.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    Lovech

Какво мислите за магзините с преоценени маркови стоки?

Всички знаем магазините втора ръка, но лично аз не влизам в такива магазини. Както знаете има магазини за преоценени маркови дрехи(с дефекти), и ако дефекта е незначителен, нищо не пречи да си купиш например маркова блуза за 6-7 лв. Какво мислите за тези магазини?

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Re: Какво мислите за магзините с преоценени маркови стоки?

Цитирай Първоначално написано от dreamer98
    Всички знаем магазините втора ръка, но лично аз не влизам в такива магазини. Както знаете има магазини за преоценени маркови дрехи(с дефекти), и ако дефекта е незначителен, нишо не пречи да си купищ например маркова блуза за 6-7 лв. Какво мислите за тези магазини?
    не съм влизала но имам прятелки който са си купували неща от такива магазини и не са лоши.

ПС:Май имаш проблем при писането на буквите ш и щ!!!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ами купувала съм си няколко блузки и то със съвсем малки дефекти, но задължително ги оглеждам, преди да ги купя
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Не знам къде има такива магазини

Мега фен Аватара на vagarious
    И аз съм влизала,има наистина добри попадения,но не съм купувала,защото ми излизат скъпичко за такъв тип дрехи.
    Big or small, lies are lies!

Хъъмм.. Не съм влизала в такива магазини? Някой да знае къде в София има такива?
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Има хубави неща на ниски цени. И не е задължително да има кой знае какъв дефект-за дефект се приема и копче, зашито от грешната страна например. Имам няколко неща от такива магазини. Но все пак трябва добре да се огледат, преди да ги купиш, защото при някои има сериозни дефекти...

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Не знам къде има такива магазини
    *nod*

Голям фен Аватара на LeDa
    Да, точноооо за 7 лева можеш да си земеш нещо. Влизала съм само в на Адидас и на Зара оутлета на Славейков и нищо нямаше под 20-30 лева. Абсурд за дреха с дефект да дам толкова.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    ^^ Не става въпрос за Аутлет. В Аутлета се продават маркови дрехи на малко по-ниски цени, просто защото са от колекция Пролет - Лто 2010 ПРИМЕРНО и вече не се предлагат в редовните магазини...Там цените в България са с не повече от 50% намалени.. в чужбина, разбира се, цените в аутлетите са -90% на места... Магазините с преоценени маркови стоки са много по-разл. повечето нагоре споменават за дрехи с дефект и т.н.

ПТ: Аз лично имам едни дънки от такъв магазин, на Only за 20 лв... Невероятни и като модел и като изработка, не са мръднали от половин година насам... да не споменавам за една фатални дънки от толкова любимата ви трн какво стане... че ми боядиса половината дрехи на първото пране и от тогава всеки път при пране се разтичат, вече са избелели на няколко места и такам.. с две думи нямам нищо против пазаруването от такъв вид магазин

ПП: съжалявам за толкова дългия пост
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    не съм влизала в такъв магазин, даже не знае, че има ...

Влизала съм, но нищо не съм си харесвала.А и за мен не е значение дали е марково, важно е да е хубаво
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Миналата година си купих суичер от преоценените стоки марков, беше супер запазен за няма и 15лв на Esprit
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз съм си копувала къси панталонки за по-малко то 20 лева и дефекът беше само, че копчето не беше зашито като хората, обаче аз си го направих и много си ги харесвам.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Еми я кажете тогава къде в София има такива магазини

Град
    NYC
    На Оборище, на Пиротска... Наа Васил Левски, след Софийския точно.. след Ялта съм виждала от тролея че има ;дд Има много повече но аз просто не се сещам за др ;д

Супер фен Аватара на girl91
    От такива магазини съм си взимала само няколко чифта дънки. Не знам до колко са маркови, но на мен ми харесват, а и въобще нямат дефект.

Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    На Оборище, на Пиротска... Наа Васил Левски, след Софийския точно.. след Ялта съм виждала от тролея че има ;дд Има много повече но аз просто не се сещам за др ;д
    Къде на Пиротска точно?

Супер фен Аватара на mayaaa
    Случвало ми се е да купувам от такива магазини и хич не е зле. После като излезем с приятели резултата е: "Уау, много яка блуза. На долче и габана ли е!" примерно. И като знам, че съм си купила 10-ина за няма и 100 лева .

Град
    NYC
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    Къде на Пиротска точно?
    Амии след кръстовището с Христо Ботев .. няма си име магазина :ss

Има разлика между секънд хенд магазините и тези за преоценени маркови стоки .. Вторите са нови, но с лек дефект .. ( Само да поясня за някои .. )

Днеска бях в онова магазинче, дето е безименното .. ( От София съм ) .. където завива трамвая .. Въобще не е добро, повечето блузи бяха ментета .. А и бяха само на Есприт. Дефекта им не помня какъв беше, някакъв съвсем незабележим, но не ми харесаха самите модели, а и продавачката беше злобна пача.

Ако ми кажете някой такъв, където ще има дънки, ще сте златни.

Е, в тоя безименния имаше дънки .. Не ми се видяха хубави, но все пак ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си