- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- В коя държава сте ?
Мерси...
кой си ти и от къде знаеш кога ми е рождения ден?
е добре къде му е "хубавото" на това ?!? Ти дефакто знаеш ли за каква кауза ще се стреляш там срещу някакви наемни легионери ?!? , защото умерената опозиция, Идил, Ал Нусра, и други такива фирми стопанина им е един и същ нали ти е ясно това нещо ?!?
Според мен да ходиш да те утрепат заради един газопровод от Катар (защото заради това е цялата патардия в Сирия) не си струва ами се върни там от където си и се наслаждавай на живота
Последно редактирано от michaelis : 11-22-2016 на 09:08
Пич аз ще се бия за Аллах тези ваши легионери нанесоха обида на божествената ни персона (Аллах) Аз от утре ще се бия за най-благородната кауза да превземем света.
А за Идил и Ал Нусра мога да кажа само хубави неща.
Говорил съм със техни хора и се отнесоха много добре със мен обещаха ми много хубави неща който вие не сте във състояние да ги изпълните.
Гледай сега ще се опитам да ти го обясня малко по-простичко. Така сега от създаването на петродолара през 1970г. САЩ се договарят със С. Арабия следното : Вие ще продавате вашия нефт само в долари и няма да имате никога проблем с Израел! Но има и още едни условия : Вие с вашите нефтодолари няма да купувате нищо (земя, фабрики и т.н.) в западния свят и ще ползвате само наши банки и когато поискаме салафити, уахабисти, бойци вие ще ни ги доставяте и ще ги финансирате! Това е от Х. Кисинджър.
Така Християнството и Исляма са горе долу едни и същи в основата си и то няма как да бъде друго яче !!! Тези глупаци, които са ти наговорили разни идиотщини и обещания за Аллах и т.н. на тях им се плаща да зарибяват такива като теб да отиват да се стрелят за да може да изпълнят поръчките на шефовете си които ги финансират. Да пращаш някой на война и да му говориш глупости е грях както в Исляма така и в Християнството. Ти трябва да разбереш, че там в Сирия не става въпрос за никакъв Аллах или каквото и да било друго божествено нещо, а става въпрос за проект на С.Арабия, Катар, Кувейт и ОАЕ които искат да продават газ на Европа и този газопровод да мине през Сирия. Господин Асад, който е съюзник на Русия и Иран не подкрепят този газопровод да се строи през Сирийска територия. Следователно както писах по-горе Саудитска Камилария праща обучени духовни идиоти, легионери които да трепят хора за пари и също да привлекат млади хора (като теб) за кауза, която е уж в името на Аллаха, но в действителност е в името на парите и петрола !!!
Ти отиваш да правиш тоя тиквеник още по-богат и други банкери от САЩ, Русия, Англия, и т.н.
https://2.bp.blogspot.com/-fuOM1o_Df...B2016%2B01.jpg
пак ти повтарям заебавай ги тея идиоти какво ти дрънкат там и се връщай от където си има много по-хубави неща в живота от колкото да мреш за тоя дет клати гората и празни обещания. Същото беше в Ирак, Афганистан, Либия, Мали, Судан и къде ли не където ползват същите методи, погледни пак и помисли !!!
Последно редактирано от michaelis : 11-22-2016 на 09:47
Здравей отново. Християнството какво ми е дало ? Исляма ми даде всичко знаеш ли днеска със колко жени бях, еее бая.Знаеш ли със колко пари разполагам сега 2000 хиляди. Ще ми плащат на мисия ! Обещаха ми и че ще отида във рая и ще го направят.Утре сутринта към 5 часа ще ме вземат бойците и сме право на Сирииско-турската граница.
Вие,питам тези неща можете ли да ми дадете ?
Със тях съм жив и потребен. Разбираш ли. Знаеш ли какъв ни е девиза ,,Оцелява и расте,,
Брат със брата в живот и смърт
аз съм християнин ти си мюсюлманин, но всички сме хора на тая земя и сме равни, брат като не разбираш какво ти обяснявам твоя воля, използват ви праат ви на маймуни утре ше дойдат руските и американските бомбардировачи и ше ви напраат дармадан и без това те имат силата да изтрият целия Ислям от лицето на земята не са поискали не са го направили. В живота има много прекрасни неща обаче войната не е между тях (войната е грях във всяка една религия). Също и никой не е дошъл от рая обратно да каже как е нема и да дойде. Успех и наслука !!!
От 3 години живея в Шилер Парк, Илиноис. Езика си го знаех още от преди да дойда, но както коментиралите преди мен казват, винаги има нещо ново, особено с тези жаргони и съкращения!
Превод: Посещаваш ESL класове...
Това което ми е много интересно е как всеки който е в чужбина дрънка колко е добре и колко е напреде след като 99% от хората работят ниско квалифицирана / ниско платена работа и преживяват на трухите на държавата. А тези които "живеят" в англо говорящи държави (Америка, Англия, Канада, Австралия, етц...) дори не могат да си платът наема и няма шанс да си изплатят заемите.... А после пускат снимки на ляво и на дясно как карат Audi или BMW, но това което не казвате, е че, ще плащат трошляка на 1 мил км следващите 7 години и има 3 пълни кредитни карти и кой знае какви дръги заеми. Не дай си боже малко ветрец да излезе на хоризонта и е банкрут.... Въпроса не е дали ще има ветрец, а кога ще бъде....
И защо тези ниско квалифицирани кадри напускат България? И в България я има същата работа... От къв зор им е да слугуват на чужденци?
Накъде вървят хората - от лошото към хубавото или обратно?
По-добре ли е да слугуват на нашите, за по-малко пари !?
Явно там си купуват коли, пращат пари на близките си, а ако работеха същото тука, нямаше да могат да правят същите тези неща.
Ако там е толкова лошо, те ще се върнат, не мислиш ли?!
И си компетентен по темата точно как? Чул си от някъде нещоси? Като не разбираш защо дрънкаш?
В България има 1 такава теория, че ако не си в България береш парите по дърветата и не плащаш разходи. Като в някакъв сън е... И не се приема това, че може би нещата не са така както си мечтаете да са...
Всъщност в България има точно обратната теория, която постоянно циркулира медиите и форумите, а именно че е по-добре да си седиш на трибуквието и да мрънкаш как държавата дава само на циганите, отколкото да направиш някаква промяна в живота си, било то и да се преместиш в друга страна.
Българите в чужбина, които ти описваш не са чак толкова много, но най-много за тях се чува именно понеже имат този мрънкачески манталитет и обичат да мрънкат постоянно или да избиват комплексите си с лъжи и измами. Много малко хора чуват за останалата част от имигранти, които наистина се оправят и живеят без заеми, работят нормална работа и не създават суматоха около себе си и преживяванията си.
Разбира се ако гледаме места именно като Шилер Парк, ще има да се чудим какво правят тези хора там при положение, че някои са там от 18+ години и дори английски не разбират и не са мръднали никъде и единствената им цел е да съберат пари и да се изживяват като царе лятото в България.
И как точно това е точно обраното? И защо трябва да се преместват в друга държава???
Не са чак толкова много, просто това са 99%. Какво имаш впредвид, че за тях се чува?
Пак не разбирам кой чува... Искаш да ми кажеш, че вие в Америка нямате заеми? Жилището ви е изплатено? Нямате mortage? Или живеете поднаем? Mortage не е заем? А инвестиция? И колата е изплатена? Не е на 5 годишно изплащане с 0 down? Точно в Америка не знам как смееш да ми кажеш, че много хора не живеели на заем като това е маката на заемите... 2008/09 кризата бе предизвикана точно заради заемите. Не само това, ами съвсем на скоро Yellen почна да вдига лихвата и то с прекалено бавно темпо...
И какво за тебе е нормална работа? И какво е заплащането net? И какъв % от тези пари отиват за жилище/utilities/etc..? В Америка която не признава останалата част от света хората имали "нормална" работа.... АХАХАХАХА
И като даваш за пример место на което не всички сме били ти НЕ избираш комплекси?
Последно редактирано от Nakadah : 12-22-2016 на 02:12
България. Не е много приятно тук, съветвам ви да не идвате... при абсолютно никакви обстоятелства.