ma.com
вътре е релефно от кибер кожа ли какво е и се разтяга .. ако си затвориш очите няма да разбереш в истинска пу*ка ли си или в такова взех си за 1-2 пъти да видя какво е и го хвърлих после, яицето е към 7 лева тъи че нищо лошо невиждам.... ако ги предпочитате пред истинските това е лошо
PS : вие все 1 не си биете чекии атова го ползвате место лилито и валя
Първоначално написано от 6sense
Искаш да кажеш Лили и Деси нали?![]()
Не използвам и нямам намерения да използвам![]()
Не съм не мислим и да исползвам ... Вижда ми се долно и унизително за 1 мъж да шиба искуственна путка ... Толко ли си отвратително заблуден че не мое да си намериш момиче та ебеш гума ....
Аз не съм ползвал.
Защо питаш като си момиче? за кво ще го използвашПървоначално написано от lifelesscorpse
![]()
![]()
От какъв зор пишете глупости в темата?Щом ми е интересно-питам.Това за какво бих я ползвала си е лично и ограничени създанийца като теб никога няма да разберат.Темата ми е към момчетата,а не към женските
Ех,как ви гложди отвътре навсякъде да се мешате.Направо не е истина...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
а закво ти е да я лижеш и да бъркаш с пръсти малеее ОМГПървоначално написано от lifelesscorpse
незнам колко изпаднал тип требва да си, че да си купиш такова нещо !