.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

храчки с кръв

Здравейте от няколко дни имам кашлица и хрема, гърдите ми хрипат, пушач съм вчера искарвах зелени и кафеви храчки ,днес ми се стори че имаше и с савсем малко кръв . Говорих с майка ми тя каза че това е от болеста както и с други хора .Вие какво ще кажете
    "I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Ами може от силната кашлица да си си продрал гърлото кажи речи, но не е сигурно и за това иди на лекар, щото може да е нещо по-сериозно, но дано да не е
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Ами може от силната кашлица да си си продрал гърлото кажи речи, но не е сигурно и за това иди на лекар, щото може да е нещо по-сериозно, но дано да не е
    Това е гърлото е и мисля че не е било кръв защото до сега съм се напъвал да кашлям поне 10 пъти и то яко и наи вероятно е от гърлото ако изобщо е било кръв ,но въпреки всичко е*ал съм ги и цигарите ,спирам ги !
    "I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от masterbin
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Това е гърлото е и мисля че не е било кръв защото до сега съм се напъвал да кашлям поне 10 пъти и то яко и наи вероятно е от гърлото ако изобщо е било кръв ,но въпреки всичко е*ал съм ги и цигарите ,спирам ги !
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Това за хрипането- аз бях подобно.. И вечер преди да легна намазах парче вестник с мед и си го залепих на гърдите и на гърба, легнах така да спя, и на сутринта вече ми беше отминало..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си