- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Мен си ме приеха там където исках на първо класиране
Направих една голяма глупост....не подредих желанията си както трябва . Като първо желание писах 1ЕГ Варна с немски......амаааа аз не съм за там . Исках да уча там, защото знам, че е хубаво училище, а и ми е наблизо (на около 5 мин път). По-късно разбрах, че там много ги мъчат, имат много изисквания и т.н. Ако уча там, ще трябва да уча по цял ден, а това не е по силите ми . Иначе мога да си уча редовно уроците, но не и цял ден като ненормален да стоя с главата в учебника (веднъж опитах...щях да умра ). И така реших, че за мен ще е по-добре да уча в 4ЕГ с испански (писах я като второ желание). За щастие, не ме приеха в 1ЕГ. Приеха ме в 4ЕГ !!!
Балът ми е 32.126 , можех да искарам и по-висок де
по БГ на втория модул пак съм се разсеял и съм объркал глаголното време
по Математика можех да искарам много по-висока оценка, но през цялото време си говорехме с един фр и не ми стигна времето за доста задачи
Има ли някой сайт където ги има баловете от 1во и 2ро класиране
Иначе съм приет в испанската с англ.ез
Здравейте на всички!Аз искам да попитам има ли някъде училище в България,където да се получава Английска или Американска диплома за завършено средно образование?Благодаря предварително...
На тва му се вика сарказъм...Първоначално написано от lion69
ll
Мен ме приеха в Плевен в СОУ ,,Иван Вазов'' с биология и химия Ако има някой от там да пише
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Текстил и моден дизайн на НДК някой ? :Д
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
а с теб какво стана, ходи ли на 3 класиране?Първоначално написано от woxer
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нем, останах си в 31Първоначално написано от Milly4
Мислиш ли да се пробваш на 4 класиране за ФЕГ?Първоначално написано от woxer
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
Не разбира се.Първоначално написано от Milly4
Опаа, не само в 91 НЕГ в София ти дават диплома за езика, т.нар. Шпрахдиплом. В Немската в Бургас също е така, но трябва да си в Лайстунгскласе, за да можеш да я вземеш. Друг път поне се информирай, преди да пишеш .Първоначално написано от aras97
П.С. Виждам, че има още мнооого страници, но сега не ми се рови, може някой друг да го е казал вече, извинете за което .
Такаа... започвам отзад напред. Първо, и в Немската в Бургас, когато си вземеш Шпрахдиплома, което МОЖЕ да стане, можеш да кандидатстваш също както и при 91 НЕГ, в университети извън страната без приемен изпит. Само с дипломата. Не знам откъде си разбрал/а, че в ГПНЕ в Бургас може да вземеш само сертификат за владеене на езика, но си разбрал/а грешно. Можеш да вземеш и диплома, стига да си в Лайстунгскласе. Мисля обаче, че не може да я вземеш, когато не си в този клас, но не съм сигурна, което ако при вас е така, както казваш, значи си е сериозно предимство. Не оспорвам. Във въпросния клас при нас се влиза след изпит след 9-ти клас, също писмен и устен. При нас също се изучават предмети на немски език, в 9 клас. И да, ако не си издържиш изпита в 12 клас за немската диплома, значи не я взимаш - логично, което не ми се вярва в София да е по друг начин, но тук също не съм сигурна. Всъщност при нас Лайстунга си е като СИП, който само че си е задължителен, ако са те приели в класа . НО ако не си издържал изпита след 9 клас, може ако в началото на 10 клас имаш само високи оценки - 6-ци и 5-ци, да влезеш в Лейстунгскласе без приемен изпит. Още нещо исках да кажа, но забравих какво беше... И мислиш ли, че ако не съм сигурна в това, което казвам, ще си губя времето да се обяснявам тука?
...Не само в София получаваш и българска и немска диплома. И не, не се бъркам със сертификат за владеене на езика.
Тъй като никой не ми отговори ще попитам пак.Има ли някъде училище в страната където да се дава английска диплома за средно образование.(независимо частно или държавно)
Имам 37 бал , а навсякъде приемат до 36 и не искат никъде да ме вземат ;(Първоначално написано от woxer
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Ти нещо ебаваш ли се с нас?Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Съглана съм, че нашия Лайстунгкласе всъщност е вашия Шпрахкласе, за което мога само да съжалявам, но това е положението. А темата на цялата ни тая дискусия не беше ли, че уж само в София получаваш Шпрахдиплом? И да, оспорвам, че само 91 НЕГ дава немска диплома. Нали въпросната немска диплома е Шпрахдиплом - за която спорим. Ако това не е немска диплома, тогава кое е? А това какво правят паралелките Лайстунгскласе в София го знам много добре, няма нужда да го обясняваш 2 пъти. Ако съм оставила нещо некоментирано от това, което каза - извинявай. Това е от мен. Просто ми се струва, че нещо не можем да се доизясним, но и това ще стане. Обясни ми само какво е тогава Шпрахдиплом, ако не е немска диплома. А между другото ти в 91 НЕГ ли учиш?
А не не как изобщо можеш да си го помислиш!! Момчето с бал 37 и ще преповтаря!! Моя бал е 42 вие нищо не знаетеПървоначално написано от Milly4
Имам 37 бал , а навсякъде приемат до 36 и не искат никъде да ме вземат ;(Ти нещо ебаваш ли се с нас?
Как ще се ебавам , такъв е живота
Никой не убича троловете , опа зубарите
На мен хич не ми е смешноПървоначално написано от slicky
Добре, вече ми стана ясно. И те питах дали учиш в 91 НЕГ от чисто любопитство. На нас в училище ни казаха, че Шпрахдиплом си е немска диплома, но явно не е немска диплома за завършено средно образование. Значи грешката е моя, не съм разбрала правилно, извинявай за всичкото това писане, което падна тук . Само още нещо - тази диплома, която се взима в 91 НЕГ, когато кандидатстваш с нея в Германия, наравно с немците ли кандидатстваш?
И аз бях чела някъде, че когато кандидатстваш наравно с германице, си е доста трудничо. Все пак е нормално при чужденците да е по-лесно. Миналата година като кандидатствах така се бях побъркала на тема "информация за Немски гимназии в страната", че направо като се сетя, ми става смешно. Даже исках да уча в 91 НЕГ, но нямаше как да стане, наще не ме пускаха сама да живея в София , то не че имаше начин да стане де . Тази година ще се пробвам за нашия Лайстунг, дано да вляза . Значи теб са те приели след 8-ми клас в Шпрах паралелка, така ли?
Еми айде стига съм се обяснявала, приятен ден и мерси за това, че ми обясни нещата .
Аз само мога да ти кажа, че ако си в 7мо с френски ще сме заедно ;ddПървоначално написано от hugzz
аз се преместих във фегиначе имам приятел в твоя класПървоначално написано от elifunniest