- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни смс !!
Кой е най-якия Любовен смс който сте получили последно ??
моя е :
Какво правя ли ? Седя и си мисля за теб !мн ме израдва.. а съм момче ;ддддд
... А си гей!
И да не е офтопик - "Ела да ти лапам ве, ОУ!"
Какво казал Батман на Робин, преди да влязат в колата?
-Влизай в колата, Робин!
Pich ti may neshto si se sbarkal q hodi i i kaji da ne te razigrava !!!
когато вс звезди паднат от небето ,тогава и ти ще ми паднеш от сърцето !
и аз съм пращала на мъж любовни smsi ,няма нищо гейско ил срамно ,даже се кефи![]()
love is gone!
''Ей Шушимн ми липсваш вече
аз съм на сбор и тая вечер ще се разбия
мисля си за теб :* свирих досега на китарата и се разсеях малко
ако можеш ми отговори,че ми е тъпо.Мн мн мн те обичкам. <3 "
О, това е невероятно сладко! Много хубаво ми стана, като го прочетох.Първоначално написано от againstyou
Аз не съм получавала такива смс-и.
аз съм на св. влас ! закачам се с момичетата .. нали знаеш, че няма други ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
това от един, който си мисли, че имаме нещо !
![]()
Мило много си те обичкам и нямам търпение да дойде сряда да си те гушкам отново!
"Мишленце, много съжалявам.. ти си единствената и много, много си те обичкам принцесо <3"
^^ бяхме се сдърпали малко, та това ни е сдобряването![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
"Влюбен съм в теб до безобразие...."![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Хих,мерси.Питаш ли ме мен .. постоянно си ги чета.Първоначално написано от Yancheto
![]()
Ей бебо сиг вече ме сънуваш,само твой съм бе, принцесо моя .. Обичам те, лека съкровище :*:*[/i][/b]
Сънувах те и ме е срам да споделя съня си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Искам езика ти в устата си и .... м/у краката си![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Любимия любовен СМС,който съм получавала не беше нищо особено,но ме разплака ... Беше от бившия ми и гласеше:
"Само ми кажи "Ела!",паля колата и идвам макар,че ми е кофти,защото си там с майка си!" и беше в отговор на неговия любим,който беше:
"Писна ми!!!Писна ми да стоя тук!!!Искам да се прибирам вече ... Искам да те видя,да те докосна,да се гушна в теб ... Искам да те усещам!Искам да те целувам и докосвам така,както само аз си знам ... Искам те!Желая те!Обичам те!Не издържам вече,а са минали едва 2 дена ... Остават още толкова ... Как ще издържа?!Как ще издържа още 2 дена без теб,без милите ти думи и подкрепата ти?!Гадно е!Наистина е много гадно ... Благодаря ти,мило!Благодаря ти,че ме подкрепяш и си с мен в този труден момент,макар и от разстояниеИмам нужда от теб и от подкрепата ти!Имам нужда някой да ме гушне и да ми каже "Всичко ще се оправи!Аз съм с теб и винаги можеш да разчиташ на мен!"
Да,казваш ми го постоянно,но просто искам да си тук ..." А този е,може би,най-милия който съм писала аз
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Един от всички, който ме разтапя -
Всеки ден живея за теб, мисля само за теб, ти си въздухът ми животът ми. Моето всичко.Радвам се,че те имам. Искам те завинаги, само за мен. Обичам те много, само тебе истински!
Един от моето ЛИЧНО ТВОРЧЕСТВО -
Едни очи не мога да забравя, едни очи ме карат да не спя.. Едни очи, като огън страстно ме изгарят.
Едни ръце, които дават и плам и утеха. Ръце, които ми дават упора.
Ръце, които ме карат да настръхвам и да се побърквам. Устни жадни за целувки опиянени от моите милувки.
Влюбени, загубени. От любовта станали чак непредсказуеми.
![]()
Цветослав Радков
![]()
(rofl)Първоначално написано от fenkaaa
![]()
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Е не беше точно така,ама приятеля ми беше до мен и се беше загледал в телевизора и гледах набързо да го напиша да не види,че беше преди време от едно друго момчеПървоначално написано от NeverBack
![]()
Иначе по спомен беше нещо такова:
" Прибирам се от Плевен,няма как да спортувам тази седмица,че си навехнах крака в една гадна дупка,като си дойда ще ти се обадя да се видим и да го цункаш,че да ми мине.Обичам те"
С това момче не ходихме,но ми беше първата детска любов,а той учеше в спортното в Плевен (вече завършил де)И много ме зарадва тогава този СМС
![]()
Любимият ми е :Приготви се да падаш! Прибирам се и почваме![]()
Иначе всяка нощ към 3 получавам: Сладки сънища маймунче, обичам те или : Познай кой в този момент си мисли за теб и те обича супер много![]()
Оф ми те всички са некви милички смс-чета
Ама най-любимия ми е този за рождения ми ден![]()
"Честит рожден ден, принцесо... Бъди ми все така добричка и усмихната. Все така да ме изслушваш и помагаш в трудните моменти... Да не ми обръщаш внимание когато те ревнувам и се караме... И още нещо, желая ти много неповторими моменти с приятелите, здраве, за да ме радваш и биеш ;д още дълго, ум няма да ти пожелавам-ти си имаш дори в повече ;д и красота не ти трябва-ТИ си най-красивата.
Обичам те, липсваш ми, искам да те гушна! <3 "
Любовта е като музиката, тя започва там където думите свършват) . Ето тук http://xn----gtbmbarcd7ao6g.com/%D0%...81%D0%BC%D1%81 са много яки и с картинки
Понякога и само една усмивка изобразена в емотиконка е най-хубавия смс,стига да е от правилния човек.Тия клишета за любовта и споделения геройчно живот между двама души,ми се драйфа от тях.